Frisurer

Top 9 sydlige indiske frisurer til piger

Pin
Send
Share
Send


Der er forskellige typer af traditionelle og lette hår udseende, der kan prøves på sydlige indiske piger. Forskellige typer sten tilbehør kan bruges og mange kunstige Maangtika tilbehør

Smukke sydindiske frisurer til piger med billeder:

Nedenfor er de top 9 sydlige indiske frisurer til piger, som en person helt sikkert bør prøve.

1. Den Glamourøse Lav Bun:

Dette er en traditionel funktion udseende. Nogle tunge halsstykker og andre blomstertilbehør eller friske blomster kan bruges til baghårene. Disse kan bæres til fester.

2. Den traditionelle fletning:

Dette kan gøres med udvidelser, hvis en person ikke har tilstrækkelig længde af sektioner. Disse kan også gøres med blomster.

Se mere: Sommer frisurer til piger

3. Party Girl Look:

Disse er ret nemme at skabe ved at bruge nogle ruller og lidt varme. Disse kan holdes løs på siderne og resten kan klippes bagud. Disse kan bæres med næsten enhver form for påklædning. Disse er også gode til kitty parter, college eller afslappet dag ud. Disse kan være sammen med Maangtika eller et mode tilbehør for at gøre dette mere glamourøst. Disse kan også gøres ved at klippe friske blomster på bagsiden.

4. Den højt polerede look:

Dette er for dem, der ønsker at putte indsætningen for at skabe det tunge udseende. Disse er også let sportede for dem, der ikke ønsker at holde sektionerne åbne. Disse kan holdes sammen med den store tunge Maangtika. De er ret moderne. Disse og andet tilbehør kan købes hos butikker, der sælger disse.

5. The Low Medium Hairdo:

Dette er et let udseende og kan være sport af mange kvinder og af enhver alder. Disse er gode, når en person ikke ønsker overdreven cremer eller andet udstyr, der skal bruges før en fest og ønsker at holde hele påklædet traditionelt og let at bære.

Se mere: Indiske frisurer til piger

6. Det voluminøse udseende:

Dette er en nem funktion styling, der kan gøres med bagsektionerne. Denne frisure kan let sportes af unge piger. Hvis en person vil, så kan de dyrke dem med mode elastik, der kan gøre dette endnu mere glamourøst. En person kan også klip en Maangtika på den forreste del, hvis hale kan gemmes under sektionerne.

7. Den Accessorized Full Length Hairdo:

Dette er meget traditionelt tøj, som en person kan bære til funktioner. Disse kan bæres af ethvert familiemedlem, der ønsker at opnå en fest eller ønsker at bruge friske blomster på afsnittene. Disse kan også gøres på falske udvidelser. Hvis en person ønsker det, kan personen kun bære disse med kunstigt tilbehør eller med kronblade af friske blomster. Dette afhænger af blomsternes tilgængelighed, og også den lejlighed eller funktion, som udseende er gjort for at bære med banarasi sarees.

8. The Maangtika Centralized Look:

Dette er accessoriseret tøj, hvor kvinden har en tung Maangtika, der kan ses fra billedet. Disse kan gøres for, når en person ikke ønsker at bruge overskydende produkter til at ansøge på toppen, og også når en person ikke ønsker at bruge kontanter i en salon. Disse er gode til funktioner og sammenkomster, der skal bæres med banarasi sarees.

Se mere: Billeder af Curly Hairstyles med Bangs

9. Accessorized Bun:

Blomstertilbehør er ret almindelige, når det kommer til sydfunktioner. Disse kan bæres med forskellige former for udseende. Sminken kan foretages i overensstemmelse hermed. Disse er gode til fester og forskellige lange øreringe kan bæres af kundan halskæder for at gøre disse mere glamourøse.

Billeder kilde: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Se videoen: Hvordan fungerer veer ved en fødsel? (Juni 2021).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send