Skønhed og mode

Top 9 Gardin Tilbehør

Pin
Send
Share
Send


Hængende gardin er ikke nok. Du skal også have så mange andre ting med det. Med gardin vil der være stang, pol, ring og så mange andre ting også. Du skal vælge så mange ting med enkelt gardin. Men når det er monteret og hængt, vil det se fantastisk ut. Du kan også matche hver ting med det. Alt dette udsmykning vil lyse op på dit værelse og give nyt udseende. Du kan antallet af gardiner med dig for at holde forandring, men disse tilbehør vil være ens med alle gardiner.

Bedste Curtain Tilbehør:

Her er top 9 gardin tilbehør med billeder.

1. Fin gardinstang:

Det er tilbehør til gardinstang i mange sorter. Disse er monteret over vinduet og derefter gardiner hænges. Der er mange mønstre i denne stål gardin stang. Nogle har rund ende, mens man er i skarpt snit. Prøv denne til at få et catchy look.

2. Gardin Plastic Ring:

Disse plastikringe hænges på gardinstangs tilbehør. Den er cirkulær med en pil med halvmåne. Et gardin skal blændes på denne krog. Da det er plastik af natur, skal dit gardin endda være let i vægt.

3. Træ Gardin Pole Tilbehør:

Dette vindue gardin tilbehør er i træ materiale med hvid farve. Træstangen har noget rust design på den. Selv de ringe, der er fastgjort med denne stang, er af træ. Denne træpæl er stærk nok til at bære vægten af ​​gardinet.

4. Curtain Track Tilbehør:

Denne gardin spor tilbehør er egnet til vindue, der er i cirkulær form. Plastspor er fastgjort i serie med denne stang. Det er dekoreret. Denne gardin spor ser meget awesome og smukke. Det er let bevægeligt materiale.

5. buede gardinstænger tilbehør:

Det er buet gardin tilbehør i rustfrit stål. Kroge er fastgjort på denne stang og på dette krogetæppe skal hænges. Denne type buet stang bruges hovedsagelig i badeværelset til at dække brusebad. Det er uvæsentligt.

6. gardin hængende perler:

Det er gardin hængende tilbehør i perler. Denne beaded streng bruges til at binde gardinet. Det er lavet af tråd arbejde. Denne perle mala er fastgjort med plastikhætte, som er godt garneret. Frills af tråd er draperet på denne plastikhætte.

7. Twist and Fit Rod:

Dette gardinmonteringsudstyr skal monteres på dør eller vindue. Det har snoet mønster, der går rundt til stang fra vinduet træ. Den skal monteres stærkt for at give en hård støtte. Det kan foldes og kan åbnes som rulle.

8. Curtain Tie:

Denne gardin hængende tilbehør har smuk tråd arbejde. En hvirvel swing er fastgjort med gardin for at binde det op. Det går derefter ned med to krystalknapper med hul i mellem. Trådfjeder hænger med denne hvirvelstreng.

9. Gardin Serviet Ring:

Det er en kunstner skabelse af vinduet tilbehør. Denne sølvguldring bruges til at dække det mellemliggende område af gardin. Den har hvide tykke linjer på den med gylden rose design. Denne ring ser fabelagtig ud på dette gardin.

At have stærke tilbehør vil give styrke til at gardinere. Delikat tilbehør med tunge vægtgardiner kan også nogle gange forårsage at falde. Der kan være plast-, træ- og metalmateriale til rådighed med gardin for at fremhæve skønhedens generelle gardin. Du får flere muligheder, mens du ser god type gardin tilbehør; Prøv noget lavt til højt budget tilbehør efter eget valg.

Pin
Send
Share
Send