Skønhed og mode

15 bedste øvelser til hårvækst, som du skal prøve!

Pin
Send
Share
Send


Hårtab er et alder gammelt og almindeligt problem, der sker for mange af os. Nogle af os har en tendens til at stresse for meget på hårtab, mens andre tager skridt til at vende effekten. Hårvækst øvelser er sikker på at arbejde positivt på dig. I øvrigt øger hårvækstøvelserne også blodstrømmen til hovedbunden, som hjælper med at øge hårvækst.

Perfekt øvelser for hårvækst:

Tag et kig på samlingen af ​​nogle effektive 15 forskellige nyttige øvelser til hårvækst, der er nemme at lave, og som ikke kun kan bidrage til hårvækst, men også hjælper til et godt helbred.

1. Hovedbund Massage øvelse:

En af de vigtige og enkle hårvækst øvelser er hovedbund øvelse. Det er vigtigt at massere hovedbunden for god hårvækst, da det øger blodgennemstrømningen til hovedbunden. Massering af hovedbunden hjælper i blodgennemstrømningen til hovedbunden og derved gør andre næringsstoffer tilgængelige for hårsækkene og forbedrer hårproduktiviteten.

Selvom det sikkert føles godt at blive forkælet af en hårmassage, skal du ikke glemme den tilhørende positive virkning, den producerer.

Læs mere: Hovedmassage til hårvækst

2. Jogging:

Hvis du kører mindst en halv time hver dag, kan dine egne trækker væksten. Running giver os mulighed for at svette, som åbner den faktiske hovedbundens hudporer som og slippe af med de skadelige toksiner, der er skadelige for håret. Perspiration bringer det bedste ud her og viser sig at være en god hovedbundsøvelse for hårvækst.

3. Neck øvelser:

Side til side og forreste til nakkebevægelser kan synes at være en af ​​de grundlæggende måder at få håret til at vokse sammen med at holde nakkebeskadigelsen fri. Dette er en anden simpel hårvækst yoga øvelse.

4. Side til Side Humle:

Dette vil holde kardiovaskulærsystemet i skak og vil gøre håret vokse også. Dette kan gøres indenfor såvel som uden for hjemmet. Dette er en af ​​de fremragende øvelser til hårgenvækst og hårfaldkontrol, hvilket også er nemt at gøre.

5. Opadgående øvelse:

Dette er en af ​​de mest interessante hovedbundsøvelser til hårvækst derude, der kan hjælpe med at vokse håret godt. Det kan synes, at du bliver nødt til at holde hængende på hovedet. Konceptet er sandt, men processen er anderledes. Ved at bruge dit hoved, vil du balancere din krop på yogamattan. Hvis du har nogle nakkeskader, så prøv ikke at udføre dette uden hjælp fra en vejleder. Tag tid til at få det rigtige. Det kan tage lidt tid.

Simple Yoga Poses For Hair Growth:

Det er bedre at prøve yoga udgør i tillæg til øvelser, da yoga viser, at de også arbejder hårdt på hårvækst. Lad os se, hvad er de en efter en,

6. Balayam Yoga (Rubbing negle):

Der er få punkter i vores krop, der er bedre kendt for at fungere som akupressurpunkter, som ved korrekt behandling kan resultere i god hårvækst. Det hjælper også med at forbedre blodcirkulationen i hovedbunden ved at genoplive hårsækkene. En sådan yogateknik er Balayam, hvor acupressurpunkterne i forbindelse med hårets vækst er masseret. Disse punkter er hovedsagelig til stede i fingerspidserne (under fingerneglerne). Massering af disse punkter hjælper med at stimulere hormoner, der fremmer hårvækst og hårdæmpning.

Udover at behandle hårtab, hærder Balayam yoga også skæl og for tidlig hårgravning. Ved at gøre dette pumpes hårfollikernes rødder til fingerneglerne med energi til hårbunden, der er nødvendig for hårvækst. Dette er en god genforplantning.

7. Uttanasana (Standing Forward Fold Pose):

Uttanasana er en fremadgående bøjningsøvelse for hårvækst, som også slapper af os fra stress og angst. Ved at binde hænderne giver det også armerne mulighed for at strække og stramme skuldrene til at slappe af. Hvis du bemærker billedet, hænger hovedet under dit hjerte, så det gør det muligt for blodet at cirkulere korrekt i din hovedbund, hvilket fører til en ordentlig hårvækst. Det bringer også noget blod tilbage til hjernen, mens det giver en god strækning til benene. Uttansana hjælper også i DE-stress og pumper afslapning fra og virker som en pusterum mod angst og spænding, hvilket anses for at være den primære årsag til hårtab.

8. Vajrasana (Diamond Pose):

Vajrasana er den enkleste af alle asanas, der kan praktiseres efter frokost eller aftensmad. Det menes, at et godt fordøjelsessystem er en nøgle til en sund krop. Denne yoga øvelse til hårvækst er nem at gøre. Vajrasana er også kendt som 'diamond pose', som er bedst til at øve vejrtrækninger og meditation. Denne asana bør undgås af de mennesker, der lider af ledsmerter.

Se mere: Bedste vitaminer til hårvækst

9. Ushtrasana (Camel Pose):

Under udførelsen af ​​denne asana ser vores krop ud som kamelens form, så det hedder Ushtrasana. Denne asana er meget nyttig til at behandle rygproblemer og hjælper med at slappe af sindet, forbedrer blodcirkulationen og åndedrætssystemet, som i sidste ende fremmer hårvæksten.

