Skønhed og mode

Top 9 Metabolism Boosting Foods

Pin
Send
Share
Send


Ved du, hvad stofskiftet øger fødevarer er? En hurtigere metabolisme hjælper dig med fordøjelsen, og hjælper med at brænde fedt også pund, mens du sover. Metabolisme er en sammensat biokemisk metode, hvorigennem din krop tager kalorier ud af den forbrugte fødevare, forener den med ilt og producerer energi.

Den hastighed, at kroppen udveksler kalorier til energi, anerkendes som den basale metaboliske hastighed. Derfor her i denne artikel er der nogle fødevarer, der letter at give dit stofskifte en stigning og få dig i din tilstand til en montør du

Metabolisme øger fødevarer:

1. Havregryn:

Vurdere til andre morgenmad valgmulighed det har rigelig ekstra fiber, plus som din krop arbejder for at bryde den nedover endvidere passere den hele vejen rundt sig selv sammen med forbrændinger af ekstra kalorier. Det er desuden udsat for lavere kolesterol; Derfor er der rigelig grund til at forbruge det.

2. linser med hele korn:

Linser er et stort grundlag for proteiner, fibre og kulhydrater, som hjælper med god fordøjelse. Jernstoffet letter strømmen af ​​ilt gennem kroppen, der yderligere hjælper med at øge stofskiftet plus energiproduktionen. Desuden tager i hele korn i din kost, mens de kræver yderligere energi til at bryde plus fordøje og hjælpe med at brænde fedt.

3. Lean Meat Also Protein:

Din krop har også svært ved at fordøje procesprotein, der øger dit stofskifte, da meget energi bruges kun til at fordøje proteinet, du spiser. Tilsætning af protein til hvert måltid vil give dig den vigtigste mulige genopretning af dit stofskifte. God proteinkilde er fisk, magert kylling, kalkun plus magert stykker af oksekød også svinekød.

4. nødder plus frø:

Tørre frugter er en motivation for energi. Nødder svarende til mandler, valnødder, pistacienødder og brasiløtter har mange sundhedsmæssige fordele. De er store proteinkilder. Fordi protein har en forhøjet termisk effekt, skal din krop forbruge ekstra fedt til at fordøje disse.

5. Broccoli:

Det er velhavende i både calcium og vitamin C. Disse to vitaminer jobber sammen for at hjælpe dig med at forbrænde kalorier hurtigere og ekstra effektivt. Calcium aktiverer dit stofskifte, mens C-vitamin hjælper dig med at tiltrække ekstra calcium.

Se mere: Afrodisiakse fødevarer

6. Kaffe:

Det nævnes ofte som en mad, der kan hjælpe dig med at forbrænde kalorier, men på samme tid tager det sin vejafgift på leveren, plus du skal drikke 3 ekstra kopper vand til hver kop kaffe du har for at hjælpe din levesvask koffein forbliver endvidere hydreret.

7. Fedtfattig yoghurt:

Det er en af ​​de bedste fødevarer at forbruge, hvis du forsøger at tabe vægt plus forbedre dit stofskifte. Yoghurt er fuld af calcium plus protein. Det giver dig den energi, din krop ønsker at opretholde hele dagen, hjælper dig med at konstruere lean muskelmasse. Yoghurt kan desuden hjælpe med at kontrollere din fordøjelseskanalen.

Se mere: Bedste Artery Cleansing Foods

8. Laks desuden tun:

Store niveauer af hormonet leptin har været forbundet med langsommere metabolisme plus vægtforøgelse. En overlegen måde at mindske leptinniveauerne på er at øge din spisning af fisk. Olien, der findes i fisk som laks, har desuden været udsat for nedsat leptin niveauer og hjælper din kropsfødevarer ekstra succesfuldt.

9. Grøn te:

Hvis du leder efter forstørret stofskifte, skal du være overrasket over at vide, at EGCG til stede i grøn te ofte bruges af diætpilleproducenter af denne yderste grund. Helt forbløffende med faren og hastigheden af ​​vægttabs-piller, er det forbedret for at gå af den naturlige kilde og øger også dit indtag af grøn te.

Se mere: Fødevarer, der forårsager sur reflux

Billeder Kilde: Shutter lager

Se videoen: 9 Metabolism Boosting Foods, Metabolism Boosters (Juni 2021).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send