Skønhed og mode

9 Smukke lædervarer ideer og mønstre i Indien

Pin
Send
Share
Send


At lave læder og lave varer ud af det er en af ​​de igangværende processer. Lædervarer er der på markedet i lang tid. Der er også nye varer, som er udformet med fin excellence. Nogle af læderhåndværkets ideer er nævnt nedenfor.

Forskellige lærred ideer og mønstre i Indien:

Her får du få top 9 læderhåndværk, der vil være godt som gave,

1. Læder hårnåle:

Denne vare har været på markedet i årevis og er en favorit grooming vare foretrukket af kvinder. At lave denne vare er det ikke så svært. Du kan skære et stykke læder og forme det i hårstift, du kan bruge blyant som en pin i håndværk. Denne ene er afslappet ide for miljøvenlige varer.

2. Læder Tegnebøger:

Læderfremstillede tegnebøger har altid været i mode og været et foretrukket valg i tegnebøger. Disse tegnebøger er gode til at lave i læderhåndværk ideer. Dette er lidt tyk og også til langsigtet brug, prøv din håndværksidee til dette tegnebords mønster.

3. Læder kunststykker:

Læder kunst og håndværk stykker er nogle artiste sikre stykker udskåret af læder, som kan kaldes som ægte læder håndværk. Disse er nemme at lave alt hvad du behøver, er at udskære nogle designs på læderstykket. Du kan bruge dette håndværk til dit hjemindretning, og du kan give dette simple håndværk.

4. Læder Fodtøj:

En anden fantastisk vare, der kan fremstilles af læder, er læderfodtøj. Disse kan være traditionelle eller moderne sko, der består af forskellige læder, farver og design. Du vil få denne type læder håndværk på enhver online butik også, tjek dit budget og få dette ægte læder håndværk.

5. Læder tasker:

Et andet emne, der kommer i læderhåndværk, er læderposer. Du kan blande og matche forskellige farver i læder for at gøre posen til at se fabelagtig ud. For dette håndværk skal du tage fra ekspert af kunsthåndværkere af kunsthåndværk, de vil guide eller hjælpe dig med at lave denne type håndværk. Læderet er hovedkvalitet, og du kan også bruge denne taskeopsamling til din online butik.

6. læder hals stykke:

Et andet lækkert læderhåndværk er et læderhalsbånd. Det er enkelt og nemt at lave. Hvis du forsøger at gøre noget håndværk, så kan du helt sikkert gøre det nemt.

Se mere: Holiday Crafts i Indien

7. Læderhatte:

En anden ting, der kan laves af ægte læderhåndværk, er læderhatte. Disse lædercraft mønstre kan kræves ud i forskellige stilarter og former. Læderhatte giver et meget elegant udseende.

8. Læder nøgleringskæder:

Et andet læderhåndværk, der kan gøres, er lædernøglerne. Det er nemt at få dig til at tage fat i et stykke læder, vride det i nogle stil og der har du en læder nøglering.

Se mere: Trævarer mønstre

9. Læder bogomslag:

Læderstykkerne til håndværk kan også bruges til fremstilling af bogomslag. Læderet er udformet på en sådan måde, at det kan støbes i enhver størrelse og form ifølge bogen.

Du finder flere læderhåndværk, der kan gøres meget nemt. At lave læder og lave varer ud af det er en gammel proces, og noget nyt vilje tendens kan gøres for at gøre det tilpas på den moderne måde. Prøv at finde godt lædermateriale og lav et godt håndlavet håndværk til din kære, at give nogen læderhåndværk være et godt valg, og du vil helt sikkert modtage gode kommentarer efter eget valg.

Se mere: Ur Kunst og Håndværk

Billeder Kilde: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Pin
Send
Share
Send