Skønhed og mode

Hvad er Wet Dandruff og hvordan man behandler?

Pin
Send
Share
Send


Hvad er våd skæl? Vil du vide om dette? Dette er en af ​​de hyppigste skønhedsproblemer, hvoraf de fleste mennesker oplever skæl. På den anden side kan de korrekte skæl behandlingsmuligheder med held hjælpe dig med at bortskaffe disse kløende flager. Tør skæl er typisk mindre alvorlig end den olieagtige eller våde type.

For det meste får folk gennem olieskalper denne slags skæl. Denne skæl vises som små, glatte flager plus er altid altid ledsaget af kløe. Hovedbunden er evigt fugtig med et lag oliekoed det. Mens du ridser din hovedbund, sætter skælflak fast under dine negle. Denne skæl kommer plus går og tab kan indeholde det i årevis.

Hvad er Wet Dandruff?

I dette er fremstilling af talg eller andet olie ved hudens hårbund en almindelig hændelse. Det er en naturlig proces, der hjælper hovedbunden til at blive fugtet. Der opstår alvorlige bekymringer, mens der er overproduktion af talg eller ellers talgkirtler. Uregelmæssig sekret sekretion fører til forekomsten af ​​olieholdige skalaer i hovedbunden. Denne slags skæl er stædig og har tendens til at forblive fastgjort til hovedbunden og håret. Situationen bliver værre, mens snavs også bliver fascineret på den fugtige hovedbund, udløser alvorlig kløe samt infektion. Ekstra kropsdele for eksempel øjenbryn og ansigt kan være ugunstigt overdrevet på grund af skæl. Våd skæl hårtab er også en almindelig bivirkning af dette symptom.

Se mere: Effekter af skæl på ansigt

Årsager og symptomer på våd skæl:

Hovedårsagen til våd skæl er tilstedeværelsen af ​​overskydende olie og talg på hovedbunden. Denne opbygning af talg kan skyldes flere grunde som:

  • Ikke shampooing godt: Hvis du ikke shampoo regelmæssigt, har den overskydende olie tendens til at blive på hovedbunden og forårsage våd skæl.
  • Oliehud: Dette er den mest almindelige årsag til problemet og betegnes ofte Seborrheic Dermatitis. Det påvirker din hovedbund og olieholdige kirtler, der findes i øjenbryn, begge sider af næse og endda dine underarms.
  • Gær infektion: En fælles gær kaldet Malassezia lever på hovedbunden hos mennesker. Nogle mennesker kan være allergiske på grund af dette, da det irriterer deres hovedbund og forårsager cellevækst.

Som med skæl er de vigtigste symptomer på identifikation flaky hud, men våd skæl har det dækket af overskydende olie. Sådan kan du identificere en våd skæl:

  • Hvide Flager, der er olieagtige
  • Kløende, skællet hovedbund
  • Irriteret hud

Bedste tip til at kurere våd skæl:

Der er flere hjemme retsmidler, der er nyttige til at behandle våd skæl og nogle af dem er som følger;

1. Påfør Anti skælskampe, der indeholder salicylsyre, og skubber væk skalaerne anderledes end kan forårsage tørhed. Anvendelse af en god balsam ellers anden hovedbunds handling kan genoprette fugtigheden.

2. Bekræft, at du rengør dit hår metodisk efter hver vask. Opbevares væk fra hårsprayer ellers hårtørrer. De er i stand til at blokere blænden i din hovedbund plus hårtørrere er ansvarlige for tørhed, sammen til gengæld tilføjelse til din skæl problem.

Se mere: Alvorlig skælbehandling

3. Dyp 2 msk fenugreek frø i vand hele natten. I solopgangen knuse i en fin pasta. Smøre hele hovedbunden og gå væk i ½ en time. Rengør med mild shampoo.

4. Brug en børste til at massere din hovedbund hver gang du shampoo dit hår. Borstens børste bidrar til at ophøje hovedbunden og rense det mere med succes. Ligeledes kæmper dit hår, selvom du ikke shampooer, giver dig positive resultater.

5. Slå 2 æg plus sæt i 2 spsk vand til det. Damp håret og smør æggeblandingen over håret. På dette tidspunkt masserer din hovedbund og tillader blandingen i 10 minutter til 15 minutter. Derefter vaske håret med lunkent vand.

6. Massage dine hår ved at bruge lunken olivenolie eller sesamolie og smør det på hovedbunden om natten. Næste morgen udelukker du en lille limejuice og tørrer den på hovedbunden. Senere end omkring 1 time skal du vaske dit hår med shikakai. Du kan også anvende mandelolie og dypp et håndklæde i varmt vand plus enfold det rundt om håret. Udfør det 3 eller 4 gange, mens håndklædet bliver koldt.

Se mere: Sådan stopper øjenbryn skæl

7. Forene en citronsaft gennem 2 skedfulde eddike og massage i hovedbunden. Vask dit hår efter påføring af en hårmaske med denne skylning.

8. Gnid gelen med aloe vera blade (du kan også tilføje et par dråber citron) på hovedbunden og lade det være natten over. Vask hår næste dag.

9. Kombiner 3 tsk cider eddike med 3 tsk vand. Få en bomuldskugle plus klip denne blanding på hovedbunden af ​​bomuldsuld tidligere end vask.

10. Smør en gammel ostemasse til at behandle våd skæl. Du skal anvende denne ostemasse på din hovedbund og hår. Rens af efter 20 minutter.

Top 3 Wet Dandruff Shampoos:

1. Body Shop Ginger Anti Dandruff Shampoo:

Dette er en af ​​de bedste naturlige baserede shampoo fra Body Shop, som er infunderet med Ginger godhed til at behandle flaky hovedbund. Den opdaterer og beroliger din hovedbund for at frigøre dig fra kløe. Det er også meget blidt på hår og bruger nogle af de bedste naturlige ingredienser.

2. Hoved og skuldre Cool Menthol Anti-Skæl Sjampo:

En af de bedste apotekshampooer, hoved og skuldre har vist sig at være effektiv mod våd skæl. Det fjerner overskydende olie og klæbrighed af hår. Fedtopbygningen på hovedbunden fjernes forsigtigt. Den kolde menthol infusion beroliger irriteret hovedbund og giver den en kølig forfriskende følelse. Dette er en af ​​de mest overkommelige og effektive anti-skæl shampoo.

3. Sebamed Anti-Dandruff Shampoo:

Dette er den bedste våde skælschampoo på markedet, der har vist sig at være ret effektiv mod fedtet hovedbund. Det har et pH-niveau på 5,5, der er sikkert for huden. Denne shampoo virker ved at fjerne overskydende olie og er specielt formuleret til personer med olieagtig hovedbund. De aktive ingredienser bekæmper flagerne og gør din hovedbund ren og ren.

Våd skæl er en af ​​de almindelige former for skæl, især i fugtige væder. Ikke mange mennesker er opmærksomme på denne form for skæl og ignorerer tilstanden. Langvarig våd skæl kan føre til hårinfektioner og i sidste ende håravfall. Det er tilrådeligt at holde din hovedbund ren og ren. Anvendelse af tør shampoo for at slippe af med olie kan forværre tilstanden. Vælg altid en god shampoo og vask med lunkent varmt vand. Du må ikke binde dit hår, når det er vådt. En helt lufttørret hovedbund kan være dit første skridt til behandling af våd skæl.

Se videoen: Hot Oil Treatment On Dry Or Wet Hair (Juni 2021).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send