Skønhed og mode

9 Stilfulde og fantastiske String Curtain Designs

Pin
Send
Share
Send


String gardiner er bare fantastisk at købe. Det giver en slags glad fornemmelse, mens du ser det. String gardiner har tynde og tykke strenge i forskellige designs. Streng gardinerne er ærefrygtindgydende og vil inspirere selv dine gæster også til at have sådan stræk gardin. Nogle strings er så pænt designet og besidder storslåede udskrifter på den.

Seneste og bedste snor gardiner med billeder:

Disse streng gardiner ser smuk og attraktiv i din stue, som tiltrækker opmærksomhed fra alle.

1. Crystal String Gardiner med Perler:

Det er yderst smukke sned gardiner med perler. Denne gardin har krystalperler af lille og stor størrelse. Det ser krystalklart og gennemsigtigt ud. Krystalperler er meget sarte og det lyder, når de røres.

2. Heart Line String Curtain:

Denne dørdør er ret romantisk. De lyserøde farve strenger indeholder lyserød lille hjerte linje på den. Dette er lucid gardin, som er meget blødt. Denne gardin ser så interessant og kærlig ud. Denne form for snøregardin vil helt sikkert være det første valg af nyt ægtepar. Denne ene vil være godt valg på første nat af par, denne type gardin for det meste du vil finde i hoteller eller villaer også.

3. Wooden String Gardin:

Det er træstrengsgardiner til døråbninger, der indeholder perler med trekant og cirkulær form. Strengen er smykket med tre par runde form og kommer derefter to trekanten perler. Det bærer vægt, og din stang skal være stærk nok. Dette er nyttigt i bungalows dekoration også.

4. Fairy String Gardin:

Dette er så forbløffende snor vindue gardin, som ligner eventyr. Det hvide gennemsigtige gardin er dekoreret med strenge med løg, stjerner og blomster. Disse stjerner og blomster er også lavet af små pærer, der lyser op.

5. Rose Flower String Gardin:

Denne hvide snor gardin spredes duft med sine små blomster fastgjort på gardin. Hver streng har blomster knyttet på den i en linje. Blombladerne er også af samme hvide farve og få strenge er bundet op med en stor kunstig rosenklip.

6. Cascade String Gardin:

Det er sort snor gardin, der har strenge som cascading. Strængerne er nøjagtigt ens som brugt til at lave juletræ. Strengene har en del afskåret, der er slående, og det vil forblive stabilt som det er.

7. Twinkling String Gardin:

Dette er stræknet gardin, som har gule pærer anbragt på den. Linjerne af pærer er arrangeret i en check stil. Denne gardin giver forvirrende virkning, og gardinet dækker spisebordet. Du kan endda bruge sådan gardin til din særlige dato.

8. White Ball String Curtain:

Denne hvide beaded streng gardin er virkelig forbløffende og ren. Små hvide kugler er placeret på disse hvide strenge, som bare er åndedræt. Det fremhæver friskhed og klarhed i gardin design. Dette gardin er bare ekstraordinært.

9. Lodret String Gardin:

Dette er blindsforhæng i orange farve. Gardinet har vertikale snor af plastmateriale. Det hænges med en krog på plaststangen. Farven på gardin er fængslende, og den ser simpelthen utroligt ud.

Den smukke snedridning leverer fantastiske funktioner af førsteklasses kvalitet og standard. Folk vil glæde sig til at se denne stræk gardin. Det vil hverken blive gammel eller bore. String gardiner er stedsegrønne og vil straks lide af alle. På grund af sin vindende kapacitet, vil det forlade dig spellbound. Det vil få dig til at høre mange komplimenter.

Se videoen: Toy Scientist Lucy Creates ALL NEW Pikmi Pops Flips (December 2020).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send