Skønhed og mode

9 bedste vindtæt paraplyer med billeder

Pin
Send
Share
Send


Windproof paraplyer fås i forskellige størrelser varierende fra 25 "til 32". Baldakinerne er også af enkelt eller dobbelt lag. For at gøre det vindtæt er rammene og ribbenne fremstillet af slidstærk aluminium eller glasfiber. For at gøre paraplyerne det perfekte greb, selv i de hårde tider med stormfulde vind, er deres håndtag lavet af materialer som EVA, gummibelagt, gummi, aluminium og også træ. Baldakinerne er lavet med premium høj kvalitet stof, der holder dig tør og gør det meget nemt at ryste regndråberne væk.

Seneste Windproof Paraplyer:

Her er Top 9 samlinger af Windproof Paraplyer med billeder, som helt sikkert passer til din passion.

1. Classic Auto Open Windproof Paraplyer:

Tag et kig på denne dobbeltdækkede designet vindbestandige paraply med automatisk åbning. Den har naturlig, klassisk buet hardwood J-håndtag, der hjælper med let og forhindret fri greb. Paraplyen bruger nippel mindre åben og tæt frigivelsessystem. Det har aksler lavet med forstærket letvægts glasfiber.

2. Reverse Luk Windproof Paraplyer:

Det gør det muligt at modstå selv den magtfulde vind, hvor standardparaplyerne let kan komme sammen. Dette er virkelig praktisk at bruge og nem at håndtere i regntiden. Hvis du har lille plads, kan denne reversible paraply åbnes sikkert. For eksempel, hvis du er i bil og forsøger at være sikker fra våd, vil denne paraply altid være et valg.

3. Blunt Technology Windproof Paraplyer:

Gør dit valg med denne stærke paraplyvindresistent ved hjælp af stump teknologi, som jævnt fordeler udadgående kraft fra ribbenene langs kanten af ​​baldakinen. De flydende ribben er teleskopiske, der strækker sig mod baldakanten. Det er den bedste og nemme måde at styre paraplyerne på i de stærke vinde.

4. High Grade Golf Windproof Paraplyer:

De variable størrelser, der findes i baldakinerne af en sådan vindtæt golfparaply gør det nyttigt til mange formål. Stoffet der bruges til baldakin er sølvbelagt pongee. Rammerne er lavet med jern og ribbenene er af glasfiber. Det har træk ved manuel åbning med gummibelagt håndtag.

5. Ekstra Large Windproof Paraplyer:

Gør denne monsun sæson at være den mest nyde uden stress store vindtæt paraplyer. De er store nok til at være tilstrækkelige til de to og er meget konstrueret til at bekæmpe inversionsskader. De er udstyret med automatisk åben teknologi med ekstra stærke mega ribben. Der er 16 ribben med sort stor baldakin.

6. Ladies Floral Windproof Paraplyer:

Denne er damer vindtæt paraply, som er den bedste mulighed i hurtig åben og tæt mekanik. Den er trykt med pink daisy i fuld blomst, er det perfekte mode tilbehør til at juble dig denne regntid. Det måler 94 cm i diameter og har 29 cm længde. Stoffet, der bruges til baldakinen, er premium kvalitet 210T højdensitets vandafvisende polyester.

7. Vandafvisende vindtæt paraplyer:

Disse er den ekstraordinære kvalitet bedste paraply til vind med sort metal håndtag og baldakin med velcro lukning. Ribberne og rammene er yderst stærke for at give den ekstra styrke. 190T polyesterstof leveres med beskyttende lag af vandafvisende.

8. Tre Folding Windproof Paraplyer:

Det er det unikke mønster af trefoldet stærkt vindtæt paraply med fuldautomatisk åben-tæt kontrol. Det måler med 48-53 cm radius med 8R ribben. Disse vindtæt paraplyer har polyesterkappe med stangmateriale til aluminiumlegering.

9. Stærk Stealth Windproof Paraplyer:

Hvis du søger fint greb med gummifrakke type håndtag, så vil dette være godt valg. Det hjælper også med at være sikkert i mere vindhastighed område også. Dette er en lille vindtæt paraply, og du får aksel fremstillet af aluminium såvel som ramme i glasfiber.

Et helt stormtæt eller de vindtæt paraplyer har stærke, lette aluminiumsaksler, og de kommer hovedsagelig med et lige gummihåndtag til at tage det stærkeste af vindene. De er i fuld efterspørgsel under monsunen eller regntiden. Baldakinerne på sådanne paraplyer gøres vandfaste med silketryk eller digital udskrivning eller endda varmeoverførslen til et ekstra udseende.

Pin
Send
Share
Send