Skønhed og mode

20 fantastiske fordele af tomater til hud og sundhed

Pin
Send
Share
Send


Ligegyldigt hvad årstiden eller årsagen til at tygge en saftig rød tomat bringer en hel del fordele til kroppen. Det bedste er, du behøver ikke at vente på en bestemt tid på året for at komme til at få de lækre røde lækkerier, de er tilgængelige året rundt. Lige fra ernæring til sundhedspleje, trivsel i ro i sindet, har de sensuelle tomater så meget at tilbyde vores kroppe med. Derfor vokser og dyrker folk deres egne tomater, og næsten hvert eneste hus i hele den brede verden har et kilo af dem i køleskabet til forskellige anvendelser og behov.

Tomat er rig på vitamin A og C og også i mineraler og phytonutrienter. Disse hjælper med at helbrede forskellige sygdomme og forbedrer også vores hud- og hårkvalitet. Tomater er let tilgængelige på markedet meget og bruges til at lave tomatsauce. Tomater tilsættes i madvarer giver ekstra smag til det.

Nøglefordele:

 • Tomater kan hjælpe med vægttab, da kalorierne er så gode som ikke-eksisterende i dem.
 • Hjælper med brændende fedtstoffer i kroppen.
 • Har meget vitamin C i dem.
 • Hjælper med at nedsætte eller forebygge diabetes.
 • Hjælper med at holde huden og håret godt.

Eksperter opiner at tomater er en favorit blandt de sundhedsbevidste mennesker, og derfor vil vi også gerne dele med dig de bedste grunde til, hvorfor du bør have en bid eller flere af dem også. Derfor læs videre og vær velinformeret om det samme.

Ernæringsværdi af tomater:

Udover at være en glimrende kilde til antioxidanten lycopen er tomater rige på:

 • C-vitamin - 32% (af daglig indtagelse)
 • Vitamin A-25%
 • Vitamin K -15%
 • Omega 6 fedtsyrer - 119 mg
 • Omega 3 fedtsyrer - 4,5 mg
 • Kalium - 10%
 • Folat - 6%

Tomatfordele til hud og sundhed:

Følgende er de 15 bedste og vigtigste fordele og fordele ved tomater. Du bør prøve denne grøntsag i din kost for sunde resultater.

1. Forebyggelse af prostatakræft:

De phytonutrienter, der findes i tomater, ville hjælpe mændene med at holde sig langt væk fra prostata kræft. Udstødningen vil også blive taget hånd om, når lycopen findes i tomater ind i kroppen. Mænd hader hovedsagelig veggies, så hvad du kan gøre er at have tomater i deres salater eller lave pasta med tomatsauce og tjene. Hvis han arbejder ud, laver han et glas tomatsaft hver morgen på tom mave, ville han takke for det.

2. Sund pancreas:

Også i bugspytkirtlen skal man passe på, og for at saften eller salat med tomater i det ville gøre underværker. Cancancer i bugspytkirtlen kan undgås, når overforbrug af alkohol stoppes, da oxidationsprocessen også ville stoppe. Men takket være carotenoiderne og beta-carotenerne i tomaten ville kroppen være plejet, især i bugspytkirtlen, siger eksperter.

3. Holder hjerteproblemer væk

Tomater er også gode for hjertet. Lycopen i tomater kan reducere LDL niveauerne og forhindre blod i at størkne. Kalium i tomater kan reducere blodtryksniveauer og forhindre kardiovaskulære problemer.

4. Sygdomsfri barndom

Fordelene ved tomater til børn er masser. Ikke alene tilføjer de smag og smag til retterne, men også at spise en tomat hver dag kan øge immunforsvaret. Det er en grøntsag, der er elsket af selv betyder kræsne. Det er også kendt at forhindre blygiftighed hos små børn og anbefales til acidose.

5. Tomatskillefordele

Tomatskræl er fremragende kilder til flavonoider, der giver frugterne en rig rød farve. De har anti-oxidant, anti-allergiske og anti-inflammatoriske egenskaber. De er også gode i fiber, der kan skubbe tarmbevægelserne inde i tyktarmen

6. Kost mad til vægttab

Tomater fordele for vægttab er kendt for sundhed aspiranter. Der er masser af næringsstoffer, der findes i en tomat, og når du spiser eller syr den lille ene op, ville du være fuld i lang tid. Ikke underligt, at folk, der er på en kost, sværger ved tomaternes magt, og det hjælper også med at tabe sig, især når det har været i tom mave, når som helst på dagen.

