Skønhed og mode

9 Seneste og Cool Slogan T-shirts til mænd og kvinder

Pin
Send
Share
Send


Slogan har altid inspireret og motiveret folk til at klare sig godt i deres opgaver. Men der er mennesker, der bruger slogans til at vise deres holdning til livet eller deres måde at leve på. Disse sloganer er nu blevet populære i form af slogan t shirts til at fortælle ord, der ikke kan udtrykkes ved at tale dem.

Stilfuld og moderne slogan-t-shirt-design til herrer og damer i mode:

Her er nogle af de bredt udvalgte t-shirt slogans designs af personer i enhver alder.

1. Simple Slogan T-Shirt til kvinder:

Kvinders slogan t-shirts, der kommer med en simpel tekstur, er bredt købt til regelmæssigt slid. Den slanke pink t-shirt får smukke skrifttyper, der også viser tiltrækningen af ​​bæreren mod vin.

2. Motivational Slogan T-Shirt til mænd:

Ønsker du nogle motivation, mens du træner i fitnesscentre! Her er en ærmerøs tank design med slogan t-shirt til mænd, der motiverer brugeren og seeren til aldrig at opgive ting og fortsætte med at prøve. Dette vil helt sikkert motivere dig, mens du er færdig med dit sidste sæt træning. fange dit fokus på din styrketræning ved hjælp af din "Aldrig opgive" motivation.

3. Football Slogan T-Shirt til mænd:

En af de mange cool slogan t-shirts design, der bæres af mænd er fodbold sloganet en. T-shirt med almindelig baggrund er givet et fodboldtrofé foran med ord, der angiver stjernen af ​​fodbold, der stadig er under træning.

4. Dual Neck Slogan T-Shirt til kvinder:

Et langt design i slogan t-shirts kvinders samling er givet et strækbart materiale med lang længde. T-shirten bærer også en V-hals med wrap nakke design og slogans relateret til Californien på forsiden.

5. Emoji Slogan T-shirt til mænd:

Samlingen af ​​sjove slogan t shirts ville være ufuldstændig uden udskrifter af forskellige emojier ifølge ugedagen. Det viser bærers forskellige stemninger på almindelig hvid baggrund.

6. Kemi Slogan T-Shirt:

En t-shirt, der er relateret til kemi, er mere elsket af børnene, der er forelsket i chokolade. De sjove t-shirt sloganer afslører også, at de kemiske formler har en mening for dem, chokolade.

7. Sikkerhedslogo T-Shirt:

T-shirts med slogans, der giver en sikkerhedsbesked, er almindeligt vedtaget af de sociale hold, hospitaler mv. T-shirten giver en besked om, hvordan man løfter belastninger for at holde ryggen og musklerne sikre mod skader.

8. Øl Slogan T-Shirt:

Øl slogan tee shirts er for det meste udført af mænd, der er drinkers. T-shirt her gives et slogan, der afslører fordelene ved øl, med en ren rød baggrund og hudpasningsmateriale.

9. Dobbeltbetydende slogan T-shirt til mænd:

T-shirts til mænd med dobbelt betydning er ret populære blandt teenagere i kollegierne. Et lignende mønster i hvid er givet forkortelsen med en mening, mens den fulde betydning nedenfor er anderledes.

Slogan t-shirtsne kommer generelt til rutinemæssigt slid og er derfor designet med bomuld for at gøre det behageligt med en tabt montering. De får også en simpel runde eller V-hals mønster med passende længder, der skal bæres på jeans, capris, shorts osv. Få nogle trykte personlige t-shirts i grafisk mønster for at få opmærksomhed fra dine venner. Som pr sæsonbestemt prøve bomuld om sommeren og få en hoodie stil i slogan t-shirt kollektion for vintersæsonen. Du vil få god komfort på dit eget tøj som jeans eller bukser også.

Pin
Send
Share
Send