Skønhed og mode

Hvordan laver du koreansk øjenmakeup?

Pin
Send
Share
Send


Koreansk popmusik er blevet en meget voksende tendens i disse dage. Tilsvarende har de koreanske stilarter til kjoler og andre kvinders mode også fået meget popularitet. Disse kommer med tailed udseende, og du bør vide, hvordan man gør dette ordentligt, eller du bør tage lidt hjælp fra nogen professionelle. Normalt kræves der ikke mange typer farver for at gøre disse udseende. Du kan nemt gøre disse en tailed foring og bruge nogle fremhæve farve eller glitter til at skabe noget som dette.

Nedenfor er de trin der er nævnt for at få koreansk øjenmakeup til at ligne billedet vist ovenfor.
• Start det hele på en renset overflade. Hvis dit ansigt ikke er rent og porerne har olie i dem, så vil dit fundament eller concealer ikke sidde ordentligt. Dette er vigtigt for dem, der har tør eller olieagtig overflade. Hvis du har en tør overflade, skal du bruge en fugtighedscreme efter dette. Du kan også bruge nogle hydrerende cremer.

• Du bør bruge en primer til at prale overfladen og også lågene. Hvis du vil så kan du købe et professionelt låg primer. Du kan også bruge ansigtsprimeren på lågene. Dette kan blandes med en svamp.

Se mere: Eyes Makeup Pictures Pakistani

• Du skal bruge nogle concealer til at skjule eventuelle pletter eller acne mærker på ansigtet. Du bør også bruge dette under øjnene. Dette vil skjule patchiness eller enhver form for mørke cirkler. Disse dage på grund af en dårlig kost eller et hektisk tidsplan har næsten alle kvinder mørke cirkler. Derfor bør du købe en dyre concealer. Du kan bruge en stick concealer, som er meget let tilgængelig, og disse er ikke dyre. Disse er til begyndere. Hvis du vil have noget professionelt, så kan du bruge cremehemmere. Til ældningsoverflader er en pulverformet mineralsk concealer, der coems ​​med en pensel, en mulighed, fordi det hjælper concealeren til at sidde i porerne.

• Efter concealer skal du bruge fundamentet. Du kan bruge en makeup svamp til at blande dette ordentligt. Dette hjælper med at gøre den grundlæggende makeup. Du kan også blande dette med andre grundbørster.

• Du skal derefter bruge nogle kompakte. Pulveret sidder på det nederste lag af base som concealer og fundament og absorberer også overskydende olie. Du kan bruge løst pulver med en løs pulver børste eller en normal kompakt med en svamp applikator.

• Dette vil være den grundlæggende makeup for ansigt. Du kan bruge en liner til læber, og du kan også bruge noget blusher, hvis du vil have dristige øjne. Dette er korrekt sammensat af denne form for øjne.

• For at starte sminken på øjenlåg skal du anvende en lyserød skygge på hele området fra pandebenene. Du kan også bruge en kødfarve, der ligner din hudfarve.

• Tag nu en mørk skygge af skygge. Du kan bruge en skinnende brændt skygge som trækul. Tag en tynd applikator. Brug dette i skyggen. Fjern overskydende og anvend derefter i en svagt tailed formation langs fælglinjen, men ikke på hele låget.

• Tag nu en form for liner, som du måske bruger. Du kan bruge en geliner, som er meget professionel til enhver form for haleformater. Du kan bruge dette på en tynd måde fra indersiden til ydersiden. Udvid dette på en tailed måde. Gør ikke dette meget opad skråt.

• Tag nu en sølvskygge og brug nogle på den nedre kant på ydersiden.

• Brug mascara til at give vipper et frakke.

Se mere: Japanske Eye Makeup Teknikker

Pin
Send
Share
Send