Skønhed og mode

9 Hjem Remedies for mund smerter

Pin
Send
Share
Send


Hvis vi ser på de muskuløse problemer og smerter i kroppen, gennemgår hver person på et eller andet punkt af livet definitivt problemerne med mavesmerter. Enhver del af foden kan lide af dette problem, som ofte kan ledsages af hævelse og betændelse også. Der er mange grunde til fodsmerter, blandt hvilke alder og svaghed i knoglerne er nogle af de største, bortset fra næringsstofmangel og meget mere. Men de gode nyheder for alle de syge kommer i form, at der er nogle effektive og nemme hjemmetlige midler, der kan bruges hver dag for at få øjeblikkelig lindring og arbejde hen imod gradvis helbredelse af fodsmerter.

Denne liste giver dig top 9 Home Cures til rådighed, som du kan vælge fra:

1. Alternativ varm / kold behandling:

Dette er en behandling, der hjælper med at forbedre blodgennemstrømningen til foden og dermed behandler smerterne. Den kolde behandling hjælper med at reducere betændelsen i det berørte område. Fyld to spande med varmt vand i et og koldt vand i den anden. Dyp foden i varmt vand i 3-4 minutter og derefter i koldt vand i de næste 10 sekunder. Dette skal gentages 3-4 gange. Man kan følge det samme med en varmepude og en ispress.

Se mere: Morgenssygebehandling

2. Epsom Salt Wonders:

For øjeblikkelig lindring af smerterne i foden, Epsom salt suges er et perfekt hjem middel til at bruge. Det slapper af musklerne for at få lindring fra smerten. Tag et kar med varmt vand med 2-3 spsk Epsom salt i den. Soak i 15 minutter og derefter klapp tør efterfulgt af en applikation af en fugtighedscreme.

3. Isterapi:

Tag en plastikpose fyldt med is og brug den på foden gennem et håndklæde. Isen vil hjælpe med at reducere betændelsen i fødderne, der forårsager smerten i stor udstrækning. Dette skal ske i 10 minutter, men flere gange om dagen.

4. Cayenne Pepper Fordele:

Capsaicin i cayenne peber er hvad der hjælper med at forbedre blodgennemstrømningen i kroppen, herunder foden. Det lindrer også stresset på musklerne. Du kan forberede en fod med sæbe med varmt vand og cayenne peber og brug det dagligt i 10-15 minutter eller ellers drys nogle cayenne peberpulver på fødderne, før du bærer strømper for at holde fødderne varme og afslappede.

Se mere: Naturlige Retsmidler For Influenza

5. Brug af æteriske olier:

Tag et par dråber pebermynte, rosmarin og eukalyptusolie i en skål varmt vand og nyd fødderne i det i et stykke tid. De æteriske olier vil helt sikkert hjælpe med at slappe af musklerne og lette smerten. Det skal ske i 10 minutter hver dag, indtil problemet falder helt.

6. Pebermynte te:

Har en kop pebermynte te hver dag eller ellers det af kamille for at lette musklerne og behandle smerten ikke kun i foden men forskellige andre dele af kroppen.

7. Sennepsfrø:

Sennepsfrø reducerer betændelse, hævelse og smerte ved at forbedre blodcirkulationen. Lav en pasta af frøene og tilsæt til varmt vand blød. Dette skal bruges på foden i 15-20 minutter hver dag for at få maksimale fordele ved behandling af smerter i foden.

Se mere: Urinary Tract Infection Home Remedies

8. salvie:

Tag nogle salvieblade og kog det med æblecidereddike. Dette bør lade sig simre i ca. 10 minutter. Nu blødgør en vaskeklud i denne væske og påfør den godt på foden, mens du trykker forsigtigt på det for at helbrede smerten.

9. Få en massage:

En blid massage på fødderne ved hjælp af en god olivenolie af god kvalitet blandet med en lille fed olie kan virkelig hjælpe til behandling af smerte ved at slappe af musklerne belastning og forbedre blodgennemstrømningen til regionen. Gør det hver dag for maksimal output på krisen kur.

Billedkilde: Shutter lager

Se videoen: They put me in the game!!!! Epic (Juni 2021).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send