Skønhed og mode

9 nyeste og udsøgte øjengardiner med billeder

Pin
Send
Share
Send


Eyelet gardiner kaldes også som ring top moderne design gardiner. Den har metalringe i toppen af ​​gardinerne, hvilket giver jævnlige bløde flåder af større størrelse. I stedet for en normal header type har disse gardiner metalringe, der er nemme at installere og også vedligeholde.

Bedste & Smukke Eyelet Curtain Designs:

Her er du forsynet med få Top 9 modeller af eyelet gardiner, hvorfra du kan finde din favorit.

1. Faux Silk Eyelet Gardiner:

Forbedre skønheden i dit hjem med så luksuriøst designet creme eyelet gardiner. Dette kan bruges som både soveværelse og stue konceptuelle gardiner. Det giver den ekstra royalty og fred at få dig til at have den komfort til enhver tid, når du har brug for det. Det er almindeligt og lang type.

2. Horisontale Striped Eyelet Gardiner:

Det er på tide at ændre dit hjems interiør i dette nytår. Grib denne unikke samling af almindeligt klargjorte eyelet gardiner. Den er grasiøst designet ved hjælp af den gyldne skygge og trykt med nogle stribede konceptuelle topmønstre.

3. Polyester Floral Eyelet Gardiner:

Du kan udsmykkede dit søde lille hjem med nogle trendy og tilføjede skønhed af sådanne gardiner. Her er det de rosa øjengardiner, der er beregnet til brug af soveværelset. Det er almindeligt polyester og har blomsterkant. Dette ville helt sikkert nå til din tilfredshed med at sætte en behagelig charme til dit soveværelse.

4. Fuldt foret Paige Røde Øjgardiner:

Få opgraderet med en sådan glorrende skønhed af gardiner, der kan bruges til både stuen og også til personlige værelser. Det er den smukke samling af røde øjengardiner, som har et vidunderligt selvdesign af trykte blomster. Den har tykke grænser i de øverste og fuldt foretede Paige røde gardiner.

5. Moderne Trykte Eyelet Gardiner:

Bliv mere etnisk ved at give dig selv det sæt hvide eyelet gardiner som det viste. Den er lavet af polyestermateriale og har hvide blomsterdekorationer trykt over hele kroppen. Den er lang og er også tilgængelig i variantstørrelser.

6. Geometriske mønstret øjengardiner:

Forbedre ældningen af ​​dit boligområde ved at vælge sådanne fantastiske designet gardiner. Det er de grå øjengardiner, der har designformet geometriske mønstre trykt i alle grå, sorte og fløde nuancer. Dette ville være det perfekte valg som din stue gardiner.

7. Linear Stem Lined Eyelet Gardiner:

Her er en anden grå eyelet gardiner præget med lineære stemplede mønstre trykt på den. Dette ligner kulskyggen, men skinnende udseende og dermed matcher enhver farve af alle tema-baserede interiører.

8. Sølv Velvet Eyelet Gardiner:

Kom og velg sølvgardinerne for at give dit hjem den glitrende og blændende skønhed. Denne gardin har et sølv skinnende mønster udsmykket over den øverste grænse. Hele kroppen er ren og består af Velvet materiale. Det ville helt sikkert tilføje charme til dit fjernsynsrum.

9. Jacquardforet Øjne Gardiner:

Tilføj glamour til dine yndlingsværelser ved ikke at lave fejl ved at vælge en sådan samling. Dette gælder især for Windows og er af kort længde type. Denne blå øjengardiner er det perfekte valg til dine børns værelser. De har små blomster design trykt i sit stof og har fremhævning lyserøde polka dots grænser.

Du har så mange sorter at vælge imellem disse eyelet gardiner. De fleste af nuancerne er fremhævet her. Ud over disse kan du også gå til gul, fersken, lavendel og lysegrønne øjengardiner. Der er også mulighederne for at vælge det ønskede valg af materialer. Det er op til dig, at du kan vælge at vælge øjengardiner for enten et vindue eller en dør eller bare for en partition.

Pin
Send
Share
Send