Tattoo Designs

Top 9 Lady Bug Tattoo Designs og Betydninger

Pin
Send
Share
Send


Disse dage kan du få tatoveringer af lady bug på blomster eller kun du kan gøre nogle af disse insekter med noget skriftligt. Disse ser meget flot ud, og du kan skabe næsten enhver form for mønster med disse. Du kan også have forskellige blomsterbilleder sammen med disse og noget som fugle med disse. Disse gøres på forskellige stillinger og også på lårene. Hvis du skal lave en blomst til skulderen eller ryggen eller endda hænderne, så kan du også bede din mønsterartner om at lave en lille bug på den med nogle skygger og prægningseffekter.

Disse så vil ligne et billede, og du kan sport dette med stor lethed. Du skal også huske, at normalt normale storskala designs er ret hårde, når du forsøger at fjerne dem selv med lasere. Men hvis du skal gøre et insekt, vil fjernelsen, hvis du vil fjerne det, være lettere og også billigere, når du vil gøre det med laser. Derfor, hvis du vil have et realistisk bugdesign, skal du tage vejledning fra en professionel kunstner, som kan hjælpe dig med at få noget som det rigtige udført med de rette effekter.

Bedste Lady Bug Tattoo Designs og billeder:

Nedenfor er de top 9 lady bug tatovering designs og betydninger, at du absolut bør prøve.

1. Small Scale Lady Bug Tattoo Design:

Dette er en meget lille skala lady bug, der er på et blad. Du kan lave blomster med disse mønstre. Disse er meget girly og du kan gøre disse på næsten enhver stilling i kroppen, da disse er ret små. Det er en af ​​de bedste sødeste lady bug tatovering designs til kvinder.

2. Tre Ladybug Tattoo Design på foden:

Dette er en række med 3 lady bugs, som du kan se her. Dette er gjort på fødderne, og disse er ret små i størrelse, derfor kan du let sporte dem. Det er en af ​​de perfekte marmor tatoveringer til piger.

3. Solsikke med Lady Bug Tattoo Design:

Dette er en solsikke tatovering hvor du kan se en lille dame bug var blevet gjort. Dette har også nogle skrifter, og du kan få lignende mønstre gjort, når du vil have en storskala blomsterprint på en stilling i kroppen. Dette kan gøres som det gøres på billedet ovenfor på bagsiden. Du kan også gøre disse på hænder eller lår.

4. Dekorativ Design Ladybug Tattoo:

Dette er et dekorativt design, der er gjort med bugten og også de buede blade i grønt. Bladene er blevet givet forskellige nuancer af grønt for at gøre dette mere flot. Du kan prøve lignende stilarter. Dette er en af ​​de bedste lady bug tatovering designs til kvinder.

5. Blomst med Lady Bug Tattoo Design:

Dette er et blomsterdesign, der er gjort på fødderne. Du kan prøve forskellige lignende stilarter. Dette har forskellige farvede blomster. Du kan også få lignende blomster færdige, eller du kan lave andre blomster til at lave dette sammen med. Dette er en af ​​de populære lady bug tatovering designs til kvinder.

Se mere: Billeder Dragonfly Tattoo Designs

6. Hibiscus Med Ladybug Tattoo Design:

Dette er en hibiscus-tatovering, og du kan også få lignende stilarter lavet med insektet, dit eget valg. Dette gøres i meget mørke farver og derfor ser det meget farverigt ud.

7. Lille 3D Lady Bug Tattoo Design:

Dette er en meget lille 3D lady bug, der er blevet gjort. Du kan kun prøve disse typer af et design, der er ret lille og let at sporte, og du kan bede din mønsterartner om ikke at gøre andre mønstre eller dekorationer med dette. Det er den lille mariehøne tatovering.

Se mere: Bird Tattoo Designs til piger

8. 3D Sunflower Med Ladybug Tattoo Design:

Dette er en anden 3D-blomstat tattoo, som har det insekt du selv har valgt. I stedet for slugfluer eller bier kan du gøre disse røde bugs.

Se mere: Dove Tatoveringsdesign til mænd

9. lille blomst med lady bug tatovering design:

Dette er en meget flot tatovering med lille blomst og en lady bug. Du kan prøve lignende mønstre. Dette er den søde mariehøne tatovering.

Billeder Kilde: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 og 9.

Se videoen: Christina Perri - Human Official Video (Juni 2021).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send