Skønhed og mode

Top 9 White Pearl Smykker Designs til kvinder i mode

Pin
Send
Share
Send


En perle fra havet er en juvel, der er elsket af alle. Hvid farveperle er en klassisk farve til ferskvandsperler. Den hvide perle bruges i smykker af enhver slags som øreringe, halskæder, armbånd, osv. Prøv udstrålingen af ​​en ferskvandsperle, og du vil forelske sig i det. Den hvide perle er smuk at se på, da farven bringer lysstyrken.

Smukke hvide perler og dens smykkedesign til damer med billeder:

Lad os se på de bedste hvide farveperler.

1. South Sea White Pearl:

Se smukke i denne vidunderlige hvide perle, der er indlejret i sølvringen. Denne South Sea hvide perle er rund i form og sidder i denne hvide perle ring smukt. Du kan få denne perle med små diamanter på siden. Denne ring vil være fantastisk til særlige lejligheder som gaver også.

2. Hvid perlekæde:

Her er en enkel og pæn hvid perlekæde, der kan bruges til enhver form for lejlighed. Kæden er lavet af sølv og har 9 hvide perler pænt anbragt med lige store mellemrum. Dette giver halskæden et simplistisk udseende, der også passer perfekt sammen med stilfulde tøj.

3. ferskvandsperle øreringe:

Prøv disse søde hvide perleøreringe lavet af ferskvands AA + hvide perler. Disse runde perler er perfekte i struktur og sat på guldøreringe. De enkle øreringe gør dit ansigt lyst og smukt. Par disse øreringe med ferskvandsperle halskæde til et komplet sæt.

4. perle armbånd:

Gør dit udseende komplet med dette smukke hvide perle armbånd. Perle armbånd er lavet af ferskvandsperler, der er spidset pænt på ledningen. Perlerne er af samme størrelse. Låsen i enden af ​​ledningen holder armbåndet på plads.

5. Runde Perle Vedhæng:

Vælg denne forgyldte hvid perle vedhæng sæt som en gave til en du elsker. Denne hvide perle er smuk og rund og omgivet af små diamanter. Sætet leveres med perleøreringe også. Dette sæt kan nemt bæres til særlige lejligheder eller fødselsdage. Prøv det forgyldte sæt og du vil blive fascineret af skønheden.

6. Double Line Pearl:

Gå præmie med denne dobbelt linje hvid perle smykker sæt, der har en halskæde og øreringe. Sættet har to linjer ferskvandsperler, der er placeret sammen med amerikanske diamanter i midten. Dette skaber et fantastisk smykkesæt.

7. Pearl Anklet:

Prøv denne enkle og elegante perle hvide anklet. Den enkle anklet er lavet af sølvkæde og en enkelt hvid perle. Du vil se perfekt ud i denne anklet smykker. Prøv dette for stranden eller enhver afslappet lejlighed. Brug dem barfodet til at fremvise pearl well.

8. Single Pearl Strand:

Denne enkeltstrengede lille hvide perlekæde ser godt ud på sarees eller etnisk slid såvel som vestligt formelt slid. Denne halskæde er alsidig, og det gør det til et must i din smykkesamling. Single strand halskæde er et klassisk design, der ser meget sofistikeret ud.

9. Pearl Choker:

En perlehvid halskæde er stor, når den er kort i størrelse. Choker er en vidunderlig kort halskæde, som du kan bære og dækker dit halsområde. Den perle choker er en ren halskæde, der er fantastisk på vestlige afslappet slid. Chokerens blomster gør det ret trendy og fashionabelt.

Hvid perle smykker er betagende og bruges af alle især bruder. De hvide perler kan tilføjes for at gøre fantastiske smykker som øreringe og halskæder. Prøv de forskellige sæt og design, der er tilgængelige. Nogle kan være enkle, men bedøvelse, og nogle kan være udførlige.

Se videoen: DIY Gift Ideas! 10 DIY Christmas Gifts & Birthday Gifts for Best Friends (August 2020).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send