Skønhed og mode

9 fantastiske bordparaplyer med billeder

Pin
Send
Share
Send


Gør dig tur til stranden eller en lille tur med din familie og venner som uforglemmelig. Ja, du vil virkelig nyde dagen, hvor du er veludstyret med sådanne bordparaplyer. Disse slags paraplyer med borde er også perfekte til din have. Du kan også designe dette havemøbler i henhold til dit ønske, som så passer godt til dine ydre.

Bedste Tabel Paraplyer:

Her er top 9 modeller af bordparaplyer, som er absolut imponerende meget.

1. Cedar Mini Picnic Paraplyer:

Det er et børns picnic bord med paraply, som er alsidig og egnet til en spændende picnic. De har forborede huller til nem installation. Denne paraply har justerbar højde på op til 66 tommer. Boksens højkvalitets stof giver behagelig skygge med plads til at holde på med flere aktiviteter på den.

2. Paraply med Patio Bordmøbler:

Dette design af patio bord paraply ville helt sikkert hjælpe dig med at tilføje skønhed i dit søde hjem. Det er gavnligt for dem, der søger arkivering af deres udendørs rum med pålidelige møbler. Baldakinen og stoleene matches med stoffets samme materialer. Paraplyen er meget stærkere og holdbar.

3. Unikke Paraplyer med Patio Tabel:

Her er den imponerende samling i serien af ​​patio bordet paraplyer. Denne udendørs bord paraply er meget unik i sin udseende, da den har sød og lille gårdhave bord, der er designet til at matche hinanden. Paraplyens pol er lavet af aluminium, og baldakens stof er nylon.

4. grøn og hvid haven bord paraplyer:

Den er udformet ved hjælp af slidstærke og vejrbestandige cedertyper. Denne picnic bord paraply er dimensioneret kun for børn i alderen 2 og derover. Den leveres med standard og trådløs boremaskine med en borekrone. Den har en halv tommer skruenøgle og stikkontakten. Bordet er monteret sammen med paraplyen sammen med sin stang.

5. Udendørs Lille Patio Sæt Tabel Paraplyer:

Oplev den rene hvide baldakin og det fuldt træbyggede gårdhavebord med stole. Borde og stole er lavet af teak træ for at give det luksuriøse glans og lang levetid. Den rene hvide baldakin i denne lille bordparaply gør den elegant til udendørs under den varme sol.

6. Perfekt Udvendig Patio Tabel Paraplyer:

Tag et kig på denne paraplystativbord, som har 4 fods brede terrassebord, der gør det muligt for fire personer at spise uden bekymringer. Baldakinen i dette sæt består af mørkegrøn polyesterstof. Polen på denne paraply fremstilles ved hjælp af tørkejernet, som giver den ekstra styrke.

7. Nine Feet Wooden Table Paraplyer:

Gør din have opgraderet med dette nye design af haven bord paraply. Det har træ gårdhave sæt, der er i Tan skyggen. Disse slags paraplyer er også perfekte til et stranddæk eller en caférestaurant. Paraplyens diameter er ca. 9 fod og stangen er lavet i fast massivt træ.

8. Stålramme udenfor bord Paraplyer:

Tag et kig over dette udenfor bord paraply, som er designet ved hjælp af stålrammer og ribben. Stangen har hvidt belagt skaft, som også er lavet ved hjælp af stål. Det er perfekt til udendørs og også til stranden vinden, da de har gårdhaveborde vedhæftede stole. Materialet til fremstilling af terrassesæt er også rustfrit stål.

9. Solbeskyttede nylonbordparaplyer:

Det har de specielle egenskaber ved dobbeltlagsstruktur ingen rust aluminiumspolsektioner. Den nederste sektion indeholder korkskrue, der hjælper med at levere SPF 50. Det er det bedste valg til familie spisning, fester og også til rekreation. Denne parasol bordet leveres med 8K ribs paraply og er med en højde på 1,5m.

Der er masser af designs og modeller blandt paraplyerne, der kan vælges som dine udendørs møbler. Der er variantstørrelser i gårdhaveborde og i diameteren af ​​baldakinerne. Stængerne er lavet med enten aluminium eller stål eller endog tørkejernet. De er alle godt fremstillet til at være fri for rust. Baldakinerne kommer i de solbeskyttede stoftyper.

Pin
Send
Share
Send