Skønhed og mode

Hjemmelavet måltid erstatning Shakes for vægttab uden proteinpulver

Pin
Send
Share
Send


Shakeology, 18 Shake, Slim Hurtig og mange andre mærker repræsenterer et af de mest efterspurgte kosttilskud også kendt som et måltid erstatning. Titlen på denne type shakes betegner den tilsigtede anvendelse. Men hvorfor skal nogen erstatte et måltid? Svaret ligger i nødvendigheden af ​​at reducere kropsmassen ved at brænde for meget fedt. En MR shake virker ikke som en fedtbrænder, men en drink til at klare fødebehov. Således forlade brugerne et komplet måltid til denne rige-i-protein drik.

På trods af de mange varemærker og muligheder, der findes på markedet for sport og kost ernæring, er det ikke let at finde en vare, der passer til bestemte krav. Disse refererer til indholdet af nøgleelementer som protein, carbs, sukker, fedtstoffer, fibre og diverse næringsstoffer. For eksempel er en af ​​de mest populære MR-drikkevarer, Shakeology, kendt for overdreven sukker, der er en stor fejl. På denne konto, hvis du vil undgå mulige sundhedsmæssige problemer forbundet med en dårlig kvalitet af fremstillede produkter, kan du altid henvende sig til DIY-tilgangen.

Hvordan man får protein?

Som du ved, er kerneelementet i enhver MR shake protein. Denne ingrediens kan være af enten mælke- eller plantekilde. Faktisk er der andre kilder, men disse er de mest almindelige for kosttilskud. Ifølge dine præferencer kan du finde denne ingrediens i pulverform til din hjemmelavede MR shake. Men er det muligt at vælge et alternativ til at erstatte et markedsført pulver? Det er. Lad os se på de mest populære løsninger til at tilføje kernedelen til din MR shake på den mest naturlige måde.

Low-Fat Cottage Ost:

En halv kop af dette produkt leverer 14 g af kerneelementet til din hjemmelavede shake. Hytteost slår den lignede græske yoghurt, som vil blive nævnt nedenfor, angående denne parameter. Desuden er energiforbruget også anstændigt - 81 kcal.

Silken Tofu:

Fire spiseskefulde Silken Tofu er en perfekt løsning til at skabe en veganskvenlig MR-drink. Selvom proteinindholdet er halvdelen af ​​ovennævnte værdi, kan du nemt fordoble eller tredoble serveringen og regulere dine behov i protein. Stadig være opmærksomme på kcal sats da 47 kalorier leveres med 4 spsk.

Mandelsmør:

Mød det tunge artilleri i henhold til energiværdien. Fire spiseskefulde mandelsmør giver den utrolige 190 kcal. I mellemtiden er proteinhastigheden ret moderat på 7 gram. Ikke desto mindre er smagen af ​​dette produkt ud over ord.

Hampsfrø:

Denne plantebaserede proteinkilde er også ret kalorisk. Alligevel er den pakket med alsidige næringsstoffer som jern, magnesium og omega-3. Vi har ikke glemt protein. Du får 9g af kerne ingrediens i 4 spiseskefulde.

Græsk yoghurt:

Til sidst introducerer vi den mest populære kilde til protein til DIY shakes. Græsk yoghurt findes i hundredvis af opskrifter af MR-drikkevarer og smoothies der laves hjemme. De vigtigste fordele ved dette produkt er lave kalorier og højt proteinindhold. 100 gram yoghurt tilbyder 10 g protein og 59 kcal.

Nu ved du, hvordan du erstatter proteinpulver med en naturlig kilde til denne vigtige ingrediens. Nyd din MR-drink.

Pin
Send
Share
Send