Skønhed og mode

5 enkle øvelser at slippe af med forstoppelse

Pin
Send
Share
Send


Forkerte tarmbevægelser, der fører til forstoppelse, kan være en årsag til stort ubehag for nogen. Det giver ikke mulighed for at forblive i fred og forårsager smerte og andre problemer i kroppen, hvis der ikke gøres noget for at løse problemet hurtigt.

Med afføringsmidler og andre lægemidler er de hurtigste løsninger, her er et par øvelser, der kan hjælpe dig med at komme af med forstoppelse lige så hurtigt og kan også gøres regelmæssigt også til fitness.

Se mere: Øv for at reducere taljen

Brisk Walking:

Kraftig vandring er godt for helbredet, og den enkleste form for motion kan forblive egnet fra alle aspekter. En god 30 minutters rask tur tidligt om morgenen genererer meget energi i kroppen og hjælper med at slippe af med toksiner og urenheder. Det holder optimal iltforsyning i kroppen og bevægelserne frigør stress, som kan være en af ​​årsagerne til forstoppelse.

Quarter Squats:

Squatting ligner den måde, vi sidder og står på stolen regelmæssigt. Du skal bare gøre det uden stolen. Spred dine ben bredt for at bringe det i linje med skuldrene og spred hænderne op til skulderlængden foran. Squat indtil dine lår er parallelle med gulvet, hold positionen i 5 sekunder og kom tilbage til normal. Gentag øvelsen en halv time efter måltider mindst 10 gange. Dette lindrer tarmproblemer og gør tarmens bevægelser glatte og dermed lindrer forstoppelse.

Se mere: Vestibular Therapy Øvelser

Yoga:

Yoga har forskellige Aasaner, der lindrer kroppen fra forskellige problemer. Enkle vejrtrækninger og kombinationer af hånd og fødder kan hjælpe med at fjerne årsagerne til forstoppelse og skabe lindring på ingen tid. Den enkleste Aasan du kan gøre er at sidde på en måtte med fødder sammen og tilbage lige. Træk ind og tag din mave ind, ånde ud og slippe ud. Denne bevægelse er modsat af hvad vi gør, når vi trækker vejret normalt, så det kan være nødvendigt med lidt øvelse. Gør dette tidligt om morgenen for at udglatte tarmbevægelserne og få lindring fra forstoppelse.

Advarsel: Hvis du har rygsmerter, eller du er ude af stand til at sidde på gulvet eller med foldede ben, kan du sidde oprejst på en stol med ryggen lige eller på sengen med foldede ben. Denne øvelse bør ikke udføres af gravide kvinder, da det også har indflydelse på maves muskler.

Hoppe Rope eller Hoppe:

Som børn har vi alle været igennem en fase, hvor et hoppe reb var en værdsat besiddelse. Hvis du har maveproblemer, er det måske tid til at gå tilbage til det grundlæggende. Prøv at springe om morgenen eller mindst tre gange om dagen for at forbedre blodgennemstrømningen på tværs af kroppen. Det er også gavnligt at trykke på de rigtige trykpunkter på fødderne, hvorigennem forstoppelse kan lindres på ingen tid.

Se mere: Skoliose øvelser

lunges:

Lunges hjælper med at flytte tarmene frem og tilbage hver gang du gør det ordentligt. For at udføre øvelsen skal du stå lige, flytte en fod fremad og forsøge at rette dit lår parallelt med jorden, mens du bøjer den sjældne fod. Så kom tilbage til resten arbejdsstilling. Gentag øvelsen med en anden fod. Dette er et sæt. Gør mindst ti sådanne sæt dagligt for at forbedre tarmbevægelserne. Du kan holde hånden lige i luften over hovedet eller foran, eller den ene over den anden på knæet foran.

Advarsel:

For dem med rygproblemer bør undgå at gøre denne øvelse. Dette kan også medføre en lille strækning af ryggen, hvilket kan være problematisk. Gamle mennesker, der har knæproblemer, bør også undgå denne øvelse og sandsynligvis prøve en anden.

Prøv disse enkle bevægelser og fortsæt, hvad der passer dig bedst til at have et problemfri morgenrutine for maven.

Pin
Send
Share
Send