Skønhed og mode

9 Populære Læderanker til mænd og kvinder i trend

Pin
Send
Share
Send


Kugler, der bæres af mænd og kvinder, symboliserer meget mere end bare ren mode. Disse boheme udseende ankler er perfekte til stranden eller bare et sted hvor du kan lade dit hår ned. Læderklapperne er lavet i forskellige stilarter som fletninger, bredstrammet mv. Vælg noget der passer til din stilopstilling. Gør det farverigt og levende med farvede læderstrimler eller farverige perler. Vælg charme, der er meningsfuldt, og så er du sikker på at holde disse skønheder som en værdsat besiddelse.

Seneste og stilfulde læderanker i mode:

Lad os se på top 9 forskellige læderanker:

1. Swarovski Læder Anklet:

Gå til denne naturlige tan farve læder anklet til en meget sigøjner look. Denne beaded anklet har et Swarovski element i det, der gør det skiller sig ud. Den roping teknik der bruges her er meget rustik.

2. Flettet læderanker til mænd:

Dette er en mænds læderanløb, der bruger fletningsteknikken. Den brune læderanklap er en dobbeltlængde anklet, der kan vikles rundt om fødderne to gange. Den har en justerbar lås, der passer til enhver størrelse. Denne læderanløb er meget forenklet i mønster og en, der vil blive ønsket af alle.

3. Double Heart Læder Anklet:

Vælg denne elegante mintfarvede floklærede anklet, der er charmerende at se på. De dobbelt hjerter sammenflettet giver det et rigtig specielt udseende. Den sølvkarm, der bruges her, er en dejlig måde at sige 'Jeg elsker dig'. Vælg dette læder ankel armbånd til din elskede som en gave.

4. Håndlavet læderanløb:

Gå ind for en DIY læder anklet, der er rustik og charmerende. Den brede anklet giver et fyldigere blik på fødderne. Den vidunderlige fletning på denne mørkebrune læderanløb er fantastisk og ser godt ud på mænd.

Se mere: Butterfly Anklets

5. Beaded Leather Anklet:

Læderanker med perler er meget almindelige. Denne særlige læderanklap er ret farverig, da den bruger flere perler, der går rundt om længden af ​​anklet. Det giver et komplet look til anklet og er helt smukt. Vælg perlefarver, som du kan lide, inklusiv denne turkis.

6. Charms Læder Anklet:

Læder ankel armbånd bæret af kvinder giver et meget boheme udseende. Denne særlige ankel armbånd har en vintage sølv charme. Charmen er fastgjort til armbåndets center. Armbåndet selv er lavet af vævet læder i sort.

Se mere: Infinity Anklets

7. Crocodile Læder Anklet:

Gå ind for noget mere dristigt og prøv denne krokodille læderanløb. Anklerne kommer i sort og brun og ser ganske forbløffende ud. Anklet er normalt bredt, så det viser læderets korn ganske godt. Det autentiske krokodilhudlæder er helt sikkert at skille dig fra hinanden.

8. Indgraveret Læder Anklet:

Elsker et bestemt design meget? Du kan vælge at være på din læderanklod ved at gravere designet på læderremmen. Her er billedet af en fjer indgraveret på læderanletten. De små turkisperler giver det også farve.

Se mere: Heart Anklets

9. Personlig Læder Anklet:

Har du brug for noget blåt for bruden at bære på hendes bryllupsdag? Vælg dette flettet blå læderarmbånd til hende. Dette har en personlig charme med ordene 'Jeg gør' på den, der gør den til den perfekte bryllupsgave. Du kan tilpasse charmen til enhver formulering, som du gerne vil have.

Vælg mellem de fantastiske læderklapper til at give dig de perfekte kropsfødder. Anklet og ankel armbånd giver et charmerende udseende til dine fødder. Det være sig personlig eller håndlavet, disse skønheder er et must i enhver fashionabel persons smykkeskrin. Charms tilføjer en pragtfuld berøring til læderanletten. Hver af charmerne kan få et personligt præg. Perler, der anvendes i anklerne, tilføjer charme og en legende karakter.

Billeder Kilde: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Pin
Send
Share
Send