7. Antioxidant Rich

Den ydmyge tomat er et kraftværk af antioxidanter, som er gode nyheder for dem, der er bevidste om deres sundhed og hud. Hvis du ikke vil have veggie som en veggie, få den som juice og sørg for frisk, vil du få alle fordelene i lige mål. Antioxidanterne ville holde kroppen sikker fra solens skadelige UV-stråler og holde huden også i god stand i lang tid. Antioxidanterne har også beføjelse til at bekæmpe frie radikaler, som hvis de bliver ukontrollerede, kan skabe elendigheder for vores hud og medbringe kræft.

8. Anti-Aging Skin

Endnu en gang, hvis du vil have hud, der ser ud og føles frisk, ung og smidig, eller gerne vil nedbringe aldringsprocessen, vil en tomat om dagen gnides på huden eller endda forbruges rå ville gøre underværker. Forurening og andre elementer rundt kan spille truant, men tomat med alle sine kræfter kan hjælpe, siger kilder

9. Korrekt organfunktion

Tomater har mange næringsstoffer, vitaminer og mineraler i dem, og du vil have masser af vitamin A, C og K i kroppen sammen med folat, fiber og kalium. Selv vandet i veggie ville holde kroppen fyldt, og det giver det menneskelige system mulighed for at fungere og fungere perfekt, siger eksperter

10. Farvel tarm syndromer

De fleste af os lider af afføring og irriterende forstoppelse, hvilket kan være irriterende og harrowing at starte dagen med. Tomaten har beføjelser til at helbrede det også, takket være overflod af fiber i det, siger eksperter. Fordøjelseskanalen ville blive hjulpet, tyktarmet ville holdes fri for mavesår og kræft, og afføring ville også være let. Overskydende affald og toksiner ville blive absorberet af veggie, toksiner ville blive elimineret og internals ville blive rengjort også.

11. Øjeblikkelig energi

Kigger efter energi, energi og vitalitet, ville næringsstoffer i tomater give det og mere. Dette skyldes, at tomater har en masse kalium og natrium i den, der er afgørende for at stimulere kroppen. Du ville nu være klar til at slå stresset, og især når dit første måltid om morgenen er et glas tomatsaft eller salater med tomat i den.

12. Tab de ekstra inches

Vægttab og taljeforvaltning er sikret, når du har en tomat på tom mave hver morgen og før hvert måltid. Tomater er allierede til kropstræning og hjælper dermed også med vægttab. Veggie er et kraftværk af fiber, som holder maven fuld i meget lang tid fremover. En af de vigtigste fordele ved tomater er vægttab.

13. Fremme af godt kolesterol

At bringe LDL eller dårlig kolesterol i kroppen og fremme HDL eller godt kolesterol, har tomater i dine måltider hver dag, siger eksperter. Blodtryk også ville blive taget hånd om og reguleret

14. Body Detox

Tomater hjælper med at afvænne kroppen på flere måder end en, kort sagt, det hjælper med at eliminere toksiner og affaldsmaterialer og holder kroppen hydreret hele dagen lang.

Se mere:Sundhedsmæssige fordele ved spinat

15. Strålende hud, ansigt og skinnende hår

Tomater er bedst til din hud og hår. Dette vitamin A og K-indholdsfødevareelement gør dit hår silkeagtigt og skinnende. Hvis du er bekymret for din kedelige hårtekstur, uanset om du har en tør eller olieagtig hovedbund, er det den bedste løsning at spise tomater rå eller i madlavningsprodukter. Det ville også håret hår stærke stærke. Denne antioxidant madvarer forhindrer dit hår til at være frizzy hovedsageligt i vintermånederne.

Det bruges også som ansigtsrensemiddel i forskellige produkter som tomat indeholder et højt indhold af lycopen. Rå tomat kan bruges til at fjerne solbrunet. Tomatens milde syreindhold renser dit ansigt og gør det til forfriskende. Men det anbefales at anvende på din ikke så ofte. De komponenter, der findes i tomat hjælper med at bekæmpe acne og også fjerne de døde og skade hudceller.

