Skønhed og mode

Top 9 Curtain Designs for Drawing Room

Pin
Send
Share
Send


Gardiner spiller en vigtig rolle i beslutningen om et huss skønhed. Vi bruger så meget tid og penge i valg af møbler, interiørdesign, tilbehør og mange flere ting. Nogle vælger gardiner efter lang søgning og forskning. Nogle andre vælger bare nogen af ​​dem uden at kende dens egentlige formål. Faktisk er gardiner meget vigtige, så vælg det først efter en god undersøgelse. Du kan ikke søge hvert eneste websted for at vide mere om gardiner.

Seneste gardiner til tegning i Indien:

For at hjælpe dig præsenterer vi nogle mest populære gardin design til tegning værelse med billeder.

1. Country Style Jacquard Gardin til tegningslokale:

Dette er et smukt gardin til stuen. Den er lavet af polyester materiale. Der er blomstermønstre i begge paneler. Materialet er af høj kvalitet, blød og glat. Forbedre dit salon med dette amerikansk-stil Jacquard gardin.

2. europæisk gardin stil til tegning rum:

Dette er et nyeste gardin design til tegning værelse. Denne gyldne farve gardin vil give et kongeligt udseende til dine tegning værelser. Det kommer med blomsterdesign. De øvre gardiner ser fantastisk ud. Den er lavet af højkvalitets polyestermateriale. Du kan kombinere det med hvidt gardin for at give ekstra udseende.

3. Trykt tegneværelse Gardin:

Dette er et stilfuldt tegningslokaler og gardindesign. Den er lavet af polyester materiale. det kommer med blomsterprint og smukt draperet det. Du kan lave en ramme til at hænge dette gardin. Det giver dette et billede-perfekt udseende. Vælg matchende ren klud for at forbedre sit udseende.

4. Jacquard Gardin til tegningslokale:

Dette er trendy gardin og draperidé til tegningslokale. Den er lavet af net type materiale. Dette er designet med smukt design og giver dit hjem et smukt udseende. Du kan hænge den på en stang og vælge den med perfekt ren klud.

5. Koreansk Ny Design Gardin:

Dette er et nyeste gardin til stuen. Det kommer med fantastisk træ design. Dette er en hvid og grøn kombination og giver dit værelse et smukt udseende. Lavet af højkvalitets polyestermateriale og vil give et stort udseende til din stue.

6. Stylish Drapes til Windows:

Dette er en ny gardin draperidé, som du kan prøve hjemme. Den leveres med hvid og gul kombination. Det er smukt trykt med blomstrende design. Den er lavet af polyester og satin materiale. Et lag er halv længde, og det giver et glimrende udseende til din stue. Prøv dette nye design og gøre dit hjem smukt.

7. Smukt dekoreret Gardin:

Dette er et nyeste gardin design til stuen. Den grønne og hvide kombination ser fantastisk ud. Den er lavet af polyester klud og kan give dit hjem et stort udseende. Draperne er specielt designet til at give et attraktivt udseende.

8. Trendy Living Room Gardin:

Alle ønsker at prøve nye gardinideer til stuen, fordi det er et af de vigtigste steder i et hus. Dette er et nyt design, som du kan prøve at få et attraktivt look. Indvendige klud er lavet af blødt netmateriale og er designet med smukke blomster. Yderklud er tykt polyestermateriale og er også trykt med blomsterdesign.

9. Simple Modern Living Room Gardin:

Dette er et smukt gardin til tegningslokale i indisk design. Den leveres i bomuld og polyester materiale. Det er designet med smukt blomsterdesign. Den lyserøde og hvide kombination ser udmærket ud. Du får mange andre kombinationer som rød, grøn osv. Prøv det til en forandring og få det flotte udseende.

Dette er nogle smukke gardinideer til tegning, som du kan prøve. Ændring er altid uundgåelig. En god forandring giver stor positivitet til dit hjem. Prøv at vælge gardiner med behagelig farve, så det bringer en vis positiv energi til dit hjem. Nogle gange er en ny ændring det, vi har brug for.

Se videoen: Stylish Chiffon Curtain Design For Rooms Decoration (Juni 2021).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send