Frisurer

Top 25 franske twist frisurer med billeder

Pin
Send
Share
Send


Frankrig er en af ​​de førende værter for mode af frisurer. Mode trives her i alle gyder, i hver krog og kran, og det er her, at mange en måde er blevet påvirket og inspireret, der har rullet på afdelinger for at opfylde tørsten efter de seneste tendenser. Frankrig er huben for ny mode trend talk, og her kommer vi bare med det rigtige stykke modebehov, som du ville kræve for at krydre dit daglige udseende. Dette er en frisure, der kaldes et fransk twist baseret på det vridningsmønster, der kommer frem fra franske gader. Dette hår kan inkorporeres i mange en anden frisure, nogle af dem er som følger.

Bedste franske twist frisurer med trin for trin billeder:

Franske twist frisurer ser fantastisk ud sammen med andre variationer. Dette giver et fuldstændigt anderledes udseende, og ikke alle kan udmærke sig i, hvordan man gør fransk twist. Her er de 25 bedste franske twist frisurer med billeder, som du absolut bør prøve.

1. Den sarte bun:

Hver frisure har i disse dage et rodet udseende, som er perfekt til dig i dine travle tidspunkter, når morgentimerne falder, og behovet for at se dit bedste bliver obligatorisk. Den rodet bun her er lavet i den klassiske franske twist stil, hvor håret kæmmede og børstede det manuelt rullet og fastgjort til bagsiden af ​​hovedet i en pæreformet bolleform.

2. De smarte aftener:

For en perfekt dato nat frisure eller en simpel kontor middag over nogle filet mignon, klassiske kommer i forskellige nuancer, og denne her lige skal helt sikkert matche dit humør til aftenen. Denne franske twist frisyre er snoet indeni giver dig et yderst elegant og sofistikeret udseende.

3. Retro Swirl:

Hvis du stadig chikanerer dig over det perfekte hår til brylluppet, så kig ikke længere, da vi har det bedste udseende lige fra Frankrig, der ville forlade alle dumbfounded. Denne elegante frisør har en lille vintage touch til det på grund af den kloge hvirvel i slutningen af ​​den franske twist bolle.

4. De ændrede vendinger:

Med en solid cue fra den klassiske franske vridning, her er en modificeret og lidt mere kompleks, men betagende version af franske vendinger. Håret på forsiden puffes op gennem retning. Før dette er håret blevet segmenteret i tre. Rul alle tre og kryds dem over hinanden. Pin og tuck for det færdige udseende.

Se mere: Bohemian Twist Step by Step Instruktioner

5. Det lagrede udseende:

Franske snoede kommer i forskellige pakker, og her er en anden klassisk pakke formuleret specielt til de krøllede hoveder her. Dette hår kommer i lag, hvor de bløde boller er blevet skabt efter hinanden, og de er gemt nedenunder for at danne den klassiske regel for den franske twist frisyre.

6. The Prom Look:

Mange franske twist hår stilarter kommer med en færdig slutning, hvor enden er smukt gemt. På andre tidspunkter kan du nemt bruge de frie ender til at skabe en afledning fra det ellers tucked in look. Mens den helt gemt i giver dig en moden fornemmelse, ville dette bevare uskylden lige om højre.

7. Den lave hængende twist:

Dette hår ligner en lav hængende bun men igen den klassiske regel af fransk twist hår stil, rulle og tuck metode anvendes. Dette er en meget smuk frisyre, som du kan parre med en turtle hals top eller en kinesisk collared skjorte til en aften frokost. I løbet af dagen vil en floral sommerklæde sammen med dette gøre jobbet.

8. Wrap Around:

Her er en anden variation til den oplagte franske twist hår stil. Her holdes håret løs for at aflevere en naturlig rodet følelse, og hårets ende er gemt i et fransk twist. Men brugen af ​​en ekstra indpakning på tværs af fransk twist tilføjer en variation til udseendet. Dette er en af ​​de enkleste franske twist frisurer med mellemlangt hår.

