Skønhed og mode

15 Smukke Floor Length Kjoler til kvinder i mode

Pin
Send
Share
Send


Der er mange forskellige kjole typer du kan vælge. Gulvlængde kjoler er en af ​​dem. Der er mange typer og designs i gulvlange kjoler i henhold til hver lejlighed. Vi kan også finde mange forskellige materialer. Hvis vi leder efter nogle gulvlængde kjole design, så er vi på det rigtige sted.

Seneste og forskellige design af gulvlængde kjoler til damer:

Vi giver dig det mest moderne gulvlængde kjole design, hvorfra du kan vælge din favorit.

1. Royal Blue Color Floor Touch Kjole:

Ovenstående design er et gulvtækkekjole design i kongeblå farve. Det er en todelt kjole med broderet top og lang blomsttrykt nederdel. Denne kjole er lavet af georgette materiale og vil gøre dit look elegant. Andre end broderi arbejde er der blonde arbejde, lappearbejde og sten arbejde i denne kjole.

2. Hvid broderet kjole:

Dette er en hvid designer gulv touch kjole til kvinde. Den leveres med rød og grøn blomstrende broderi og ærmer. Selve kjole ser elegant ud og får dig til at se klassisk ud. Du kan prøve det på fester og lejligheder. Dette er lavet af chiffon materiale og er fuldt foret. Kun ærmer er af ren hvid chiffon materiale.

3. Sort festklæde Kjole:

Leder du efter et sort designer slid? Her er en sort gulvlængde kjole til dig. Dette er et simpelt, men stilfuldt design med smuk broderi på den. Den har en kjole med fuld ærmer med floral broderi på den. Den har omkring hals og er lavet af silke materiale. Du kan vælge den som festklæde.

4. Gulvlængde Anarkali Suit:

Dette er en langærmet gulvlængde kjole, som du kan bære til fester og funktioner. Det er sennepskjole med blonderværk, rashamværker, stenarbejde og Zari broderi. Dragten er som en jakkesætskjole, og du kan vælge denne smukke kjole med passende tilbehør. Denne kjole er lavet af brokade og netto materiale.

5. hvid gulv længde kjole:

Denne hvide gulvlængdekjole med smukt design er et passende festklæde. Den har smuk blomstretryk på den og leveres med en fuld ærme. Dette er et solidt design og er lavet af polyestermateriale. Prøv dette som din festklæde for at skille sig ud blandt andre.

6. Elegant Floral Broderet Blomster Kjole:

Prøv denne elegante gulvlængdeformelle kjole som dit festklæde. Det er et smukt kjole design med broderede blomster på den. Bodice er og øvre nederdel er også broderet. Broderede ærmer er lavet af ren polyester materiale. Du kan prøve denne sort kjole design og være stilfuld med passende tilbehør.

7. Rød En-skulder Aftenkjole:

Rød en skulderkjole er et godt valg for dig at prøve. Den er lavet af polyester materiale og er en smuk en skulder design. Det forbedrer din stil og rynket talje design skaber en stilfuld form. Den har en skjult lynlås på bagsiden og er fuldt foret. Prøv denne røde gulvlængde kjole til din næste fest og få bemærket.

8. Fersken langermet aftenkjole:

Dette er en sort længde kjole med ærmer design, som du kan foretrække som din aften slid. Dette er et smukt kjole design med øre snørebånd design. Ermer er også med blonde blonder materiale. Denne hele kjole er lavet af polyester materiale med en fuld kropsfodring. Bær det med sølv tilbehør for at få udseendet, hvad du forventede.

9. Black Floor Length Kurti:

Leder du efter et perfekt festklæde? Du kan prøve denne broderede festedress kjole med fuld ærmer. Dette er en gulvlange kjole lavet af jacquard, net og faux georgette materiale. Dette er et jakkesæt, og du kan bære dette som festklæde og også egnet som et traditionelt slid. Kjolen er dekoreret med smuk broderi på ærmerne og leveres også med en Peter Pan krave.

10. Elegant Halter Neck Floor Length Dress:

Dette er et elegant gulvlange kjole design til fester. Dette har en halter V-hals gulvlængde åben rygkjole. Dette er lavet af sølv satin materiale. Prøv denne ærmerøse elegante kjole som dit festklæde med passende sølv eller perle tilbehør for at fuldføre dit udseende.

11. Blomstertrykt Chiffon Gulvlængde Kjole:

Prøv denne stropløs gulvlange kjole som din aften slid og vær stilfuld. Dette er en A-line kjole lavet af blomsterprintet chiffon materiale. Den leveres med en komplet foring. Bodice design ser simpelthen fantastisk ud og parrer den med perle tilbehør for at få det udseende, du forventede. Du kan også prøve en trøje med den, hvis du vil.

12. Super Cute Aftenkjole Design:

Hvis du vil skinne på en fest, prøv denne blå satin gulvlængde kjole. Denne kjole er en høj rund halskjole og et glitrende bælte i taljen. Hvis du vil prøve en enkel, men stilfuld kjole, er denne ærmerøse aftenkjole et perfekt valg. Pair det med sølv tilbehør for at få et diva look.

13. fløjl gulv længde anarkali:

Grøn velour anarkali kostume er en perfekt fest bærer valg. Dette er et elegant valg for dig at vise dig elegant. Dette er dekoreret med blonder, broderi og resham arbejde. Broderi på det ser smukt ud. Prøv denne fløjl med flot gulvlængde med passende tilbehør til at beskytte dig selv smukt.

14. Golden Formal Aftenkjole:

Prøv denne gyldne gulvlængde kjole med spaghetti stropper som din aftenkjole. Dette er lavet af satinmateriale og har en forreste spalte. Der er et blomstermønster i taljen. Dette er også dekoreret med sequin design. Pare det op med en højhælvet sko og sølvtilbehør for at få et godt udseende.

15. Attraktiv Red Floor Length Dress:

Du kan bære denne elegante røde gulvlange kjole til dine formelle lejligheder og fester. Den har en smuk broderi detailing, illusion bateau hals og cap ærme. Bortset fra broderi design er der også perler, der gør din kjole elegant. Dette er lavet af polyester materiale og er fuldt foret med en skjult ryglås.

Har du bestemt dig for dit yndlingsdesign? Få din favorit og prøv den til din næste lejlighed. Søg ikke mange steder for at få et perfekt design. Du vil prøve nogle lette gulvlange kjoler for at gøre din stil perfekt, som i dit budget kan du søge velegnet kjole til dine kommende lejligheder.

Se videoen: kjoler, sko, støvler hos Jyskebutik- din online butik (Juni 2021).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send