Skønhed og mode

20 Unikke afrikanske pige navne og betydninger

Pin
Send
Share
Send


De afrikanske pige navne er ret søde, og de kommer også med smukke betydninger. Hvis du er forelsket i sådanne navne, så i denne artikel vil vi diskutere nogle af de bedste navne under den kategori, som vil være helt egnede til piger.

Top 20 smukke afrikanske pige navne og betydninger:

Her er en liste over mest berømte og traditionelle afrikanske pige navne er som følger.

1. Abimbola:

Dette er en af ​​de bedste navne for de afrikanske kvindelige børn. Navnet kommer med en meget smuk betydning, og enhver forælder vil være mere end glad for at navngive deres kvindelige barn ved dette navn. Betydningen af ​​navnet "Abimboal" er "rige barn". Dette er en af ​​de navne, som pigen virkelig er stolt af at tale ud og vil blive beundret, især på grund af dette navn.

2. Adisa:

Du har helt sikkert hørt dette navn før. Det siges at være et af de fineste navne for alle de piger derude, der er født i de afrikanske regioner. Den fantastiske ting om dette navn er, at det vil blive anvendt ganske effektivt og kan siges at være en af ​​de bedste navne derude for alle de kvindelige børn. Adisa betyder "den klare".

3. Afua:

Betydningen af ​​navnet Afua er "fredag ​​født barn". Det betyder, at hvis barnet er en kvindelig og er født på fredag, så kan du nævne her ved denne. Det vil være helt passende for dig og kan siges at være et af de navne, der passer til alle kvinder derude.

4. Akachi:

Dette navn antyder "Guds hånd". Navnet gør barnet velsignet, hvem har fået dette navn. Det er et af de mest prestigefyldte navne for et barn, og når barnet vokser op for at være en uafhængig kvinde, vil hun indse, at hvor heldig hun skal hedde dette smukke navn.

5. Akua:

Hvis en afrikansk pige er født onsdag, hedder hun ofte "Akua". Navnet er normalt givet til det særlige barn, der er født på denne dag.

6. Afolabi:

Navnet Afolabi betyder "Barn med høj status". Denne ene er forskellig fra alle de navne, du har set indtil nu. Navnet er helt unikt og vil gøre et kvindelig barn virkelig specielt.

7. Akinyi:

Hvis en pige i Afrika er født i formiddagen, kaldes hun ofte "Akinyi". Du har sikkert gættet meningens betydning nu. Det er "født i morgen".

8. Adebowale:

Dette navn er ganske fascinerende og er noget, som næsten alle vil beundre. Betydningen er lige så smuk som selve ordet. Betydningen er "kronens tilbagevenden".

9. Amara:

Dette er et smukt navn til en pige. Betydningen af ​​dette navn er "nåde", og det kan siges at være et af de fineste navne for alle afrikanske piger derude.

10. Arusi:

Dette navn betyder "født i bryllupsperioden". Navnet er ganske fascinerende for en pige.

11. Ebele:

Betydningen af ​​dette navn er "medfølelse". Det betyder, at den pige, der hedder dette navn, sandsynligvis vil have en medfølende adfærd.

12. Ekene:

Ekene betyder "roste" Dette er en ret gammel og er ganske brugt til dens betydning. Hvis du vil navngive dit barn med noget unikt og det lyder godt, så kan det være det her for hende. Navnet er også ganske fængslet.

Se mere: Fransk Pige Babynavne

13. Desta:

Enhver ville være mere end glad for at navngive deres kvindelige barn ved dette navn. Desta betyder "fornøjelse". Sagen kan være sådan noget, at barnets fødsel har givet moderen og faren uendelig glæde.

14. Dubaka:

Det betyder barnet, der er født den 11.. Navnet er ganske fancy og kan siges at være en af ​​de bedste navne for alle de afrikanske kvindelige børn derude. Hvis du leder efter et af de mest trendy navne til dit barn, så kan det være det rigtige for dig.

15. Dada:

Du har måske hørt dette navn før. Mange kvindelige børn i Afrika har bølget hår og derfor hedder de "dada", som betyder "et med bølget hår". Dette kan siges at være et af de mest fancy navne for de afrikanske pige babyer, som man nogensinde vil høre om.

16. Ekua:

Betydningen af ​​navnet Ekua er "barn født onsdag". Dette navn gives generelt til de kvindelige afrikanske børn, der er født på den pågældende dag. Navnet anses for at være ret godt og helligt for personen og for alle de fængsomme træk ved navnet er det en af ​​de bedste navne til barnet derude.

Se mere: Engelsk Babynavne

17. Femi:

Navnet Femi betyder "elsket af Gud". Dette er en af ​​de bedste navne til barnet derude, som er kvindelige og tilhører den afrikanske kultur. Udover det er fængslende natur, vil navnet være velegnet til alle hunner derude.

18. Ife:

Dette er et af de mest bedårende navne til små babypiger. Navnet betyder "kvinde af kærlighed".

19. Furaha:

Betydningen af ​​dette vidunderlige navn er "glæde". Det siges at være en af ​​de bedste navne for afrikanske baby piger og navnet antyder den smukke karakter af den der hedder det. Hvis du tænker på at navngive dit barn med et af de bedste afrikanske navne, så kan det være det her.

20. Folami:

Folami er den, der kræver respekt. En person, der er navngivet ved dette, gives i første omgang generelt med største respekt. Navnet vil gå hånd i hånd med en imponerende personlighed.

Se mere: Populære asiatiske babynavne

Se videoen: DEBATE: Atheist vs Christian Richard Dawkins vs Cardinal George Pell (Juni 2021).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send