Skønhed og mode

9 Smukke Haveparaplyer Med Billeder

Pin
Send
Share
Send


Nogle mennesker holder disse haven paraplyer som deres lidenskab og de fleste af dem har det til deres have at få fordelene og luksusen til at nyde det med deres familie og venner. Der findes varianttyper i disse haveparaplyer, da de fremstilles og modelleres i store designs. De kan også tilpasses og laves til eget ønske. Haven paraplyer findes også i forskellige farver og former.

Bedste Have Paraplyer:

Her er nogle af de excentriske modeller af de øverste 9 Haveparaplyer,

1. Large Cantilever Garden Paraplyer:

Dette er en firkantet haveparaply i Toscana's model, med en tolags baldakin for at tillade ventilation. Stangen er lavet ved hjælp af robuste metalkomponenter for at modstå den samlede vægt af baldakin og de tunge ribben. Den faste højde cantilever tillader åbning af baldakin og også det kan justeres af single winch operativsystem.

2. Patio bord sæt med haven paraply:

Det er den bedste nogensinde udendørs møbler samling, som har gårdhave bord og stole med haven paraply. Bordet og stolene er lavet ved hjælp af kurve og teak. Rammerne og ribbenene er lavet af aluminium og smedejern. Det er let at vedligeholde, og du vil have god tid at sidde på denne havebordsparkering udendørs efter en travl dag.

3. Octagonal Cantilever Garden Paraply:

Du kan få en vidunderlig oplevelse med din familie og venner sammen med denne parasol med solterrasse. Disse typer inviterer dig til både spisestue og dybe siddepladser oplevelser. Det har 13 fods baldakin, der giver rigelig skygge og beskyttelse mod solens barske stråler.

4. Små Patio Garden Paraplyer:

Dette sæt af lille have paraply er baseret på temaet Wall-Mart skyggefulde gårdhave interiører. De er meget imponerende med sit sæde, der passer til baldakinen. Det har metalpolen, der er indlejret på bordet. Hele bordssættet består af bambus.

5. Stripet Pattern Garden Paraplyer:

Oplev skønheden i denne elskelige hvide og sorte haveparaply i et stribet mønster. Den er lavet ved hjælp af polyesterkappe med en sekskantet form. Den leveres med den holdbare metalpæl og også med metalstand, som hjælper med at holde det, hvor vi ønsker det.

6. Haveparaplyer med justerbar aksel:

Her er den nye opfindelse i serien af ​​udendørs haveparaplyer. Du kan se, at bordet og dets stole er helt fiberstøbt som et stykke forbundet med nogle metalstænger. Baldakinen er i blå og hvide nuancer med 40 tommer diameter. De kommer med en sandfyldt taske til at holde og holde den lige.

7. Textilene Fabric Garden Paraplyer:

Disse paraplyer fremstilles ved hjælp af et tekstilstof med et belagt mesh, der giver ca. 80% solbeskyttelse. Disse parasoller til haven er lavet ved hjælp af teknologien kaldet veveløftemekanismen. Baldakinen understøttes af heavy metal pole.

8. Beige Farvede Canopy Garden Paraplyer:

Den er lavet af 350 Denier polyesterstof og baldakinen er hvisken beigefarvet. Denne store haveparaply behandles til beskyttelse mod solens UV-stråler. Det har også træk ved brand og vandtæt.

9. Banan Model Garden Paraply:

Denne store haveparaply kan stå op til højden på 8 fod og stoffet er lavet med polyester og nylonmaterialer. Modellen hedder Banana design og har metalpolen, som er MS-pulverlakeret. Baldakinen i denne haveparaply har en måling på 8,5 tommer diameter.

Disse typer paraplyer er hovedsagelig kategoriseret i to forskellige kategorier - små og store parasoller. Nogle af dem kommer med sæt af gårdhaveborde og nogle med deres store og store patio størrelse baldakin. Hver enkelt har sine egne egenskaber, da de vælges ved hjælp af forskellige materialer og modeller af baldakinerne. Der er firkantede, cirkel-, sekskantede og ottekantede former i baldakinerne. De materialer, der vælges til stangen, rammer ribben og baldakiner er også afgørende for paraplyernes levetid.

Pin
Send
Share
Send