Skønhed og mode

9 forskellige typer af granat ædelstene med billeder

Pin
Send
Share
Send


Garnets er en af ​​de gamle farvede ædelstene, der er populære for sin stivhed og fremragende virtuositet. De kommer i en række nuancer og størrelser at vælge imellem, hvilket sikkert ville gøre dig gal, mens du valgte. De har alle en fælles struktur af krystaller; Deres kemiske sammensætning varierer dog fra hinanden. Bortset fra 9 hovedtyper af granat ædelstene er der 9 forskellige typer, du kan benytte med forskellige specifikationer.

Bedste Garnet Ædelstene og dets fordele:

Her er få granat ædelstene sammen med deres bestemmelser og andre specialiteter.

1. Almandit granat ædelsten:

Denne røde granatsten er en kombination af skarlagenes energi og passion. Også kendt som den tangible sandheds sten, symboliserer den seksuelt potentiale, frugtbarhed, kærlighed osv. Og bruges til helbredelse af enhver form for fysiske og følelsesmæssige problemer. Almandit granat er den naturlige fødselssten af ​​Aquarius.

2. Andradit granat ædelsten:

Denne sten er en kombination af calcium, jern og silicat. Stenen bruges til at stabilisere styrken, udholdenhed og mod hos mænd. De forskellige typer Andradite omfatter demantoid, melanit og topazolit. Du kan vælge sten med en række farver som mørk oliven, dyb gul og blank sort.

3. Trendy Garnet Gemstone:

Denne sjældne at finde og værdifulde ædelsten kommer i nuancer som brunlig, orange, rosenrød osv. Alt efter dag og nat. Det kan være den bedste anden ægteskab jubilæum gave til i form af granat birthstone ringe til dem født i januar. Det symboliserer visdom, venskab og bevidsthed.

4. Demantoid granat ædelsten:

Denne grønne granatsten er blød end andre granatsten og også værdifuld. Kravet symboliserer tro, konstans og sandhed, som de er meget vant til i forbindelse med forlovelsesringe. De har beføjelse til at beskytte mod onde, reservere helbred og helbrede sygdomme. De bæres også for en sikker rejse.

Se mere: Ædelsten Citrine

5. Grossularite Garnet Ædelsten:

Grossularite Garnet, også kendt som grossular granat, er bredt tilgængelig i nuancer som mørk gul, orange, skarlagen, rød, grøn og guld. Tilgængelig i afrikansk jade, kanelsten og tsavorit, er denne ædelsten almindeligt anvendt til fremstilling af granatsten halskæde. Stenen giver vores åndelighed og styrke og dermed bredt begavet til forretningsmænd.

6. Hessonit Garnet Ædelsten:

Hessonit granat er en sten, der er fyldt med metafysiske energier. Garnet er et symbol på kreativitet og lidenskab. Det er også den bedste helbredende sten til problemer relateret til seksuelle organer, tarm, blære og milt. Ædelstenen er altså meget udbredt i fremstilling af granatfødselsstenskæde og begavet mest til de kreative kunstnere.

Se mere: Aquamarin Stone

7. Mali Garnet Ædelsten:

Mali er en stor ædelsten lavet med hybrid sorter. Denne ædelsten er meget udbredt i at lave smykker design som ring, vedhæng, øreringe etc. som det kommer med yderste klarhed. Den grønne granatsten er en kombination af grossular og andredite granatstener. Ædelstenen symboliserer kærlighed, frugtbarhed, spiritualitet osv.

8. Spessartine Garnet Ædelsten:

Spessartine Garnet kaldes også Mandarin granat på grund af den farve, den bærer. Stenen kommer med flere positive vibes og er derfor den bedste helbredende sten til den analytiske del af sindet. Garnetstenringen giver indre ro og derfor er også foreslået for de mennesker, der er fyldt med vrede.

Se mere: Blå Ædelsten

9. Uvarovit granat ædelsten:

Denne sjældne at finde helbredende sten er en kombination af calcium, chrom og silicat. Uvarovite er fødselsstenen og en stor kilde til formue for dem, der er født i foråret. Ædelstenen symboliserer individualitet, ro, fred, styrke og meget mere.

Listen over garnet gemstones fordele omfatter regulering af blodcirkulationen, hærder blodmangel, detoxifies blod, styrker lungerne, milten og rygsøjlen, reducerer depression eller nogen form for giftig virkning, øger hæmoglobintællingen og meget mere.

Billeder Kilde: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Pin
Send
Share
Send