10. Shirshasana (hovedstativposition):

Denne asana kan tage tid at gøre det ordentligt. Rangeret lidt højt på tuff side, ved regelmæssig praksis helbreder det få lidelser som søvnløshed (søvnforstyrrelse), rygsøjleproblemer og hjælper med at forbedre koncentrationsbeføjelser og fremmer mental balance. Det forbedrer hjernens funktioner og hukommelseskraft ved at øge blodcirkulationen i hjernen. Selv mennesker, der lider af hårtab eller hårfaldsproblemer, bør udføre denne asana regelmæssigt.

11. Sarvangasana:

Sarvangasana regulerer skjoldbruskkirtlenes funktion og hjælper hovedet til at få et godt blodforsyning, som hjælper med hårvækst. Denne yoga pose kan give gode resultater for de mennesker, der lider af hårfald og skaldethedssituationer på grund af hormonel ubalance.

Se mere: Hjem Remedies For Hair Growth

12. Kapalbhati Pranayam:

Kapalbhati pranayam er den mest kendte form for vejrtrækning, som hjælper med at iltge din krop, mens du styrker musklerne i din mave og underliv. Det hjælper også med at give hovedbunden al det ilt, der er nødvendigt for at forynge beskadiget hår og for at hjælpe det vokse. Kapalbhati pranayam hjælper med bedre fordøjelse. Øvelsen er også kendt for at helbrede hårtabsproblemer. Følg denne øvelse for et sundt hår.

Efter at have svigtet i mange forsøg på at stoppe hårfald hele, gør vi skylden i shampooen. Prøv at ændre dine sovende vaner, inden du ændrer din shampoo. Kropsvæv og muskler repareres og genoprettes, mens vi sover. Sleeping er også en voksende proces, da væksthormoner udskilles under søvn, hvilket også hjælper med at opbygge og genoprette processen.

Uregelmæssige sovemønstre kan også gøre hårene mere tørre, kedelige og skøre, hvilket gør dem mere tilbøjelige til at falde hår. Uanset om du sover for meget eller for lidt, kan sovende mønstre øge hårtab og få håret til at blive tørt, skørt og kedeligt. Vi er opmærksomme på det faktum, at manglende søvn også påvirker vores krops immunsystem, hvilket resulterer i stigningen i hårtab, hårbrud og usundt hår. Så sørg for at du sover nok til hårvækst.

13. Kanin udgør:

Kaninpositionen eller Sasangasana er en af ​​de bedste teknikker derude, der kan gøre dit hår vokse ganske godt. Det er en af ​​de bevist at være effektive yoga udgør, der faktisk kan gøre håret vokse. Når en person udfører denne holdning, er kroppen forsynet med nogle af de bedste fordele, der holder organerne sunde, letter håret vokse, holder musklerne oprejst og lige og til sidst, beroliger sindet og holder hjertet sundt. For at udføre kaninpositionen bedst muligt skal du følge nedenstående trin.

  1. Først skal du sidde og holde knæene på gulvet. Dine andre muskler som hofte og hæle hjælper dig også på dette tidspunkt. Dette er dybest set barnet udgør af at sidde.
  2. Tag nu dine hænder på ryggen og hold hælene og langsomt flytte hovedet på gulvet. Du skal indånde og udånde godt på dette tidspunkt. Åndedræt er altid en af ​​de vigtigste teknikker til at gøre en yoga arbejdsstilling vellykket.
  3. Løft hofterne og tag så barnet igen. Samtidig gør det glemmer at trække vejret ud eller udånde luften. Gentag dette i nogen tid, og hold regelmæssigt i mange uger for at få håret til at vokse.

Denne øvelse for hårfald er rettet mod en præfekt resultatorienteret. Sørg for at gøre dem dagligt.

14. Downward Dog Position:

Dette er en af ​​de bedste øvelser for sundt hår, der har vist sig at gøre håret vokse ganske godt. Her er en trinvis vejledning til at gøre det.

  1. Først skal du placere dig selv på jorden med dine knæ og hånd på gulvet. Dine hænder vil være 90 ° vinkel mod dine skuldre og knæene vil også være vinkelret på hofterne.
  2. Nu bliver du nødt til at skubbe dine hofter opad og trække vejret, mens du gør det. Du har holde ryggen oprejst og strække benene. Så nu står du bogstaveligt talt på dine tæer.
  3. Tryk palmerne mod jorden og gør ryggen lige. Hold denne position i 20-25 sekunder, og lad langsomt lade hofterne komme nedad og afslut positionen sammen med udånding.

15. Fiskestilling:

Dette er meget berømt og bedste motion for hårvækst. For at gøre denne stilling korrekt skal du først ligge på gulvet og holde benene sammen.

Hold hænderne bag på lårene og sørg for at håndfladerne vender mod jorden. Træk overdelen af ​​overkroppen og slip hovedet baglæns, og sørg for, at kronens hoved kommer i kontakt med gulvet.

Der bliver dannet en bue mellem dine hofter og hovedet. Vedligehold denne position i nogle sekunder og hold vejret.

Øvelser for hårvækst vil dog kun være gavnlige, hvis de følges regelmæssigt. Sørg for at vælge de rigtige og gøre det hver dag for at begynde at få resultaterne om en måned eller to. Vær sikker på at du er afslappet og stressfri. Disse øvelser fungerer kun, hvis du er komfortabel og stressfri.

Pin
Send
Share
Send