16. Fremme af Bonesundhed

Tomater hjælper benet sunde ved at opretholde stærke knogler. Komponenter eller næringsstoffer, der kræves for at styrke knoglerne, er calcium og vitamin K, som er til stede i tomater. Begge disse komponenter hjælper med at reparere knoglevæv og styrke vores knogler. Minimumskravene til calciumniveau for knogler, tænder og for anden kropsmekanisme kompenseres af tomater. Det opretholder kalciumforholdet i vores krop. Rig forsyning af antioxidant i tomater er også forbundet til forbedring af knoglesundheden.

17. Sunde nyrer

Ifølge undersøgelsen har tomater vist sig at være det bedste for at reducere højrisikoen for sten i nyre, og dermed opretholder din nyre en sund tilstand. At spise tomater uden frøene bekræfter at være bedst ved at reducere nyrestenen som pr. Forskningsarbejde. Det forhindrer os også i at have galdeblæresten i lang tid. Det virker som en rensemiddel og fjerner de giftige stoffer fra kroppen. Incidensen af ​​urinvejs symptomer bliver reduceret drastisk ved at have denne fødevare i din kost. De beskytter også kroppen, der bliver smittet af diarré.

18. Sharp Vision

Vitamin A, der findes i tomater, er bedst til dine øjne og syn. Det forbedrer din vision. Mange øjenlidelser som nattblindhed skyldes hovedsageligt mangel på vitamin A. Så hjælper denne fødevare til at bekæmpe og helbrede fra denne særlige mangelsygdom. Andre fødevarer er også tilgængelige, som kan helbrede denne sygdom, men tomat er let tilgængelig, kan spises i enhver form eller med andre fødevarer og har mange andre kvaliteter. Andre komponenter som lutein, beta caroten og zeaxanthin hjælper også med at forbedre din vision, giver bedre øjensyn og beskytter øjnene mod degeneration.

19. Forhindre Cancers

Tomater har en unik egenskab, der hjælper med at reducere kræftrisikoen. De forhindrer fra forskellige former for kræft. De reducerer risikoen for brystkræft, prostatacancer og mavekræft. Væksten af ​​kræftceller bliver reduceret på grund af tilstedeværelsen af ​​en antioxidant kaldet lykopen i tomater. Også højere mængder af carotenoider som alfa carotenoider, beta carotenoider og zeaxanthin reducerer også brystkræftrisikoen.

Kogte tomater er for det meste nyttige til at producere højere mængder lycopen, så det er også bedre at spise kogte tomater bortset fra rå i salater. Dette rige fiberindhold naturlig mad reducerer risikoen for prostatakræft ved at opretholde tarmens sundhed. Saponin phytonutrienten, alfa-tomatin, reducerer væksten af ​​prostata celler.

20. Bevar blodglukoseniveauer

Tomater hjælper også med at genoprette den biokemiske balance hos diabetespatienter. Biophysicist ifølge deres seneste undersøgelse har vist, at det hjælper med at opretholde den biokemiske balance og giver et sundt liv. Lycopen, der findes i tomater opretholder den normale tilstand hos diabetikere. Så folk, der har tomat i deres matplan, vender tilbage til normal tilstand, mens andre bliver på det niveau.

Se mere:Yellow Bell Pepper Fordele

Bivirkninger ved at spise tomater:

For meget af alt kan føre til bivirkninger. Tomat, når det overskrides, kan føre til følgende symptomer:

 • Et forhøjet blodtab hos mennesker med blødningsproblemer.
 • Lycopen kan forårsage udslæt, brystpine og flammer
 • Det kan forstyrre visse kræftbekæmpende stoffer
 • Tomatens høje sure karakter kan forårsage surhed, tilbagesvaling og hjerteforbrænding
 • Det kan også forårsage allergier som kløe, udslæt, hoste og nysen hos nogle mennesker
 • Tomat er også højt på natrium. Så, øgede niveauer kan resultere i skader på hjerte og nyrer

Disse var de bedste femten anvendelser og fordele, hvorfor vi elsker tomat. Hvis du gerne vil dele nogle af dine tanker og anvendelser af tomat med os, er du velkommen til at skrive ind eller kommentere nedenfor. Vi elsker at høre fra dig, som vi elsker at dele med dig.

Se videoen: Scent of a Woman (Juni 2021).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send