Kategori Yoga

Tittibhasana - Sådan gør du og dens fordele
Yoga

Tittibhasana - Sådan gør du og dens fordele

Den mest udøvede form for motion i verden er yoga. Det hele begyndte i pre-vediske tider i Indien og er kommet så langt siden da. Mennesker foretrækker i dag yoga over anstrengende gym-rutiner, fordi ikke kun yoga behandler mange problemer i forbindelse med vores krop, men gør også vidundere til sindet og ånden.

Læs Mere
Yoga

Surya Namaskar af Baba Ramdev

Vil du vide om surya Namaskar? I dag bliver yoga meget populær over hele verden, og krediten går til Baba Ramdev. Baba Ramdev er en berømt hinduistisk leder. Han er meget respekteret og bemærkelsesværdig for hans lære om yoga shastra. Han er en energisk lærer til mange mennesker. Yoga spiller en afgørende rolle for at behandle de forskellige helbredstilstande og holder begge krop fit både fysisk og mentalt.
Læs Mere
Yoga

Padahastasana (Standing Forward Bend) - Sådan gør og fordele

Tidlige morgener er en hård pause, især når den er sammensat med tæt planlagte kontorløb og en lang dag planlagt fremad. Inden for de hurtige badeværelser kører og det sidste spejl rører, er det altid tilrådeligt, at du vælger en lille yoga tid, klemmer den et eller andet sted mellem dine strenge tidsplaner. Yoga for en gang fokuserer ikke kun på din sundhedspleje, men også på din mentale tilfredshed.
Læs Mere
Yoga

Parivrtta Baddha Parsvakonasana - Sådan gør og fordele

Yoga, som vi alle opfatter, er ikke blot en fitness-maskine, men et ret kraftfuldt instrument, der virker på en all-round basis, perfektionering eller forsøger at perfektere dig på simpelthen alle mulige måder. Hvad der startede som en simpel fitnessbølge har nu kanaliseret mere ind i dybden af ​​hvordan yoga virker, hvor eksperter har givet os dokumenterede metoder til fordelene ved yoga i bedste fald.
Læs Mere
Yoga

Padma Pinya Mayurasana (albuebalance) - Hvordan man gør og fordeler

Yoga er klassisk, en uforfalsket form for kropstræning, der i høj grad afhænger af kroppens bevægelser og kontrolleret vejrtrækning for at opnå det ønskede resultat. Mange gange vil yoga til mange simpelthen betyde kropstræning. Nu kan kropstræning enten betyde en slank mave eller en sund, fungerende krop. Etablering af excellence på begge sider, yoga tager således også hensyn til dit helbred og udseende.
Læs Mere
Yoga

Sådan praktiserer du Jnana Yoga?

Yoga er en del af den gamle hinduiske filosofi. Det har flere forskellige veje, der fører til oplysning eller forbedring af din krop eller reparation af din sjæl. Yoga giver os ro i sindet og hjælper endda vores sjæl til at overskride et højere niveau. Men forskellige mennesker reagerer forskelligt på de forskellige tilgængelige yogiske stier.
Læs Mere
Yoga

7 Bedste Yoga Asanas For Forstoppelse

Er du bange for at gå på tøj hver dag? Er det svært at overføre bevægelse, hyppig mavesmerter, holde dig irriteret og irriteret hele dagen igennem? Føler du, at hele din dag har været forstoppet? For mange mennesker er forstoppelse og dets lidelse blevet en daglig affære. Det skal behandles på et tidligt tidspunkt, ellers ville det give anledning til en række bækkensygdomme, hvoraf nogle kan være lige fatale som kræft.
Læs Mere
Yoga

Uttanasana (Standing Forward Fold Pose) - Sådan Gør og Fordele

Yoga er en nonchalant fitness proces, et godt lagt og planlagt fitness regime, der angriber de rigtige led og knudepunkter uden at bære dig for meget. Yoga kan udføres fra komforten i dit eget hjem, hvilket gør det til et robust og populært middel til at tackle stædige forkanter, mens du holder dit sind og mentalhelhed på et behageligt sted.
Læs Mere
Yoga

Acro Yoga Asanas og fordele

Yoga har rørt flere liv over hele kloden. Acro yoga er en praksis, der er blevet opdaget ret for nylig. Som navnet antyder er det en unik blanding af akrobatik og yoga. Det indser, hvordan yoga og akrobatik supplerer hinanden og udnytter dette aspekt for at skabe en særlig form for partner yoga.
Læs Mere
Yoga

