Skønhed og mode

30 forskellige typer gave ideer til jubilæum fejring

Pin
Send
Share
Send


Jubilæet er det perfekte tidspunkt at fejre dit ægteskab og den kærlighed, du har for hinanden. De jubilæumsgaver, du kan give hinanden, er masser. Du er nødt til at sætte en tanke ind i det og gøre det værdifuldt. Du kan gå efter de traditionelle traditionelle genstande, der kan være gave til hvert år eller det moderne tema. Hvert tema giver dig et andet valg hvert år, og det gør det spændende at vælge dine gaver. Personligt præg kan gives til butikken købte gaver ved gravering, stempling eller trykning på dem.

Seneste jubilæumsgaver til ham og hende:

Vælg mellem disse kølige muligheder, som vi har angivet her for at få den bedste gave til nogen.

1. Trykte T-shirts:

En fantastisk gaveide, der er nyttig og cool, er den trykte t-shirt. Disse t-shirts kan udskrives med ønsker til jubilæet. Du kan også få navnet på parret trykt på toppen også. Disse gør gode jubilæumsgaver.

2. Woven Robe Set:

En kølig gave, der kan gives til et par, er det vævede kåbe sæt. Sættet har to klæder; en for manden og den anden for kvinden. Hver er monogrammed med bogstaverne 'Mr.' og 'Mrs.'you kan give dette fantastiske sæt til parret til bomuldsdagen. Dette er virkelig en stor bryllupsdag gave ide.

3. Bløde Legetøj:

Gør din ægtefælle glad og ophidset ved at gave disse smukke, bløde legetøj. De bløde legetøj kan være bamse, koala bjørne osv. Tilføj i nogle blomster eller chokolader sammen med det bløde legetøj til en perfekt jubilæumsgave.

4. Matchende nøglekæder:

Lav matchende nøgleringe til at give som gaver til bryllupsdagen. Disse nøgleringe er indgraveret til at have månedsdagen eller navnet på parret. Du kan få dem som et puslespil, der passer godt sammen.

5. Dekoreret seng:

Gør jubilæet smukt og sjovt med denne dejlige gave til at dekorere din seng. Du kan bruge røde rose kronblade som dekoration tema. Kronblade kan placeres i form af et hjerte i midten af ​​sengen. Denne bedste jubilæumsgave bliver altid husket.

6. Musikramme:

Dette er en glimrende ide at give til gaven til ægteskabsdagen. Dette er en ramme af musikarket til din yndlingssang. Musikarket bliver herefter trykt på toppen med navnet på parret. Du kan også tilføje i ægteskabets år.

7. Indlæsning af tegnebog:

Få denne dejlige metalpungestik til din ægtefælle for at holde i lommebogen. Dette ligner ligesom et kort og kan nemt holdes inde i kortrummet i en standard pung. Du kan personliggøre det med kærlighedsnotater eller jubilæums ønsker. Så det bliver en unik jubilæumsgave.

8. Personlig Forklæde:

Enhver fyr, der elsker at lave mad, vil sætte pris på dette fede forklæde, der er specielt tilpasset ham. Forkladen kan have ønsker til jubilæet på det. Du kan gøre det til et manligt forklæde, der passer til hans smag og smag til den bedste bryllupsdag gave.

9. Kort over kærlighed:

Du kan altid tage et simpelt kort, der viser stedet du mødte og markere det med rød markering. Stedet kan vises i form af et hjerte. Dette kort kan derefter indrammes og gives som en uheldig gave til ægteskabsdagen for din kone.

10. Personlig Alkohol:

Dette er en vidunderlig gaveemne til ægteskab årsdagen for at give din mand i anledning af jubilæet. Denne whisky eller spiritus efter eget valg kan tilpasses. Du kan tilføje i en etiket på flasken. Mærkaten kan være jubilæums ønsker til ham.

