Skønhed og mode

9 Stilfulde og trendy design af badeværelser

Pin
Send
Share
Send


I dag er brusere ikke et badeværelse tilbehør alene, med varianterne i design og farve er det et emne, der taler for sig selv. Stil kombineret med komfort, giver disse en ultimativ badeoplevelse hver dag uden at blive for gammel eller forældet.

Seneste og bedste badeværelser Dusjdesign ideer med fotos:

Lad os se på de øverste 9 badeværelsesbruser.

1. Touch of Gold:

Denne guld færdige bruser er et stilarter. Den overliggende brusebadstilstand her er ikke for høj, og gør vandet i kontakt med kroppen ved et ideelt tryk. Den har en aftagelig struktur, og kan bruges som håndbruser, når det er nødvendigt. Dette stykke går med næsten enhver form for farveskema på badeværelset og forbliver stedsegrønne.

2. Små og smarte:

Denne overhead shower er et smart valg for små badeværelser. Der er ingen kompromis med stil og ydeevne. Det giver højtryksvandstrøm, som er beroligende og opdaterer brugeren. Stålfinishen er let at vedligeholde, og det elastiske silicium forhindrer kalkstenaflejringer på hovedet. Dette er den bedste ide for små badeværelsesbruser.

3. Højdejusterbar bruser:

Hvad mere kan man bede om, når du i et lille rum kan du have et brusebad for at opfylde højden og trykbehovet og også omdanne det til håndholdt brusebad, når det kræves. Det runde siliciumflade er også nyt efter flere år og er let at vedligeholde. Kroppen er isoleret og bliver ikke varm, når vandtemperaturen er øget.

4. Den perfekte regn brusebad oplevelse:

Hvorfor savner det sjovt med regnbruser, når det er begrænset af rummet! Denne kompakte dyse giver uovertruffen regnbruseroplevelse, og det slanke design gør det ideelt til selv de mindste badeværelser. Formen er unik og lavet af stål. Nakken kan drejes for at indstille en vinkel af rindende vand som ønsket. Dette er det bedste badeværelse brusebad design.

5. Justerbart ansigt:

Det unikke ved dette brusebad er i ansigtet, som kan ændres til at have en bred, smal eller fuld bruseroplevelse. Præcision i design gør den velegnet til alle slags badeværelser. Designet går aldrig ud af mode og chancerne for skuffelse ved brug af denne bruser er sjældne. Hele ansigtet er silicium fremstillet, hvilket er let at vedligeholde og håndtere.

6. Overhead Massage Shower:

Hvad gør dig frisk efter en trættende dag er et godt brusebad, som masserer kroppen ubesværet. Dette brusebad er designet til dem der ser frem til en kongelig affære under brusebad. Det slanke design er velegnet til de badeværelser, der har et lille badeområde uden nogen opgivelse på stil og luksus. Denne bruser undlader aldrig at imponere.

7. Fair og Square:

For dem der søger noget helt ud af kassen, vil dette design imponere dig mest. Kom væk fra de traditionelle runder og ovaler, er dette firkantede brusebad designet til en ekstraordinær regnbruseroplevelse. Den er ideel til enhver form for plads og længden kan justeres i forhold til størrelsen af ​​det våde rum.

8. Den Hotteste Hot:

Dette design er til dem, der kan lide deres brusere virkelig varme. Vandetemperaturen styres for at imødekomme brugerens behov. Det forhindrer spild af elektricitet med den automatisk afbrudte strømforbindelse. Du får også ren form for koldt vand med filtreringssystemet.

9. Stilfuld og hvid:

Med pladsbegrænsning er det en af ​​de bedste installationsmuligheder for godt resultat. At finde det rigtige hvide badeværelse tilbehør er normalt en stor opgave. Denne bruser er sikker på at imponere på den første tur. Den har indstillelig højdeindstilling og kan også bruges som håndbruser.

Med så mange muligheder rundt, er det meget naturligt at blive forvirret med valgene. Så tag din tid og bygg et rum, der opfylder dine stil og brug behov.

Billeder Kilde: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Pin
Send
Share
Send