Skønhed og mode

9 attraktive knap øreringe i nyeste design

Pin
Send
Share
Send


Knap øreringe er meget klassiske og elegante. De dækker ørepinden og gør ansigtets udseende fyldigere. Øreringe er lavet med de klassiske knapformer eller også enkle runde kupler, der ligner knapper. Vælg et charmerende øreringe fra denne liste for at forbedre din stil.

Smukke knap øreringe i forskellige designs:

Se her på vores top 9 Button øreringe med billeder. Vælg et perfekt par øreringe til det fashionable look.

1. Button Dangler Øreringe:

Få dette funky par knap øreringe, der er en dangler med forskellige lyse farver på knapper. Knapperne er forbundet med metal eller sølv sløjfer og ligner en flok druer. De farver der bruges her er sort, hvid og pink. Disse er farver, der passer godt med de fleste tøj, som unge piger bærer.

2. Stof knappen øreringe:

Stof bruges også i vid udstrækning til at lave øreringe. Her er de vidunderlige øreringe lavet med fint krydsestingstof. Det her benyttede design er af kaktusplanten. Disse er virkelig søde par øreringe, der er funky og passer til børn eller unge piger.

3. Knap Stud øreringe:

Stud øreringe er de mest almindelige øreringe, der skal bæres dagligt. Øreringe har en enkelt knap og ser meget simple, men funky. Vælg disse i forskellige farver for at matche dine outfits og blive vanvittige efter eget valg. Knap øreringe er en god købsoption, da de er cool og chic.

4. Pearl Button Øreringe:

Denne smukke perleknap øreringe er at dø for. Den store perle, der sættes i øreringe, gør det til et fantastisk stykke. Det er et par øreringe, der vil gå på ethvert outfit. Det er perfekt til lejlighedsvis slid og ser fantastisk ud til en brudekjole.

Se mere: Star Stud øreringe

5. To Button Dangler Øreringe:

Vælg disse røde knap danglere med en kontrast hvid knap front for et fantastisk udseende. Øreringe har et vintage look, og de sløjfer, der bruges til at slutte sig til knapperne, har også små perler. Disse gør øreringe endnu mere attraktive. Farven rød er helt skinnende og lys og den hvide supplerer den godt.

6. Black Pearl Button Øreringe:

Sort knap øreringe er cool tilføjelser til din garderobe, da de ser godt ud på dine ører. Disse dramatiske øreringe er enkle, men iøjnefaldende. Sorte perler er store i størrelse, og de dækker ørerne godt. De fylder ansigtet og får dig til at se fantastisk ud.

Se mere: Clip øreringe

7. Hvid Rose Button Ørering:

Denne søde rose hvide knap øreringe er smuk som en rose! Vælg dette til sin enkle, men elegante stil. Rose form har intrikate kronblad detaljer og er ren hvid i farve. Få denne ørering til at gå til ethvert af jeres kjole, enten fritidstøj eller formelt.

8. Sølvknap øreringe:

Små sølvknap øreringe er perfekte komplement til dit mode slid. Disse søde og dejlige knap øreringe er lavet i sølv og har standard form og fire huller i en fælles knap. Sølvknap øreringe er små i størrelse, men skinnet af sølvmetal er ganske strålende.

Se mere: Maang Tikka Med Øreringe

9. Store Retro Øreringe:

60'erne og 70'erne var de tidspunkter, hvor store var imponerende. Denne retro stil store knap øreringe i lyserød er netop, hvad æraen symboliserede. Den lyserøde farve er levende og skiller sig ud. Vælg dette til et meget funky look, der passer godt med tees og bluser.

Knap øreringe i guld, sølv eller endda farvestrålende plastik som røde, blå, sorte osv. Er de mest efterspurgte øreringe stilarter. De er små knapstørrelser, men pakker en masse slag i form af stil. Stoffet øreringe har også en charme af deres egen. Vælg et perfekt par øreringe til det fashionable look.

Billeder Kilde: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Pin
Send
Share
Send