11. Personlig plade:

Denne dejlige metalplade er fantastisk som en jubilæumsgave. Pladen er indgraveret med ønskerne til jubilæet og også navnet på parret. Du kan også få det til 25 års jubilæumsfester.

12. Krydsordsramme:

Et krydsordramme er et meget smukt element til agift idé til jubilæum for et par. Det indeholder parrets navn i form af et krydsord. Du kan også medtage familiemedlemmernes navne. Rammen ser fantastisk ud med nogle romantiske linjer medtaget i den.

13. Koldt pude:

Her er en kølig pude, som du kan få tilpasset for at have årsdagen for parret trykt. Antallet af dage kan beregnes og tilføjes til puden også. Dette gør en meget hyggelig gave.

14. Trykt toiletpapir:

Hav det sjovt med din ægtefælle ved at gave denne prægtige trykte toiletpapirgave. Toiletpapiret er trykt med ønsker til jubilæet. Det kan være en gave til at holde toiletpapiret. Gør dette en sjov aktivitet med din ægtefælle.

15. årsdagen ur:

Giv en ven en vidunderlig årsdagen ur, der er personlig. Uret kan få antallet af års fejring trykt med fed skrift sammen med parrets navn. Få uret i glas sammen med metalfælge. Uret kan være stort eller lille afhængigt af det sted, du vil beholde det. Det kan også have en alarm funktion.

16. årsdagen kort:

At lave et jubilæumskort til din ægtefælle er den bedste DIY gave, du kan give. Dette cool gavekort skal være enkelt og alligevel elegant. Tilføjelsen af ​​en rose gør kortet virkelig smukt. Det jubilæumskort, du laver, kan være sødt og enkelt, eller det kan være en eksploderende boks. Disse er de seneste med hensyn til jubilæumskort. Disse eksploderende kort åbner op for at vise flere lag. Du kan tilføje billeder og noter i lagene.

17. Sølv gaveæske:

Her er en udsmykkede sølv gaveæske, som du kan give din ægtefælle i anledning af jubilæet. Sølvboksen er dekoreret med udskåret og stemplet arbejde. Det kan bruges til at holde smykker eller andre knickknacks. Sølvkassen er noget, der ser meget traditionelt og vintage. Disse kurver og blomsterdekorationer på kassen er meget kunstneriske. Boksen er foret med filt indeni eller satin materiale for at give det en rig følelse. Indvendige elementer bliver ikke beskadiget på den måde.

18. Håndstemplet nøglekæde:

Denne håndstemplede nøglering er en fantastisk gave til at give nogen. Nøglekæden lavet med to lag med runde metalstykker ser fantastisk ud. Du kan få dem tilpasset ved at tilføje i parets navn eller årsdagen. De håndstemplede nøgleringe kan være runde eller firkantede i form. Du kan også få nøglering med et læder stykke inkluderet. Den firkantede metal stykker har stedet at tilføje i måneden for brylluppet også.

19. jubilæumsramme:

Få denne vidunderlige ramme, som du kan lave til 2 års jubilæum. Denne ramme kan være hvid med sort print på det og få det antal år du har brugt sammen trykt på den. Lav denne flotte ramme som gave til din ægtefælle.

20. Spooning Frame:

Denne skelteramme er en stor jubilæumsgave, som du kan give din ægtefælle. Rammen er lavet med to skeer, der sidder fast på et bord. Ordene 'spooning since' er trykt på rammen. Tilføj året for dit ægteskab i slutningen.

21. Personlig Champagneflaske:

Her er en flot og iøjnefaldende champagneflaske, som du kan tilpasse til arrangementet. Den personlige champagneflaske har en dejlig bue bundet til den. Du kan dekorere det med perler og få det til at se godt ud.

22. To billedrammer:

Du kan give denne dejlige to billedramme til din ægtefælle eller ven. Billedrammen har to pladser til billeder af bryllupsdag og jubilæumsdagen. Disse er dekoreret med jubilæums ønsker på siderne. Disse rammer er meget populære og gør det til et fantastisk center bord element. Det hjælper med at vise parrets aldringsproces og kærligheden, der er vokset stærkere og stærkere.

