Skønhed og mode

9 fantastiske store hatte til kvinder og mænd med billeder

Pin
Send
Share
Send


Vi har alle brug for en god mængde solbeskyttelsesfaktor for at holde vores hud sund i den varme sommertid. Men vi har alle brug for at tage sig af størrelsen på vores hoved også, mens vi vælger den for os. Nogle kan have mindre hoveder, og nogle kan have store. De med store hoveder bliver mere bekymrede og tror, ​​de er ude uden lagre af store hatte til at beskytte deres hoved og hud mod solen. Men det er ikke tilfældet nu.

Bedste store hatte til kvinder og mænd:

Her har vi også store hatte, der er de bedste top 9 modeller,

1. Ekstra stor størrelse Store hatte:

Få de ekstra store hatte til de store hoveder ved at vælge den af ​​typen vist her. Det er den ideelle hat til store hoveder, der er i khakhi farve. Det er ellers kendt som fiskehatte, som er tomme tommer egnet til at tage dig til enhver eventyrlystne tur.

2. Full Crown Model Store Hatte:

Dette er designerens store hatte til store hoveder, der har en fuld krone, der er dimensioneret til at passe et stort hår eller til et stort hoved. Det er et håndlavet emne, der bruger bomulds- og satinmaterialer til dets fremstilling. Det er også velegnet til store noggin og store dreadlocks.

3. Flad Visor Great Fit Store Hatte:

Her er det særprægede udvalg af superkvalitet store hatte til store hoveder. Den leveres med den flade visir og den flade regnehætte giver den det perfekte mandlige udseende. Det har seks panelet strukturer med en skygge af kongelig brun.

4. Boho Type Kvinder Store Hatte:

Gør din drøm til virkelighed med denne stilfulde og elegante mode hatte. Det er et håndlavet emne med et bomuldsmateriale, der anvendes til dets fremstilling. Disse typer er hatte til de mennesker med store hoveder. Det kan også bruges som en romantisk hat eller partiet iført hat.

5. Kvinder Winter Slouchy Big Hats:

Hvis du er på udkig efter en glat, stilfuld, varmegørende hat til din vinter, så er dette det ideelle valg for dig. Det er kvindernes store størrelse hat, der består af uldgarn og akrylgarn. Og det her er den ene hat, der kan få dit lange hår til at dække alle dine knuder og holde dig varm.

6. Tactical Twill Side Snap Big Hats:

Du får den perfekte hat til udendørs aktiviteter som klatring, vandring, fiskeri og jagt. Denne hat til mænd er lavet med 35% bomuld og 65% polyester. Der er to snap knapper, der hjælper med at skifte til en anden stil. Den har bred brim og snor design.

7. New Era Perfect Fit Store Hatte:

Dette er den helt nye type kvinders hat til et stort hoved. De ender med en knude som mode på bagpanelet. Det har ingen brim. Det er meget blødt og glat at bære gennem hele den lange dag.

8. Summer wear UV beskyttede store hatte:

Dette er den lette åndbar stofhue, som er beregnet til hatte til fyre med store hoveder. Det er en simpel og stilfuld sommer hat, der bringer dig den kule følelse. Det er det væsentlige at bære under udendørs sport, da det har UV-beskyttelsesfaktoren.

9. Mexican Bandit Straw Big Hats:

Det er det komplette tøj til mænd på udkig efter en eventyrlig sommerudflugt. Denne store hat til et stort hoved er lavet med et halm og har således maskehætten. Det er en unisex hat, som også har en vis mængde polyesterstof.

Der er hatte med rent bomuldsstof til de mennesker, der foretrækker kun blødt, glat materiale. Der er også halm, akryl, uld og polyester lavet stor hat. Modellerne og de anvendte designs er også af forskellig art. Man kan bare se på de top 9 modeller af store hatte og bestemme, hvilke der passer bedst til dem og opfylde deres behov.

Pin
Send
Share
Send