Skønhed og mode

Frocks til 6 år gammel pige - Pretty and Modern Designs

Pin
Send
Share
Send


Frocks er en stor garderobe tilføjelse til alle 6 årige børn. De gør børnene ser meget elegante og smukke ud. Frocks er kjoler, der kan blive flared og det er det der får dem til at se boblende ud. Du kan få frocks til enhver lejlighed. Det kan være i satin eller blonder til ceremonier, eller det kan være i bomuld og Lycra til sommertid og spilletid.

Seneste og søde frocks til 6 år gammel pige i hendes fødselsdage og fester:

Her er nogle fantastiske muligheder for frocks, som du kan købe til din 6-årige pige.

1. Polka Dots Frock:

En 6 års pigefrokost er en god måde at få barnet til at se fantastisk ud. Denne polka dot kjole har bodice sletten med hvidt materiale. Polka dots er i kjolen af ​​kjole. En flot bue i fronten gør en god sætning. Dit barn vil se meget smukt ud med denne frisure.

2. Sommerkjole i 6 år:

Sommeren er tid til enkle og behagelige tøj. Denne dejlige pels til 6 år er lavet af bomuldsmateriale. Den simple puff ærmet gør det til at se sød og lækker ud. Den lange kjole er også god til spilletid. En ramme på bagsiden kan få en normal kjole til at se fantastisk ud.

3. Gennemsigtig Print Kjole:

Her er en dejlig festklæde til 6 års pige, der er lavet af gennemsigtigt materiale. Materialet har blomsterprinter på det, der gør det bedøvende. Dette kan bæres til enhver fest, da det har en skinne til det. Et rosa bælte og bue på forsiden er meget attraktivt og iøjnefaldende.

4. Net Frock med perler:

En 6 års babyfod kan være spektakulær med det rigtige materiale. Denne bedøvelse maroon farve netto frø er bare lige for enhver fest. Kropsdelen af ​​beklædningen er pyntet med perler i et diamantmønster. Hvide roser omkring taljen på kjole giver det et fancy udseende.

5. Blonde Champagne Frock:

Denne smukke blonder i champagnefarve er bare lige til dit barn. Den lange pels til 6 års pige er lavet med blonder og net. Bodice er med blonde og nederdel er med net. Kjolen er opdelt i lag med blonderkant. En smuk blonde blomstret blomst gør et godt tilbehør til kjole.

6. Prinsesse Kjole:

Få dit barn til at ligne en prinsesse i denne spektakulære pels med asymmetriske lag. Beklædningen har lange ærmer og er monteret på toppen med buer. Blomster med perler er en del af bodice. Tilslut udseendet med en ægte tiara for at fuldføre prinsessens tema.

7. Faste Pletter Frock:

Her er en kølig U-halsfod til dit 6-årige barn. Dette er lavet med permanente pletter og ser meget elegant ud. Farven lilla er også god til børn. Du vil finde halsen til at blive pyntet med perler og pailletter for at gøre en fancy stil.

8. Fest stil kjole:

Disse cool udseende fest stil frocks er fantastisk til 6-årige. Kjolerne har en Lycra bodice og net nederdel. Blomster og bånd accentuerer kjole for at få det til at se ud. Få disse i farver som sort og rød med hvid som base.

9. Hvid Ruffles Kjole:

Tjek denne ekstraordinære hvide kjole med fuld flæser. Flæserne skaber et magisk udseende, som alle børn vil elske. Du kan få denne kjole i farver som hvid, pink, rød osv. Denne kjole vil se godt ud til fester og endda fødselsdage.

Frocks er den bedste måde at få dit barn til at se elegant ud. Det kan være satin eller bomuld. Prøv de forskellige stilarter og udsmykninger. Frocks til 6 årige piger er smukke og lækker og får dit barn til at føle sig særligt.

Pin
Send
Share
Send