Sådan gør du Vrikshasana og dens fordele for kroppen

Yoga har været en del af vores liv i lang tid nu. I løbet af dage ville yoga være en form for lidelse, helbredelse af mange mennesker med sin naturlige aura, og selv i dag vedvarer det stærkere end nogensinde. Med tiden blev nye stillinger og øvelser formuleret af de professionelle, da de fandt ud af, hvordan smukt helbredelse kunne opnås gennem et simpelt spændingsspil.
Læs Mere
Yoga

Tadasana Yoga (Mountain Pose) - Sådan gør du og fordele

Vi føler os ofte trætte, stressede, mangelfulde og nedad i disse dage, og der er mange forskellige årsager til at føle det. Livets rigmarole har taget en vejafgift på os, og selvom teknologien har spillet en stor rolle for at gøre livet lettere for os alle, som mennesker, har vi stadig langt i at respektere vores sind, krop og sjæle.
Læs Mere
Yoga

Sådan laver Virasana (Hero Pose) og dens sundhedsmæssige fordele

En af de ældste former for handel har været de gamle former for krop, der strækker sig gennem, hvor mange en kur er blevet opfundet og mange problemer er blevet løst. En af de bedste plager for en dårlig ryg eller en vægttab plan involverer yoga, hvorfor yoga er en integreret del i vores liv. Gennem en stille morgen fuld af stretching vidste du aldrig så mange botemidler kunne udfolde sig, og nu hvor du ved bedre, er det tid til at lære de nye divisioner yoga kan tilbyde dig.
Læs Mere
Yoga

Pasasana (Noose Pose) - Sådan gør og fordele

Når vi siger Pasasana, henviser vi kun til et speckle af hele kataloget, som vi opsummerer som yoga. Verden, især dagens generation har skiftet deres fokus til at opretholde kroppens image. Fitness bug har fået til alle, hvor hovedelementet til fitness er simpelthen at have en attraktiv krop, selvom det betyder kosttilskud og slankekure.
Læs Mere
Yoga

Paryankasana (Couch Pose) - Sådan gør og fordele

De tidlige morgentider er ofte hårde, især hvis du har brugt de sidste en time kogende inde i et motionsrum, der nu løber rundt for at gøre tid. Dette er et sædvanligt morgenscenarie i et travlt bi liv, hvor han altid er spændt om tiden og rushing for at holde planen kørende sund, mens hans krop giver op på sig selv, fordi han mangler nok mad og ordentlig søvn.
Læs Mere
Yoga

Top 6 Eye Yoga øvelser

Ordet yoga betyder faktisk at forbinde. Yoga træner ikke kun din krop, men også træner ens sind. Eye yoga hjælper med at forynge øjnene. Disse øvelser styrker øjenmusklerne, hjælper øjet med at fokusere og reducere spændinger og tryk. Regelmæssig øvelse af disse øvelser kan få dig tilbage til din normale funktion af øjnene.
Læs Mere
Yoga

Isha Yoga Asanas og dets fordele

Selvrealisering er, hvad nogen form for yoga lærer os. Isha Yoga er således en omfattende måde at lære mere om os selv gennem kunst og videnskab af den gamle teknik. Ved at bruge dette program kan enkeltpersoner nu anvende trin, der er vigtige, obligatoriske og meget håndgribelige for at gøre deres indre bevidsthed vokse.
Læs Mere
Yoga

Hastapadasana (Forward Bend Pose) - Sådan gør og Fordele

I dagens verden står vi over for mange sundhedsproblemer, for hvilke yoga betragtes som en bedre og effektiv løsning i forhold til kunstige lægemidler og behandlinger. Yogaens alder blev fulgt for længe siden og er stadig i mode. Fra begyndelsen af ​​det 21. århundrede er der opstået en række sundhedsmæssige problemer, hvoraf nogle er alvorlige.
Læs Mere
Yoga

Prasarita Padottanasana - Sådan gør du og fordele

Prasarita Padottanasana eller den bredbenede fremadbøjning asana eller yoga kropsholdning er en af ​​de mest effektive og komplicerede yogapositioner af alle tider. Denne yoga øvelse er god for benene, lyskene og også for nedre ryg. Prasarita Padottanasana praktiseres af en række mennesker siden aldre og har positive virkninger på en række skadelige sygdomme.
Læs Mere
Yoga

Dandasana (Staff Pose) - Sådan gør du og fordele

Yoga, der stammer fra selve vores land, Indien, er den mest udbredte form for motion for åndelig, fysisk og psykisk sundhed. Effektiviteten af ​​yogiske øvelser er blevet bevist gennem årene. Det forbedrer ikke kun kroppen, men styrker og renser også sindet. Øvelse af yoga er en god mulighed for at forebygge større sygdom og sygdomme.
Læs Mere
Загрузка...