23. Personlige sokker:

At få et par sokker, der er tilpasset, er den bedste vej at gå. Strømperne kan udskrives med søde ord af kærlighed. Disse trykte sokker er perfekte til at bære mens du er på ferie.

24. Kaffekrus sæt:

Denne store sølv bryllupsdag kaffekop sæt er et perfekt par. Denne krus sæt har hjerteformede håndtag og et sølv ikon i midten. Kaffekruset sæt har navnet på parret, der er trykt på sættet. Krusssætene er en fælles gaveemne til mange lejligheder, men de har betydning for et jubilæum, da det er et par. Krusene kan være farverige og lyse, eller de kan være sort og hvid til en mere sofistikeret touch. Prøv de forskellige typer af ord, som du kan tilføje som quirky, sjov, sarkastisk og sentimental.

25. Ristning af briller:

En perfekt årsdagen fest gave er et sæt toast briller. Disse briller er indgraveret med ordene '25 års jubilæum'. Gør disse glas flotte og læg dem i dekorerede kasser til gave. Brillerne kan være lange glas med slanke fælge.

26. Signaturramme:

Denne DIY ramme er den bedste sentimentale gave til at give forældre. Du skal tilføje et billede af bryllupsdagen og derefter få alle familiemedlemmer til at underskrive siderne af billedet. Gør dine forældre værne om denne smukke gave for evigt. Rammen betragtes som den bedste ægteskab jubilæum gave også.

27. Attraktive Undertøj:

Gør din kone gå svag i knæene med denne gave af fristelsen undertøj. Den undertøj du vælger kan også tilpasses. Du kan tilføje i dit navn eller din kones navn til undertøj som gave. Den undertøj du giver kan være bare en blonder trusser eller trusser og bragesæt. Lace og satinundertøj er det attraktive og den delikate blonder arbejder ser fantastisk ud på kroppen. Disse undertøjsartikler er luksuriøse produkter, som du kan få fra mærkevarer.

28. Stamtræ:

Giv dette metalfamilieboldsmindedag, der har de dejlige navne på dine familiemedlemmer i den. Træet af stål eller ethvert metal er formet med grene. Grenene har navnene på familiemedlemmerne på dem. Familietræet kan også laves af andre ting bortset fra metal. Træet kan være et frittstående souvenir eller det kan være et sæt i en ramme.

29. Cute Wind Chime:

Her er en stor personlig vindklokke, som du kan give et par. Wind chime kan få navnet på parret og datoen for deres bryllup trykt på dem. Vindklemmen kan være lavet af metal eller glas. Disse er perfekte på et vindue og gør en smuk chiming lyd, når vinden blæser.

30. Glasplade:

En glasplade er en stor minde for parret. Der er flere måder at tilpasse plakaten på. Du kan tilføje i billedet af parret. Du kan endda grave nogle kærlighedsnotater på glasset. Disse billeder ser fantastisk ud, når de placeres på træbase. Du kan endda tænde glaspladen med en lille pære.

Særlige jubilæumsgaver til hvert år (01-09):

Det er endnu engang den tid på året, hvor din bedste ven og hans beau fejrer deres bryllupsdag. Var det ikke bare den dag, hvor alle jer løb rundt, gør bryllupsfesten bedre end perfekt? Festen sluttede den aften, men vent, parret er lykkeligt gift, og du skal nu overraske dem med fede jubilæumsgaver.

Lad os antage de første ni år af brylluppet, og følg så efter de bedste gaver, du kan give. Dette kunne være en af ​​de bedste bryllupsdager nogensinde, og vi håber du får inspiration herfra for det samme.

