Skønhed og mode

Top 9 Fancy Paraplyer Med Billeder

Pin
Send
Share
Send


Fancy paraplyer kan ses overalt med enorme samlinger i design og modeller. De er specielt tilgængelige for mænd, kvinder og også for børn. Disse paraplyer er designet til at passe og modstå forskellige klimatiske forhold. De er også stærke, langvarige og omhyggeligt modellerede.

Bedste Fancy Paraplyer:

Her er nogle af samlingerne af Top 9 Fancy Paraplyer, som helt sikkert inspirerer dig meget.

1. Pagoda Lace Fancy Paraplyer:

Det er en ny og elegant golfparaply, der kan bruges til både solrige og regnfulde væder. Denne fancy regnparaply er lavet med polyester pongee materiale og er med langt håndtag. Den er pyntet med blonder og kommer med funktionen af ​​ikke-automatiske åbninger.

2. Stunning regndråber trykt fancy paraplyer:

Her får du se den sødmefulde sorte paraply med fantastiske regndråber trykt som sit mønster overalt. Det har automatisk åben og tæt funktion, som har baldakens størrelse stor nok til to personer. Midtpolen er lavet med stærk aluminium og de holdbare 8 ribben er designet til at modstå alvorlige storme.

3. Vision Clear Dome Fancy Paraply:

Tag et kig på denne helt nye designet kupol fancy udendørs paraply, som har klarhed om klar vision. Grænsen og håndtaget er designet i boble pink skygge. Det er helt lavet ved hjælp af klar PVC og har funktionerne som letvægts, holdbart og også stilfuldt.

4. Lace Bridal Fancy Paraplyer:

Oplev den nye nogensinde kollektion i serien af ​​de fancy paraplyer til bryllupper. De består af rene hvide bomuldsblondeapplikationer, der passer godt til brudens brudekjole. Den har en radius på 31 cm og er virkelig håndlavet med metalrammearbejde.

5. Frilly Long Pink Fancy Paraplyer:

Denne paraply er rent håndlavet med 20 tommer polyesterkappe og frynserne er også forsigtigt håndsyede. Håndtaget er lavet med tin håndlavning metode, der har en emalje sommerfugl over høj kvalitet metal finger greb håndtag. Dette er en af ​​de bedste udformede kreationer af et fancy paraplymærke.

6. Slående Kitty Mønstret Fancy Paraplyer:

Du er her for at kigge på den fancy strandparaply, som giver dig det smukke udseende med sin demureproduktion. Det har flere farvede killinger trykt over hele 100% polyester baldakin. Den har en diameter på 23 cm og er lavet med metalrammer med træhåndtag.

7. Zebra Patterned Fancy Rain Paraplyer:

Denne dobbeltforsynede baldakinske parasoll har den zebra-mønstrede sort og hvide baldakin på indersiden. Den har robuste og stærke 8 ribben lavet med støbt metal. Baldakens materiale er akryl og passer til alle vejrtyper.

8. Flouncy Ruffle Trimmet Fancy Paraply:

Det er tid til at opgradere dig brolly med denne ruffle trimmet flouncy paraply. Denne fancy hvide paraply er lavet med hvide snørebånd og er indsat med broderet stof. Det har træstang med træhåndtag. Det måler 33 inches, når det åbnes.

9. Projiceret Design Fancy Paraply:

Åbn dine øjne for at fylde glæde for dit barn med dette flotte barns paraply. Det er meget farverigt og har forskellige karakterer som larver, blomster, sol osv. Trykt på den og også lidt projiceret over baldakinen. Udover dette er det ikke mindre i dets egenskaber at have lette og stærke holdbare rammer og ribben.

For at håndtere det brede spektrum af designs og kategorier af flotte paraplyer, bør man vide, hvordan man vælger det til sine egne behov. Hvis du ønsker at beskytte dig mod solskinnende vejr, så gå til let skygget og dobbeltforsynet baldakin. Og hvis du leder efter regntiden paraplyer, så kan du fortsætte med at vælge dem med lyse nuancer og også med smukke, søde prints. Ikke desto mindre vil du finde mangler i samlingen af ​​den fancy paraplyer serie.

Se videoen: 20 TOTALLY AMAZING GLUE GUN HACKS AND CRAFTS ANYONE CAN MAKE (Juni 2021).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send