Skønhed og mode

15 fantastiske jubilæumsgaver til par, der vil overraske dem

Pin
Send
Share
Send


At huske tæt på fødselsdage og jubilæumsdage er altid vigtigt for at få folk til at indse, at han eller hun spiller en afgørende rolle i deres liv. Hilsen tætte venner, der er gift eller blandt familiemedlemmer, går ikke bare af ønsker, men også overraskende med to års jubilæumsgaver. Denne artikel peger på de 15 største jubilæumsgaver til par.

Bedste jubilæumsgaver til par:

Lad os se jubilæums gave ideer til par en efter en.

1. Crystal Table Clock Gave til par:

Gave et ur som en bryllupsgave er almindelig, lidt forskelligt fra den sædvanlige urstil ville være at præsentere parrets jubilæumsgave med et krystalrammeklokke med romersk talesignal døgnet rundt. Du kan personliggøre som per bryllupsdato og med deres navne også.

2. Bryllup Dance CD Gave til par:

For forældre, der ønsker en gave, ville deres børn med en følelsesmæssig og foryngende gave, som kunne være deres barns bryllupsdag, skrevet på en cd og præsenteret som en bryllupsdag gave til par. På datoen for annivarsary aften tid kan du give dette til at spille CD-sang på fest fest tid, dette en cool ting for par på deres bryllupsdag dag.

3. hans og hendes navn par håndklæde sæt:

Venner der ønsker at give en unik og latter at bringe en gave til de venner, der er et par med et håndklæde til stede med parnavnet skrevet på den. Farven på håndklædet kan afgøres efter det personlige valg og smag. Denne type trykte håndklæder du får som pr dit tema og farve af håndklæder, kan du personliggøre i henhold til par valg.

4. Par Navn Trykt Pudebetræk:

Navn trykte pudebetræk i disse dage er almindeligt tilgængelige, som kan tilpasse om få dage. Navnet og parets jubilæumsdato nævnes med et farverigt baggrund og kalligrafisk script. Denne gave hjælper dem med at minde deres lykkelige øjeblikke på den dato.

5. Par T-Shirt Bryllupsdagsgave:

Denne matchende farve og formuleringst-shirt eller matchende farven og den forskellige formuleringst-shirt kan præsenteres som et par gave på deres jubilæumsfest som en første årsdag gave til det nygifte par. Denne ene lyseblå marine farvede t-shirts giver klassisk udseende af par, citater eller ordlyd hjælper med at skabe en bånd mellem dem.

6. Lås og nøglepar jubilæumsgave:

Denne søde og romantiske gave præsenteret for parret som et par jubilæum gave er faktisk et smil bringe. Mænd og kvinder er begavet med lignende kæde og lås vedhæng til fyren og nøglehalsen til kvinderne. Den leveres med god pasform, fint udvalg til par års jubilæumsgave.

7. Swarovski krystal studded vin glas par sæt:

Gave vin glas en branded vin er en almindelig gave fra en ven eller unge familiemedlemmer til det unge par som et bryllup eller engagement dag jubilæum gave. Sipping vin fra Swarovski krystal-studded vin glas er en luksuriøs måde at fejre bryllup eller forlovelsesdag. Fejr årsdagen for par med denne vin og rolige musikalske lyd.

8. Læder Nøglering Par Gave til jubilæet:

Et godt læder vil medføre en anden lugt, for de par, der er glad i læder, så kan denne lædernøgle være en yndlingsgave, de har fået fra familiemedlemmerne eller vennerne. Denne er en lille gaveide til par på deres jubilæum som gave.

Se mere: Særlige gaver til par

9. Infinity armbånd sæt til par:

Unge, der ønsker at ønske deres nære venner eller familiemedlemmer, der ønsker at få deres unge par gennem et langt liv og elsker dette uendeligt symbol armbånd, ville være en enklere måde at udtrykke en million ord af ønsker. Disse er små strækbare og justerbare så dejligt valg som en gave på bryllupsdag.

10. Mr. og Mrs Couple Mug:

Denne søde lille kaffekrus med tegneserie-diagrammer trykt på forsiden af ​​koppen er absolut den enkleste gave endnu en brugbar gave til parret. Forsiden af ​​koppen er designet med et overskæg til fyren og et kysssymbol for kvinderne.

Se mere: Diamantringe til par

11. Lysestager Gave til par:

Ven, som ved, at deres ven, der kan lide lysstearinlys og elsker duften, der er købt af det duftende stearinlys, bringer i en følelse af god aura, vil blive præsenteret med et skræddersyet træfremstillet stearinlys.

12. Par parfume sæt gave:

For at skabe en romantisk fornemmelse kan familiemedlemmer eller venner give parret med noget mærkevarer parfume kurv som en nygifte jubilæum gave eller gave til par på jubilæum for mellem eller alder par.

13. Couple Watch Set jubilæumsgave:

Damer og mænd både kan lide at bære en anden type ure, på den måde at give parret med et lignende udseende ur med forskellige stroppestørrelser kan være en ideel gave til parret. Farven kan være standard sort eller brun.

14. Silver Cup Gave til Couple Anniversary:

Den traditionelle måde at give parret på deres jubilæumsdag af familiemedlemmer kunne være med sølv eller guld. Præsentation af sølvkage eller sølvske er en traditionel måde at hilse parret på med god sundhed og velstand.

15. Sofa kaste gave til par:

Sofaer skal i dag have møbler på dem på grund af kulturelle forandringer og modernisering af miljøet. At give det gamle par med parnavnet og bryllupsdatoen på kaste tæppet, som vil gøre leve mere behagelig samt huske deres bryllupsdag altid.

Se mere: Soveværelse design for par

Bedste jubilæumsgaver til par er faktisk en god måde at få parret til at huske, som altid glemmer deres bryllupsdato og også for parret, der kan lide at fejre deres bryllup i stor skala og kaste en fest. At få gaver altid gør folk specielle eller planlægge for din ven eller familiemedlem en overraskelse jubilæum gave.

Pin
Send
Share
Send