Skønhed og mode

Top 15 Seneste A Line Dress Designs til kvinder i mode

Pin
Send
Share
Send


A-line kjoler vil aldrig gå ud af mode. Frocks af denne silhuet bliver brugt i mange tilfælde som bryllupper, fester, farvelægninger, promnutter osv. Damer i alle aldre kan bære en line-kjole, som den kommer i forskellige stilarter og længder. A-line silhuet har tendens til at arbejde på alle former for kropsformer.

Stilfuld og behagelig A-Line Kjoler til Damer med Billeder:

Her er et par prøver til at hjælpe dig med at vælge en perfekt A line kjole.

1. Navy Blue Chiffon A-Line Dress:

Dette er en vidunderlig A-line kjole, der kan gøre øjnene til påskueren bred. Den marineblå kjole er lavet af chiffon med 2 skjulte sidelommer. Både for- og bagsiden har nøglehul og kjole er ærmerøs. Det har smukke pleje skuldre. Kan også bæres som kontorbeklædning.

2. Grå Kortærmet A-Line Kjole:

Her er et andet snart Et line kjole mønster. Det er en dejlig afslappet outfit, som også kan bæres til kontoret. Kjolen har en simpel scoop hals med korte ærmer. Materialet er rayon og spandex og er meget behageligt. Længden af ​​kjole er til knæene med en lige baglinje.

3. Lilla A-Line Kjole:

Denne A-Line lange kjole er et vidunderligt valg til en romantisk aftenmiddag. Chiffonmaterialet er samlet for at give et blidt, følsomt udseende. Kjolen har en skulderstænger og små nøglehuller både foran og bagpå. Den har en lukning til lukning på bagsiden. Kjolen er gulvlængde og smigrer din figur perfekt.

4. Grøn A-Line Midi Kjole:

Dette er et klassisk stykke A-line kjole. Denne grønne A-line cut kjole har en retro touch. Det har et bredt taljebånd. Bodice er har et par pletter og halsen er nøglehul med en binde-up. Kjolelængden ligger lige over knæene. Brug denne vidunderlige tøj til at bære til aftencocktailpartier og gør dig klar til at modtage masser af komplimenter.

5. Kort sommer en linje kjole:

Lad os nu tage et kig på en temmelig afslappet kort A-line kjole. Det er en dejlig polka dot sommer slid med en båd stil hals. Det er uden ærmer. Det anvendte materiale er en blanding af bomuld og nylon, der giver A-line silhuetten et flot udseende. Brug matchende høje hæle og flaunt rundt for at få alle hovedene til at dreje.

6. Flower Print A-Line Dress:

Lad os nu se et glimt på denne dejlige vintageformede frisure. Dette A line kjole mønster har rund hals med en flared A-line silhuet. Ved taljen er et slank bælte. Den bomuldsblendende kjole er knælængde og ærmerøs. Denne outfit er en tilsyneladende perfekt til søndags kirke, fester og sammenkomne arrangementer.

7. Mørkeblå A-Line Blonder Kjole:

Tjek denne dejlige snøre A-line kjole med ærmer, der er et must til din garderobe. Kniplinger er foret med polyestermateriale. Det har 3/4 ærmer, der kommer uden foring. Kjolen er kort, der når over knæet og har en lille flare. Den leveres med et bælte. Bær med matchende ballerina sko for at få det perfekte udseende.

8. Elegant Lilac Kjole:

Her er en afslappet kjole af polyestermateriale. Det er A-linie af knælængde. Det har en skjorte stil krave og lange ærmer. Kraven løber ind i en placket, der er knapet til taljen. Det har en lodtræk i taljen. Det er et dejligt tøj til picnics og udflugter i løbet af efteråret og foråret.

9. A-Line Bryllupskjole:

Hver kvinde ønsker at se spektakulært smuk på hendes bryllupsdag. Det er en meget stor lejlighed, og brudekjole skal være den bedste og uforglemmelige. Her er en dejlig A-line brudekjole, der har en bejeweled halslinie med lange ærmer. Det har en delikat blonde perler, der er appliqued til kjole. Det har et dejligt tog. Hele kjole er af tule og satin, der får det til at se magisk lige ud af eventyrets bog.

10. Kold skulder A-Line kjole:

Lad os tjekke dette seneste A-line kjole design med en ujævn asymmetrisk hæmme. Den er stribet med en kold skulder. Denne kjole er sikker på at bringe klassen til din garderobe. Denne rayon materiale kjole er en midi har bell ærmer og en ryg lynlås, der er skjult.

11. En linje kjole med stående krave:

Hvad med at se chik og klassisk til festen? Her er en vidunderlig sort A-line kjole, der er simpel, men klassen fra hinanden. Det er knælængde og leveres med portrætstilkrave og 3/4 ærmer med knapper på de foldede manchetter. Bodice har et stort bredt ruched sash-lignende bælte i taljen. Ydermaterialet er polyester-spandex med polyester og tulleforing.

12. Sort Satin A-Line Kort Kjole:

Gør dig klar til at se fantastisk ud for dit college-prom eller fest. Her er en smuk sort kort A-line kjole til lejligheden. Lavet af 100% silke har denne kjole lynlås på bagsiden, som er skjult. Den er ærmerøs med en lille rund hals. Kjole har dejligt hvidt blomstret applique arbejde, der accentuerer kjole endnu mere.

13. Crepe A-Line Skater Kjole:

Hvis du undrer dig over, hvad du skal bære til afskedsfest, så tænk ikke mere. Her er en smuk crepe A line kjole. Denne blå skater stil kjole har en A-line silhuet med netto materiale til ærmer og nakke. Ærmerne er fulde længde. Den har en enkel rund hals. Hele kjole har et magisk udseende, der får dig til at ligne Cinderella.

14. Hvid A-Line Lang Kjole:

Hvis du har tænkt dig at se simpel, men elegant, så er det det perfekte tøj. En almindelig hvid A-line kjole af gulvlængde er det bedste slid at se rig ud. Denne kjole har en halter hals med et bredt taljebånd. Halterhalsen har en bindehals bag halsen.

15. Rød A-Line Langærmet Kjole:

Det er på tide at male byen rødt i stil. Her er en klassisk stylet rød kjole af kort længde. Det er langærmet med en besætningshals. Den mest slående træk ved denne kjole er den dejlige knapede dekoration på nederdelen. Bær støvler op til knæet for et ægte grand look.

Så piger og damer, hvad venter du på? Fortsæt og få dig en dejlig A line kjole, der er trendy og fashionabel. Du vil få dejlige kjole på markedet med rimelige eller i en billig sats, og som også har en returpolitik, hvis kjole ikke passer. Prøv nogle flere samlinger i denne type A-line mønstre.

Se videoen: Top 10 Most Expensive Wedding Dresses In The World (Juni 2021).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send