Skønhed og mode

9 bedste lykkelige strømper til mænd og kvinder

Pin
Send
Share
Send


Happy Socks er et forhandlermærke af sokker, der sælger smukke udskrevne sokker. Glad sokker har uforglemmelig sokudskrivning. Strømperne er fulde længde, små og på ankel fod også. Dens lyse farve natur sok med sine søde design kan gøre nogen lykkelige. Dens design er sådan, at du ikke kan lide andre sokker.

Seneste og bedste Happy Socks:

Prøv disse 9 bedste sokker, der gør din fod mere behagelig og nem at bære.

1. Happy Gift Box Sock:

Det er lykkelige sokker Indien fås i tre forskellige farver. Alle tre er i lyse farver. Den røde sok har gavekasseudskrivning, sort sok er i blomstertryk og grøn sok har stavdesign. Disse sokker vil se godt nok ud. Du kan prøve denne sokker gave til din kære ven eller din solo rejsende ven.

2. Toe Separator Happy Feet Socks:

Det er glade fødder sok i tå separator stil. Tå separatoren er tyk og i forskellige farver. Den tykke sok har skygget tryk og kort i størrelse. Denne sok er ny ankomst klar til at indhente opmærksomhed. Dette er et godt valg af strømper, som dine børn vil helt sikkert elske at have dette.

3. Santa Emoji Happy Sock:

Det er lykkelige sokker julemønster med forlængende print. Den korte sok har en Santa Emoji print. Tåen har sort strimmel med sort bælteprint. Andre sokker har også andre emoji tegn, der giver et godt udseende. Du kan få disse strømper i forskellige sorter, og du kan tage personlige sokker til juleaften.

4. Glad tætsokker:

Denne glade fod sokker indeholder unikke print. Den grå sok er designet med grinende tænder print med to øjne over den. Toppen og tåen har gul almindelig sennepfarve. Sokkerne indeholder særprægede design er den første på markedet. Du kan bruge disse strømper til regelmæssig brug, eller prøv det også på sportsdagen.

5. Farverige Striped Happy Socks Kvinder:

Denne lykkelige stolekjole er lang i længden og dækker knæ. Strømpen er garneret med farverige striber af samme størrelse. Det har flerfarvede striber båret under sorte støvler. Dette iøjnefaldende multi-stripede mønster er fantastisk. College piger kan lide at bruge denne type sokker.

6. Glad Velvet Sock:

Det er lykkelige strømper til damer, der har skinnende fløjlmateriale. Velvet sokker giver varme til kroppen. Det har blændende og skinnende udseende. Den skal være silkeagtig i naturen. Strømpen gør to nuancer af gule, dvs. mørke og lette.

7. sjove mænd lykkelige sokker:

Det er herre glade sokker mærke at have sjov og sjov print. Toppen er bred gul stribe og tåen har himmelblå del. I sok er der et design af farverigt træmønster, der giver nuancer. Træet indeholder også lille prik design.

8. Moderigtigt Happy Sock:

Det er herre glade sokker i vandrette og lodrette foringer. Den gule base sok har rød røde print. På toppen er der lige fod, der er dækket af vandrette foringer. Randene er brede og tyndere.

9. Happy Toddler Sock:

Dette lykkelige sokker barn indeholder fascinerende design. Den hvide sok har design på toppen som diya. Så følger den med lige tykk, lille boks. Toppen har rosa farve og runde rørstænger er fastgjort på tå, som er isoleret mønster.

Glad sokker er fremstillet af behageligt og åndbart stof. Den besidder excentriske udskrifter, som vil forlade dig spellbound. Design og udskrifter af glade sokker har deres rettigheder forbeholdt den og ingen andre sokker kan sammenlignes med dette mærke.

Pin
Send
Share
Send