Skønhed og mode

15 forskellige design af retro kjoler til kvinder i mode

Pin
Send
Share
Send


Retro kjoler er ved at vinde sin popularitet i dag. Vi rejser til vores fortid ved at vælge disse ældre designs. I denne mode verden er ændringer uundgåelige. Vi mennesker er sådan. Designere omarbejder gamle design og forsøger at give det et nyt udseende. Fra de gamle design tager vi nogle gode funktioner og anvender det på nye designs.

Nyeste og Moderigtige Retro Kjoler til Damer med Billeder:

Her er nogle bedste retro kjoler, du kan prøve denne gang for at få forbindelse til din fortid.

1. Rød aftenkjole:

Dette er en rød retro kjole, som du kan vælge som aftenpleje. Det er simpelt 1940 design med skjorte som kravehals. Dette er lavet af chiffon materiale og vil give et smukt udseende til den der bærer den. Du kan få mange forskellige farver i denne kjole. Så prøv det for at få et flot udseende.

2. Vintage Floral Print Frock:

Dette er en fremragende retro stil kjole design til kvinder. Den leveres med et blomstretryk og er lavet af brede V-hals og halv ærmer. Dette har også en monteret bælte med plisseret lang flared nederdel for at give et storslået udseende for dig. Du kan vælge det som en afslappet og fest slid. Bagsiden leveres med V-nakke og lynlås.

3. Sort / hvid Polka Dot Full Skirt:

Dette er et retro tema kjole design med sort og hvid kombination. Det kommer med smukke polka prikker og collared design. Denne ærmerøse kjole kommer med en klassisk fuld nederdel og en bue på højre side. Du kan vælge at bære det til en ændring fra det gamle kedelige design. Det vil give dig en ekstra elegance helt sikkert.

4. vin rød retro kjole design:

Dette er en vintage stil kjole til kvinder. Den kommer i rødvinfarve med sort kombination. Der er polka prikker på det sorte materiale. Dette er en ærmerøs kjole med firkantet krave og er lavet af polyestermateriale. Det er et vintage stil design. Så du kan bære det til fester og fungere til at skinne blandt andet med dette fremragende design.

5. vintage stil hvid brudekjole

Dette er et vintage brudekjole design, som du kan prøve. Det er inspireret af en designstil fra 1920'erne. Den eneste moderne touch i dette design er den moderne ærme. Alle andre mønstre som blomster og snøre detaljer giver det en vintage touch. Du kan bære den med passende tilbehør for at få et smukt udseende. Prøv denne vintage design og vær engelen.

6. Retro Look Ermeløs Kjole:

Dette er en kvinders retro look kjole med alpint tema print. Den er lavet af højkvalitets bomuldsmateriale og leveres med sweat heart neckline. Det har også en lang ryg og skjult lynlås. Vælg denne kjole for at få et perfekt retro look for fester. Bær det med passende tilbehør for at få et vintage look.

7. Vintage inspireret blomsterkjole:

Dette er en vintage inspireret festkjole til kvinder. Den leveres med blomsterslip og V-hals. Foringsmaterialet er kirsebær satin og blonderne er fastgjort over det. Der er et aftageligt bånd i taljen. Vælg dette for at få en vintage touch til din brudekjole. Denne farve er også en bred vifte.

8. Smuk aftenkjole:

Er du klar til at udforske nogle stilfulde vintage designs? Tjek dette vintage aften kjole design. Du kan bære denne røde smukke retro stil kjole med høj nakke og sequin arbejde til aften fester og funktioner. Den er lavet af mesh stof og denne blodrøde farve vil forbedre dit udseende. Der er et sølvbælte fastgjort til taljen. Du kan bære det med en sølv sko til at give et komplet udseende.

9. Sort Retro Style Cocktail Kjole:

Dette er en trendy vintage cocktailkjole til kvinder. Du kan bære det som festklædning. Det giver dig en sød touch af ryggen 70'erne. Du kan skinne blandt andet ved at bære denne fremragende kjole. Denne høje nakke og den ærmerøse kjole kommer med stilfuldt design. Prøv det for at få påskønnelse.

10. Moderne Vintage Style Kjole:

Dette er en moderne version af gamle vintage kjole design. Du kan bære det til tema partier og anden funktion / det er lavet af høj kvalitet bomuld materiale. Designet er enkelt med høj hals og skjult lynlås på bagsiden. Der er en hvid krave på bagsiden, som er en vintage underskrift. Prøv dette ud for en bred vifte.

11. Blå Retro Style Kjole:

Dette er en klassisk retro tema kjole, som du kan bære til aftenen. Det er et 1950-design med topsidet hvid overtræk som materiale med polka dots. Det ligner en overcoat, men det er ærmerne på den tid. Den blå og hvide kombination fungerer rigtig godt. Prøv dette ud for at få et flot udseende på fester.

12. Brude Retro Style Kjole:

Hvis du er på udkig efter en brudekjole, der har en vintage touch her er valget for dig. Dette er en vintage brudekjole med et moderne touch. Det er en hudfarvekjole med to lag. Inderside er blødt satinmateriale og øverste lag er blomstermateriale. Dette er en kjole op til knælængden og kan bære den med passende tilbehør.

13. Vintage Junior Dress:

Dette er en vintage sort kjole til juniorer. Den leveres med blomstret designet sort tule stof med pink organza stropper. Du kan bære det til fester og udflugter og skinne dig selv. En rosa blomst er der på kjole for at forbedre sit udseende.

14. Kvinde Vintage Cocktail Long Maxi Dress:

Dette er en vintage tema kjole til kvinde. Denne lange kjole kommer med krystal perle dekoration og det ser ekstravagant ud. Det gør dit look smukt. Du kan bære den med passende enkle tilbehør og vælge at bære til fester og udflugter.

15. Victoria Style Vintage Party Kjole:

Få denne smukke festkjole til at give din dressing et gammelt tryk. Det er et victoriansk design og vil give dig den elegance, du ønsker. Du kan bære det med enkle tilbehør for at få elegance. Kjole anderledes for at blive bemærket.

Har du en ide om alt vintage design? Du kan bære det design for at give en ekstra elegance og se efter dig. Dressing anderledes er altid godt. Prøv nye stilarter og design og vis andre om din holdning.

Se videoen: EFTERÅRS LOOKBOOK (Juni 2021).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send