1 års jubilæumsgaver:

Pop åbner boblen, for nu er det tid til at feste. Traditionelt set bør den første jubilæumsgave være "papir", men i disse dage er der mange, der også giver klokker og plastartikler. Hvis du har penge, vælger du at underholde parret ved at byde fotorammer, bordplader, koncertbilletter, flymiljø miles og mere, de repræsenterer alle papir.

2. jubilæumsgaver:

Traditionelt bør andre årsdagen gaver være lavet af "bomuld" eller en repræsentation af det samme. Betydningen af ​​gifting bomuld relaterede varer, taler om lang levetid og holdbarhed af brylluppet. Det repræsenterer også tilpasningsevne og komfort på samme tid, som er to vigtige søjler for et ægteskab at være vellykket. Måske kan du give dine venner en ny madras, bomuldservietter lavet af fancy udskrifter, eller rent bomuldstøj og linned.

3. jubilæumsgaver:

"Læder" er, hvad traditionen siger, bør gives til parret til tredje årsdagen, fordi det repræsenterer styrke, eventyr og en vild side også. Tegnebøger til ham og hende, sko, tasker, bælter, tilbehør, glasholdere og listen kan fortsætte. Læder repræsenterer styrke også, så sørg for at vælge fra de bedste.

4 års jubilæumsgaver:

Dens frugter og blomster efter tradition for det ægtepar til at modtage. Nu kan du tage en halv time i dag og lave en frugt- og blomsterkurv. Tag en kurvkurv, læg høje eller bomuld i den som base, smid ind farverige blomsterblade og ud over det sætte et sortiment af farverige frugter, friske og rene. Pak hele kurven i se gennem cellofan farverigt papir; plante en selvfremstillet bue lavet af satin bånd på toppen, voila din gave er lavet.

5 års jubilæumsgaver:

Traditionelt set er træ det, som gaverne til det femte jubilæum skal laves fra. Køb derfor varer fremstillet af træ, såsom et dartbord til ham eller et centerbord til huset, som hun ville sætte pris på. Måske sideborde til deres soveværelse eller et studiebord til ham og et sæt funky smykker lavet af træ til hende. Listen er uendelig

6 års jubilæumsgaver:

Det sjette år er, når alt det sjove begynder, for nu er parret kede af hinanden, selvom de stadig er gal forelsket i hinanden. Så hvad du skal gøre er at følge traditionen, som beder dig om at afhente gaver lavet af slik. Endnu engang kan du bruge kurvkurven og i stedet for frugt og blomster, kastet i et udvalg af slik. Du kan også få hende en kasse med candy lip gloss, og få ham til at abonnere på candy-relaterede magasiner.

7 års jubilæumsgaver:

Personligt føler vi, at der ikke er noget bedre end at have en gave lavet med egne hænder. Den kærlighed og energi, der går ind i en årsdagen gave er en af ​​en slags. Vi forstår dog, hvor hårdt det kan være, især med de rottejager vi fører, der får os til at presse for tiden. Derfor siger traditionen kobber, så måske kobberskåle, et spisestue sæt af kobber eller kobber funky smykker også.

8 års jubilæumsgaver:

Alle ting bronze, så tjek for ting som tradition, hvilket medfører penge klip, skulpturer at prale huset eller endda bookends også, og endelig,

9 års jubilæumsgaver:

Keramik og pil er traditionelt genstanden til gave, så hvad du skal give ud så er indigo elementer som lervarer, en pilekurv fyldt med goodies og meget mere.

Jubilæumsgaver er en vidunderlig måde at sige 'Jeg elsker dig'. Disse gaver vil betyde mere, hvis du personliggør dem og gør dem mere sentimentale. Gave dine mand ure, tegnebogen, tegnebogenindsatser, ure, papirvarer osv. Du kan give din kone smykker, tasker, plakater, udsmykkede kasser osv. Hver af disse ting vil betyde noget for dem, og de vil værne om det for evigt. Jubilæumsgaverne er den perfekte ende eller begynder at være en romantisk dag.

Billeder Kilde: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24 , 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39. 0,

Pin
Send
Share
Send