Se mere: Beskidte Bun Frisurer

9. Den øvre bump:

Hele tiden var de franske vendinger på bagsiden, og for at imødegå den fælles trend er her den klassiske wrap rundt på forsiden, der ender i en bump på forsiden med ryggen vredet. Denne franske twist frisyre passer perfekt til moderne kjoler.

10. Up Do With Classic Twisted Braids:

Fletninger har evnen til at se godt ud med noget op. Selvom fletninger tager tid, men kan sikre et sofistikeret, fashionabelt udseende. Du kan også sammensætte fletninger med klassisk fransk up do. Du skal blot flette alle sider af dit hår og lægge det i din bolle eller enhver anden fransk op dosis. Man skal vide, hvordan man laver en fransk twist-stil for at få fejlfri flettet vendinger. Du kan endda gå til enkle fletninger i stedet for de komplicerede at få et problemfrit udseende.

11. ekstraordinære afrundede franske vendinger:

Fransk twist dit eget hår for at få dette usædvanlige udseende. Dette giver et fejlfrit udseende, der ser smukt ud i enhver vinkel. Denne simple franske twist frisure look er perfekt til langt hår og efterlader ikke plads til rodet udseende. I dette udseende har du brug for at gøre vendinger rundt om dit hoved og give et kig på et hoved gear.

12. Klassisk fransk twist:

Denne klassiske franske twist frisyre er et almindeligt og let fransk twist look. Start med at kæbe dit hår baglæns uden at feste. Brug fint tandkam til at adskille omkring 3 inches fra panden til kroneområdet. Form tre sektioner og backcomb det. Saml alt hår og form en hestehale og drej derefter tre fjerdedele til rødderne og krøl det mod hovedet og brug pinde til at placere det. Dette er den grundlæggende franske twist look man kan få.

Se mere: Messy frisurer til piger

13. Ujævne og uregelmæssige vendinger giver et rent udseende:

Selvom navnet lyder meget kompliceret, men håret er ikke kompliceret. Disse ujævne vendinger vil gøre dig til et center for tiltrækning blandt de mennesker omkring dig. Dette tilføjer unikt spin til de klassiske vendinger, der gives til dit hår. Sørg for at trække alt på bagsiden og klip det op uden at give noget rodet udseende. Dette vil hjælpe dig med at få et standout stil udseende.

14. Franske Twists Back:

En anden unik fransk twist er en snoet bun på bagsiden, som giver dig nok plads til at føje personlig touch til dit hår. Du kan tilbehør bolle med ægte blomster eller kviste på den ene side og tilføje franske vendinger på den anden. Få et elegant målløs udseende på få minutter.

15. En uhyggelig farvet twist:

Denne franske twist frisyre er bedst til to tonet hår eller farvet. Dette rodet udseende er fremhævet med krøller sammen med en uorganiseret bun, der viser din hårfarve med stil. I dette udseende viser din bolle en anden farve og tekstur, og dit forreste hår viser anderledes. Forlad nogle hårstrenge til at ramme ansigtet, der føjer til det rodet udseende. Dette ser fantastisk ud med stilfulde kjoler.

16. Chic Like French Twists:

Denne frisure med fransk twist tilføjer forskellige dimensioner til dit hår. I dette kan du prale med et rodet look sammen med back twist. Alt er bragt sammen og bundet tæt op, hvilket giver et rodet udseende. Resultaterne er altid klassiske og traditionelle i dette tilfælde.

17. Messy Look Med Casual French Twist:

Denne type af casual franske twist frisurer ser også fantastisk til tider. Din frisure afhænger af dit humør, så du kan gå til denne frisure uden tøven, når du vil have et afslappet, elegant udseende. Twist med fejlfri tekstur er kun mulig på den første dag i dit hår efter shampoo. Det er meget almindeligt, at teksturerne mister sit udseende den anden dag, når olien begynder at sprede sig gennem enderne på hovedbunden. Lav lydstyrke og tekstur ved at bruge tekstureringsjern.

