Frisurer

9 Fantastiske franske afskårne hårfjerninger til mænd i 2018 med billeder

Pin
Send
Share
Send


Fransk afskårne haircuts er intet andet end Caesar's cut. Det bedste ved beskårne frisurer er, at de straks kan passe enhver form for hår i ansigtet. Således er denne frisørs alsidighed meget høj. Dette er grunden til, at denne type hårklipp er ved at vinde meget popularitet. Uden megen tid spildt, lad os hoppe på listen med det samme.

Bedste franske afskårne hårklipp til mænd med billeder:

Lad os finde her med en kompileret liste over top 9 fantastiske franske afskallede frisurer til mænd.

1. Frakoblet fransk afgrøde:

Hvis du leder efter fransk afskårne frisure, vil dette hårklipp passe dig mest. Siderne har et frakoblet falmet snit, mens toppen af ​​hovedet er stylet med moderat lange krøllede hår, der fejes fremad. Dette hårklipp ser også godt ud, når du farve det også så godt.

2. Beskær med underskæring:

Denne franske afskårne mænds frisure ser meget interessant og stilfuld ud. Denne haircut kommer med en underskæring, der løber fra toppen af ​​ørerne til toppen. Øverst på hovedet er stylet med stort set kort hår. Denne skæring kan også bruges af de mennesker, der har krøllet hår. Det øverste udseende kan se lidt rodet ud, men det er stadig meget cool.

3. Beskær med hudfade:

Hvis du vil have en fransk afgrøde mænd skriver frisure, så kig ikke længere. Hovedets sider har en fade, der er lav, men de har hudfade. Den øverste del af hovedet har langt hår, der er formet rigtig godt, med lidt rodet udseende. Dette er helt sikkert hårklippet for de fleste teenagere.

4. Blond tekstureret afgrøde:

Dette er virkelig flot udseende mænds franske afgrøde haircut. Denne snit ser godt ud på folk, der har blondt farvet hår. Denne snit har et tophår fuldt struktureret, med krøller og moderat mellemstore hår. Siderne har en meget høj fade tapering mod toppen af ​​hovedet. Denne snit ser virkelig godt ud på nogen, der har krøllet hår.

5. Textured Crop with Beard:

Dette er virkelig en meget enestående fransk afgrøde mænds frisure. Siderne af hovedet har hår, der løber ned på banen, mens toppen har hår, der er fejet fremad. Hår er af normal størrelse. Den eneste ting, der virkelig øger sit udseende, er, når du har skæg. Et skæg med dette hårklipp ser virkelig udslag.

6. Afgrøde og kylling:

Hvis du elsker fransk afgrøde haircut, så vil det helt sikkert gøre dig glad. Denne haircut har lavt fade på siderne, men toppen af ​​hovedet har krøllet hår, der er stylet på en sådan måde, at den dækker en del af panden. Denne stil ser bedst ud med et smukt formet skæg.

7. Kort beskæring tekstureret:

Efter at have set på fransk afskårne haircut billeder ønskede du altid et beskåret klippe, ikke? Nå, nu kan du. Denne haircut indeholder korte eller lave falmer på siderne og har kort hår på toppen. Det øverste hår kan være lidt rodet. Denne snit ser meget cool og stilfuld endnu meget enkel ud.

8. Textured Crop Længere hår:

Hvis du tænker på, hvordan man laver fransk afgrøde, så er der ikke noget bedre end at lære at lave dette enkle beskåret hår, som er længere. Sidene har en lav fade, mens det øverste hår er langt, tekstureret og fejes fremad på en anden måde. Forsiden ser meget rent og iøjnefaldende også.

9. Textured Crop Low Faded:

Dette er helt sikkert en af ​​de mest populære franske afskårne frisure til drenge. Denne hårklipp indeholder lavt falmede sider, med normalt struktureret hår på toppen, som er beskåret og fejet mod forsiden. Udseendet har en meget flot teenagere og er helt fantastisk til drenge.

Derfor bør det være klart for os nu, at de fleste beskårne frisurer ser næsten det samme ud med meget små forskelle. Og disse forskelle er så små, at du har brug for nogen til at guide dig, ellers vælger du den forkerte.

Pin
Send
Share
Send