Skønhed og mode

Sådan håndterer du hårtab i lapper?

Pin
Send
Share
Send


Mange mennesker lider af problemet med hårtab. Der kan være delvist nogle gange. Ofte er forskellige faktorer årsagen bag dette. Disse kan også skyldes sebum og snavsaflejring, hvis tilstanden er meget værre på grund af svampeinfektion. Dette er for dem, der ikke renser ordentligt. Derfor fører dette til at akkumulere talg og snavs. De bakterielle infektioner er også ret almindelige. Der kan også være stress og hormonelle årsager bag disse. Familiens historie kan også være noget, der bør undersøges for at kende en persons sundhed.

Nogle gange kan folk blive udsat for pludselige abnormale hormonelle sekretioner, som kan føre til overskridelse eller mindre produktion af skjoldbruskkirtlen. Vedligeholdelse af en sund rutine er ofte nyttig for de mennesker, der lider af midlertidige problemer. Nogle gange, hvis der er overskud af skjoldbruskkirtlen i kroppen, kan det også føre til sådanne problemer. Disse abnormiteter kan ske på grund af mange faktorer.

Se mere artikel: Sådan stopper for tidlig hårtab

Årsager og symptomer på hårtab i patches:

Der er forskellige faktorer ansvarlige for dette problem. Nogle af disse er genetiske, og andre kan skyldes visse usunde vaner eller kan også skyldes interne grunde som mangel på næringsstoffer i systemet. Disse alle kan resultere i følgende:

  • Nogle gange kan historien i en familie være årsagen til dette problem. Dette bør kontrolleres korrekt efter roper undersøgelse og også hvis personen har nogen form for svampeinfektioner eller hvis dette er noget, der er arveligt. Så disse bør kontrolleres korrekt.
  • Alopecia Areata: Dette er en immunforsvar, hvor immuniteten af ​​kroppen angriber folliklerne, og dette er en autoimmun sygdom. Disse kan føre til pletter, som kan være røde og kløende.
  • I nogle tilfælde kan dette resultere i kløende hovedbund og Alopecia Totalis eller Alopecia Universalis.

Se mere: Hårtab Mandlige mønster skaldethed

Behandlinger for hårtab i patter:

A. Steroidinjektioner:

Der er visse steroidmedicin, som kan injiceres direkte i det berørte område. Disse kan gøres i et par uger til et par måneder, og det er også ret smertefuldt. Disse kan behandle disse typer af problemer, og disse er også ret dyre. Disse er mulige at blive behandlet, når der er få patches og ikke overdreven. Dette hjælper personen med at få systemet til at fungere ordentligt for en korrekt vækst. Disse er ret dyre, men disse kan prøves ud, hvis en person har penge til at bruge, og også dette er lidt smertefuldt for de øverste regioner er normalt meget følsomme.

B. Steroid geler:

Der er visse steroid cremer og også lotioner, som ofte anbefales af lægerne, der skal bruges på områderne. Disse injiceres dog ikke. Derfor er doseringen af ​​disse ikke som de af injektionerne, men disse er også dyre. Disse bør dog testes i ca. 6 måneder for at se resultater, og så kan en anden høring af lægen gøres.

Se mere artikel: Dht hormon og hårtab

C. Andre:

Forskellige andre topiske behandlinger kan foreslås, som kan være anti svampe cremer, hvis disse er pludselige problemer på grund af visse dårlige uhygiejniske vaner. Disse kan også være nyttige til at behandle dette. Nogle gange kan der være visse midlertidige teknikker, der kan prøves. Disse kan væve eller andet klip i sektioner, som midlertidigt kan øge tykkelsen. Disse er ofte dyre, men ikke kirurgiske. Hvis en person får disse fra anerkendte mærker og anerkendte saloner eller klinikker, kan disse vare i få måneder. Afhængigt af patientens tilstand kan en person foreslås transplantationsmetoderne, hvis de er tilrådeligt.

Billedkilde: Shutter lager

Pin
Send
Share
Send