18. Sideløbende vridninger til kort hår:

Folk med kort hår behøver ikke at være deprimeret. Selv de kan tilføje et fransk snoet look til deres hår. Træk hele dit hår baglæns og danner en lille snoet bun, der giver en højere og fyldig finish. Dette giver et indtryk af at du er klassisk og moderigtigt.

19. rolige franske snoede

Man kan ikke altid have et trendy udseende. Til tider afslappet, kropsfri vendinger ser også godt ud. Du bør vide, hvordan du får et stressfrit fransk twist på dit eget hår. Dette er perfekt til kvinder med ensartet hårfarve for at få ekstra dybde. Dette er en rodet op ledsaget af vendinger på bagsiden og få løse tråde og bånd spirede rundt om ansigtet.

20. Langstrakte Boller:

Langstrakte boller se cool og trendy frisure fransk twist. Lav en ubesværet bouffant ledsaget af en snoet, tæt langstrakt bun hængende lav på bagsiden. Lav forskellige lag og spil med det. Tilføj nogle hårtilbehør, hvis det er nødvendigt. Forlad nogle tråde i fronten for at ramme ansigtet.

21. Hængende franske vendinger:

Heri sidder vendingerne meget lavere og efterlader nogle få wisps af dit hår på ansigtet for at give et rodet men elegant udseende. Det tilføjer et særpræg i forhold til det overordnede udseende sammen med swirled look funktioner. Hængende franske vendinger som navnet antyder unikke vil også tilføje særpræg til din stil og påklædning. Dette er en anden fransk twist frisyre til langt hår, der gør dit look mere tiltrækkende.

22. Lav ponyhaler med unikke drejninger:

Dette er et afslappet udseende, som opretholder en klassisk stemning til særlige lejligheder. Selvom det er simpelt, virker det fantastisk. Træk håret tæt og vride det bag på hovedet og ikke skjule enderne inde i det klassiske twist up, men hold det ud for at give et løst, bølget, afslappet ponyhaleudseende. Disse ponyhaler giver et ubesværet udseende og kan gøres på få minutter uden meget anstrengelse.

23. Den franske vævede bolle:

Denne unikke vævede franske twist vil give et komplet showstopper look til dig. Denne udseende har en smuk bun med hårstrenge tilsyneladende og vævet gennem hinanden. Denne bolle fungerer for både mellemlang og langt hår. Dette udseende er helt unikt og giver et traditionelt preg. Tilføj nogle hår tilbehør og friske blomster for at gøre det mere attraktivt og stilfuldt.

24. Antiquated Twisted Pony tail:

Retro har lavet et comeback for nylig. Folk er ivrige efter at få dette udseende til at virke anderledes blandt alle. Bare fransk twist dit eget hår med en ponyhale for at give en unik variation. Træk dit hår tilbage og danner en ponyhale. Dette er en ny fransk twist hår stil til at tænde folk omkring dig. Du kan endda lave spiraler rundt om din ponyhale med fransk twist for at give et komplet direkte udseende.

25. Den Unique French Peek-a-Boo:

Selve navnet vil få dig til at tænke over udseendet igen og igen. Du bør prøve denne franske twist frisure look, når du er i et andet humør og ikke ved hvad du skal gøre med dit hår og føle sig som at eksperimentere med det. Disse yndefulde Peek-a-Boo-snoede er et unikt indtryk af formelle frisurer med en bump under og efterlader en blank finish i slutningen. Du har endda tilføje lidt rodet look til dette hår gør.

Så det er de enkle trin for at få franske twist frisurer på få minutter. Hvis du ikke tror, ​​prøv det en gang, og du kan finde ud af dig selv, hvor nemt denne frisyre er.

Billeder Kilde: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24 , 25.

Se videoen: Pitch Perfect 3 (Juni 2021).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send