Skønhed og mode

15 Forskellige design af Mens Kurta Pajama til Ægteskab

Pin
Send
Share
Send


Ægteskaber i Indien er en af ​​de smukke begivenheder. Der er bestemt kjolekode for de fleste ægteskaber. En mand bærer designer kurta pajama og kvinder bærer sari eller lehenga. Designere udforsker nye stilarter på kurta pajama. Vi vil få mange designs i forskellige materialer. Så når vi vælger en til vores ægteskab, så sørg for at vælge det bedste, fordi det er en gang i livet.

Stilfulde og smukke herre Kurta Pajama til bryllup:

Her er nogle selektive top 15 designer kurta pyjama til ægteskab for os.

1. Trykt Blue Kurta Pajama:

Dette er en stilfuld kurta pajama til bryllupsdesign. Dette er en trykt type blå kjole med smukt broderi på hals og bagkant. Den leveres med sort pyjama. Du kan bære et sjal med det for at forbedre dit udseende. Dette er et simpelt design med stil og nåde.

2. Kurta Pajama med Modjajakke:

Dette er en kurta pyjama med jakke til bryllup. Det er en smuk rød kurta med cremefarve pajama. Jakken er en Modi-stil jakke med smukt broderi på halsen. Hele jakken er smukt designet. Dette er lavet af jacquard og jute silke materiale. Bær dette og vær stilfuld.

3. Blå Designer Wear Kurta Pajama:

Dette er en smuk kurta pajama til ægteskab. Den leveres med sequin arbejde og broderi på hals og krave. Selv på bagsiden broderes også design. Du kan vælge den som et ægteskabsbørne. Den blå farve vil forbedre dit udseende. Materialet er jacquard og kunst silke. Den blå og hvide kombination ser smuk ud.

4. Designer Kurta Pajama:

Dette er en designer kurta pajama til bryllup. Det er det nyeste pakistanske design, som du kan vælge som et bryllupsblede. Det er en cremefarve med fuld kropsbroderi med hvid pyjama. Denne kjole lad os skinne foran andre. Brug denne specielle kjole på din særlige dag.

5. Designer Silke Kurta Pajama:

Dette er en trendy kurta pajama til ægteskab. Dette er et traditionelt design med broderi på den. Denne cremefarve er den fælles farve for de fleste ægteskaber. Halsudskæring er broderet og er lavet af silke materiale. Vælg denne til at bære på dit ægteskab og giv dig et smukt udseende.

6. Fremragende Wedding Wear Design:

Dette er et bryllup kurta pyjama til brudgom. Det er en levende farve med offwhite pyjamas. Halsudskæring og krave er broderet med blomstret design. Du kan vælge denne kjole lavet af kunst silke som dit brudekjole Forbedre din stil ved at vælge levende farver.

7. Designer Bryllup Kurta Pajama:

Dette er en mænds kurta pajama til bryllup. Det er et nyeste design, som du kan prøve for dit ægteskab. Det er en marineblå kurta pajama med et dekoreret sjal. Brudgommen vil se fantastisk ud i denne kjole med rigtige sko. Krage nakke og ærmer ender er broderet og det er en åben åben type kurta.

8. Kurta Pajama med Nehru Jakke:

Dette er en indo-vestlig kurta pajama med Nehru jakke design. Kurta pajama kommer i almindeligt design. Den er lavet af silke materiale. Men Nehru jakken ser fantastisk ud. Den kommer i smukt trykt design og broderi på den. Du kan bære denne farverige kjole til dit bryllup og skinne.

9. Banarasi Kurta Pajama:

Er du klar til at være stilfuld på dit bryllup? Her kommer en fremragende mænds bryllups kurta pyjama design i Banarasi Jacquard silke. Dette er en rød farve kurta med smukke værker på den. Broderier og udskrifter gør sit udseende fremragende. Den leveres med gylden pyjamakombination, som er rigtig smuk. Dette er også et sjældent design og stilfuldt.

10. Tungt broderet bryllup Kurta Pajama:

Dette er en designer kurta pyjama til mænds bryllup. Det kommer med tungt broderi arbejde, som gør det ser smukke ud. Denne sort-hvide og maroon kombination vil se fantastisk ud. Du kan vælge det som din ægteskabskjole. Ægteskab er en smuk lejlighed. Så brug noget, der gør dig mere stilfuldt. Kurta er broderet på ærmer og forsiden.

11. Almindelig kunst Silke Kurta Pajama:

Dette er en almindelig kunst silke kurta pyjama til ægteskab. Dette er et glimrende valg som et brudekjole. Kurta er en kobber farve en og pyjama er maroon farve. Krave og krop er broderet. Denne kjole gør dig en stilfuld brudgom, og du kan skinne til dit bryllup.

12. Blå Linen Kurta Pajama:

Dette er et nyt trendigt design, som du kan bære til dit ægteskab. Dette er en straight cut silk kurta pyjama design. Det er smukt dekoreret med Resham og maskine arbejde. Lad dine påskuere rose for din farvesans og skønhed. Dette er en blå farve skygget kurta med gylden pyjamakombination. Du kan søge efter forskellige farver i samme design, hvis du vil.

13. Grand Wedding Kurta Pajama:

Dette er en kurta pajama til ægteskab. Det er et stort design, der passer til din lykkelige dag. Hele den røde kurta er trykt med broderi design på den. Rød og fløde kombination virker meget godt. Vælg det bedste til dit bryllup

14. smukke kurta pajama

Dette er en trendy kurta pajama til bryllup. Den er lavet af kunst silke materiale. Kurta er smukt dekoreret med blomstrende design. Det er en maroon farve, som du kan bære. Farven er også broderet med fremragende design.

15. Grå Kurta Pajama:

Vær klar til at bære det bedste til dit ægteskab. Det er en stilfuld mænds kurta pajama til bryllup. Dette er et design lavet af smukke broderier og trådværker. Du kan vælge denne grå marinekombination som dit brudekjole. Vær en stjerne ved at vælge det bedste.

Disse er nogle bedste designs af bryllup kurta pajama. Ægteskab er en speciel begivenhed. For at nyde smukke øjeblikke i dit liv, vælg det bedste tøj, der passer dig. Følg altid nye trends og design. Vær alsidige og stilfulde med disse kjoler. Altid være forskellig fra andre.

Pin
Send
Share
Send