Skønhed og mode

9 Bedste Korset Nail Art Designs med billeder

Pin
Send
Share
Send


Korset negle udgør den feminine form af indre kjole stil i vintage æra. Disse dage finder vi dette som en voksende mode er det i tøj eller endda i negle kunst. Ja, korset negle kunst er let at skabe, selvom du ikke er en søm kunst ekspert. Du kan oprette korsetdesign. Der er også stempelsæt til rådighed i korsetmønstre. Disse ser meget søde på neglene, og du kan desuden tilføje negle Decos til dem som "buer" og rhinestones. Du vil elske disse designs lige så meget som vi elsker dem.

Tjek vores top 9 håndplukkede corset designs til negle. Måske kan du også prøve nogle få af dem til din freshers night, prom eller date night.

1. Enkelt håndfri korsetdesign:

Du kan prøve denne enkle håndfri korset design med zigzag striping med en sølv stripper. Brug også små små rhinestones til disse knapper. Brug en lille negleart bue, hvis det er muligt, eller lav en lille bue ved hjælp af bånd til dine negle. Spil med dine negle og nyd korset design.

2. Nem at lave korset negle design ved hjælp af en striber:

Du kan nemt oprette dette korset design ved hjælp af en stripper i sort og dine tandstikkere. Brug farver efter eget valg og opret design til siderne af korset tøjet. Brug en tandhals stump ende til at sætte prikker i 3 på begge sider i hvidt. Nu til mellembrug en stribe i zigzagform for at skabe strengene til korsetten. Brug nu en gennemsigtig polering til at forsegle designet.

Se mere: Neon Color Nail Art

3. Sexy Pink Korset Nail Design:

Hvis du vil oprette et sexet korset design til neglene, så prøv dette design. Dette ser godt ud, når det kun gøres på en base frakke. Brug ikke andre farver på bunden. Brug en skinnende lyserød til korsetten og brug tandstikkerne stump ende til prikker eller knapper på begge sider i hvid. Brug din negle kunst børste eller en stripper i dyb brunt for at skabe strenge. Nu gør slutningen af ​​stringene på toppen skævt. Dette vil gøre designet til live. Afsegl designet med et gennemsigtigt overtræk.

4. Nail Deco Bows og Corset French Tips kombineret med Leopard Design:

Dette er en fransk tip kombineret med leopard negle. Du kan prøve denne negle design ud, hvis du har disse deco buer med dig og en lille smule neon greener for leopard prikker at komme i live. Prøv det her. En lille variation fra normale franske tips.

5. Sexy Full Nails Bow Designs:

Hvis du ikke kan lide at holde negle for enkle og som at tegne fulde sømdesign, så prøv dette sexede design i fuld længde af dine negle. Du vil elske hvordan det viser sig. Brug din nail art brush, sort stripper og en lyserød base coat. Prøv det i dag!

Se mere: Fimo Frugt Nail Art Designs

6. Glitter Korset Nail Art Design:

Glitters fund? Prøv dette design derefter. Lav små håndfri bue mønstre og sæt en Rhine sten i orange eller rød i midten af ​​buerne.

7. Franske Tip Blomster Negle i Korset:

Ligesom franske tips og blomsterdesign? Prøv dette korset negle kunst design. Du kan bruge vanddekaler til blomstermønstre. Skov ikke at forsegle dit design med et overtræk.

Se mere: Nail Art Designs for Beginners

8. Disco Star Diagonal Korset Nails:

Prøv en funky disco-type negle kunst sæt i corset design som den ovenstående for en aften ude på puben eller dansegulvet.

Se mere: Cute Kawaii Negle

9. Stempelkorset Negle med Rhinestones:

Et meget smukt design, der også er let at prøve med de perfekte stempler til billeder af bue og bånd mønstre. Du skal dog bruge en sort stripper til strenge og tandstikkere eller doteringsværktøjer til knapperne. Afsegl med en topcoat efter at have lagt nogle Rhinestones neglelak i midten af ​​buerne.

Kan du lide dette indlæg? Forlad din feedback!

Billeder Kilde: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Se videoen: Nine Inch Nails - Only (Juni 2021).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send