Skønhed og mode

9 Bedste Bridal Beauty Tips

Pin
Send
Share
Send


Enhver brud, der ønsker at se frisk ud af et eventyr på hendes bryllupsdag, men med så meget at gøre på de dage, der går forud for brylluppet, er der måske ikke tid til at forkæle dig selv så meget som du gerne vil. At se på bryllupsarrangementer kan forlade dig fuldstændigt stresset og undertiden endda tæt på en nervøs sammenbrud. Hvordan kan du slippe af med alle de mørke cirkler, fine linjer, frazzlet hår og kedeligt udseende, der er forårsaget af al stress før din store dag? Det er simpelt nok. Bare følg disse 9 bedste brude skønhed tips til at se dit smukke bedste, når du siger "jeg gør".

1. Nyd din hud indefra:

Forsøger at se smuk en dag før dit bryllup ikke hjælper. Giv dig selv mindst en måned for at arbejde for at få den perfekte hud inden den store dag. Foder din hud indefra med de rigtige fødevarer vil give din hud en naturlig boost og vil sikre den smukke glødende hud på den dag. Prøv også at få så meget søvn som muligt og drik masser af vand, så når det kommer til tiden, behøver du ikke at stole tungt på en makeup artist.

Se mere: Pre Wedding Makeup

2. Tab den vægt:

Hvis du vil undgå et "Big Fat Ugly Wedding", så prøv at tabe noget, så du passer perfekt ind i din brudekjole. En sund kost og motion er den sikreste måde at tabe sig på, men hvis du spiller bryllup planlægger forlader du med ingen tid for enten du kan prøve at gå på en frugt og grøntsager kost en uge før dit bryllup. Dette virker virkelig vidundere ved at hjælpe dig med at kaste nogle ekstra pund såvel som at give din krop en rensning indefra.

3. Perfekt din makeup:

Du vil ikke eksperimentere med makeup på din bryllupsdag, som hvis du er uheldig, kan vise sig katastrofal. Øv din makeup hjemme og bestem det udseende, du ønsker at gå ind i et par dage før brylluppet, så når den faktiske dag nærmer sig, kan du være sikker på dit udseende.

Se mere: Monsoon Bridal Makeup

4. Spruce op dine negle:

Fra tidspunktet for forlovelsesringen til det tidspunkt, hvor vi har slået en vielsesring, har dine hænder aldrig før haft så meget opmærksomhed. Det er derfor vigtigt, at du holder dine hænder og fingernegler fugtede og velplejede for det meste i dagene op til brylluppet for at sikre, at de ser deres bedste ud på din store dag.

5. Ekstra pleje af din hud:

Så besværligt som det kan være med bare et par måneder at gå før dit bryllup, plejer din hud lidt mere end normalt vil være det værd i sidste ende. At holde dit ansigt og krop fugtet hver gang du kommer ud fra dit bad er nøglen til silkeagtig glat hud.

Se mere: Sommer brude makeup ser

6. Slap af med en massage:

Der er kun en dag til at gå, før bryllupsklokkerne kan ringe. Få en fuld kropsmassage for at slappe af i krop og sind og lette det fra alle de spidsbelastede stress, så alt hvad du skal gøre på din store dag, ligner den blushing bride.

7. Styling dit hår:

At vide hvad man skal gøre med dit hår gør hele forskellen. Hvis du går med et ophævet hår, skal du vaske dit hår dagen før, så det sættes ordentligt på den aktuelle dag og forbliver på plads. Hvis du har på dine låse ned, vask og stil det om morgenen på dit bryllup for et pletfri look.

8. Få dem Facials:

Hvis ansigtsbehandling ikke er en del af din sædvanlige hudpleje rutine, vil du måske overveje et par måneder før din bryllupsdag. Hvis du får regelmæssige ansigtsbehandlinger, vil du rense din hud dybt og forhindre eventuelle brud på at ødelægge din dag.

9. Glem ikke dit oprydningssæt:

Bære en touch-up pose til receptionen er aldrig en byrde, men mere af en velsignelse. Så hvis du slår en sved fra alt det, der gør det godt, og din sminke begynder at miste sin farve, skal du bare gå på en frisk applikation for at sikre, at du ser strålende ud igennem.

Billeder Kilde: Google Images, Pinterest

Se videoen: Lakme bridal makeup kit haul, affordable n best for everyone, (Juni 2021).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send