Skønhed og mode

Er valnødder godt til gravide kvinder?

Pin
Send
Share
Send


De fleste af graviditetswebstederne lister valnødder som en super mad eller en af ​​de bedste fødevarer at spise under graviditeten. Grunden til at valnødder er et must i løbet af de ni måneder er, fordi det har omega 3 fedtsyrer, hvilket er meget godt for hjernen. Indtagelse af omega 3 fedtsyre reducerer muligheden for at få demens. For alle de mødre at spise valnød under graviditeten er et must, fordi det også har masser af vitaminer til både mor og barn.

Omega 3 har potentialet til at beskytte barnet mod sygdomme som astma og eksem, og det fører også til udvikling af et godt nervesystem, koncentration, vision og højere IQ niveauer for barnet. Valnøddernes godhed er afgørende for udviklingen og den rette udvikling af barnet. Derudover har den thiamin, riboflavin og folat, som er meget nødvendige af moderen. Valnødder er formentlig den bedste kilde til vitamin B-kompleks, og derfor bør det tages af alle moder-til-være på daglig basis.

Kan valnødder blive spist under graviditet?

For at besvare spørgsmålet kort, ja! Det kan spises under graviditeten. Det er sikkert og har mange fordele at tilbyde moren at være. Tag et kig på.

  • Valnød hjælper med at opretholde et godt hjerte. Valnødder under graviditeten sikrer korrekt blodgennemstrømning og cirkulation i kroppen og øger også mængden af ​​godt kolesterol i kroppen. Det hjælper også kroppen med at slippe af med alt det dårlige kolesterol. Fjernelse af dårligt kolesterol fra kroppen hjælper kroppen med at beskytte sig mod hjertestop og også pludselige hjertesygdomme. Alt dette hjælper med babyens rette vækst.

Regelmæssigt indtag af valnød holder moderens blodtryk normalt og fremmer moderens og barnets generelle kardiovaskulære sundhed.

  • Antioxidanter i valnød beskytter kroppen mod sygdomme af enhver art og hjælper med at opretholde et godt immunsystem. At spise valnødder under graviditeten reducerer drastisk chancerne for, at moren får en sygdom og overfører en smitsom sygdom fra moderen til barnet.

Se mere: Dater frugt under graviditet

  • Valnødder hjælper også vores krop med at opretholde et godt fordøjelsessystem. Fordele ved valnød under graviditeten er, at de hjælper med korrekt fordøjelse af mad, fordi de har fiber i overflod, som ikke kun renser systemet, men også leverer de ekstraherede næringsstoffer til dit barn og holder moderen og babyen sund.
  • Valnødder er også rige på antiinflammatoriske næringsstoffer. Det er også fyldt med phytonutrienter og antioxidanter, der ellers er sjældne at finde. Disse antioxidanter hjælper med at udvikle knogler af barnet.
  • Næringsstoffer fundet i valnødder beskytter barnet mod at udvikle kræft, senere i livet. Også regelmæssigt indtag af valnødder under graviditeten af ​​mødre sikrer en ordentlig udvikling af barnets hjerne.
  • Det øger også kognitiv respons i barnets udviklingshjerne. Omega 3 fedtsyrerne i valnødder medfører også, at du har en god hukommelse.
  • Også for kvinder, der oplever håravfall under graviditet, spise valnød under graviditet, reducer du faldet, fordi valnødder har zink, biotin og fedtsyrer, der er afgørende for væksten af ​​sunde låse.

Se mere: er elderbær sikkert under graviditeten

Men hvis du spekulerer på, hvordan man spiser dem, fortæller vi dig. Soaking valnødder er ikke rigtig nødvendigt. Du vil muligvis gerne opsuge det, så det bryder ned de komplekse enzymer og vil fremme en bedre fordøjelse af sig selv i kroppen. Du vil måske også opsuge det, fordi nålens skræl kan forurenes. Andet end det, kan valnødder forbruges som en morgen snack sammen med andre nødder.

En sund servering af 1 eller 2 valnødder om dagen er god for kroppen. Tilsæt dette til din salat eller bare helt sikkert munch på dem på ethvert punkt af dagen.

Et forsigtighedsvarsel: Alle de gravide damer derude, er det tilrådeligt, at du sikrer en regelmæssig indtagelse af valnød, men et forsigtighedsord, ikke gå overbord med forbrug af valnødder, for så begynder kolesterol at akkumulere i kroppen. 4-5 nødder om dagen anses for at være ideelle.

Så hvad venter du på? Det er tid, du begynder at supplere din almindelige kost med nogle få valnødder dagligt for at få et sundt og godt barn. Dit barn vil modtage sine næringsstoffer gennem dig, og derfor er det vigtigt, at du tager næringsstofferne til at give det videre til barnet. Pas på de sunde måder, der starter fra første trimester.

Pin
Send
Share
Send