Skønhed og mode

Guide til Deepak Chopra Meditation

Pin
Send
Share
Send


Deepak Chopra har skrevet mere end 70 bøger, hvoraf 21 har været New York Times bestsælgere. Han er grundlæggeren af ​​Chopra Center for Well being og havde for nylig bundet op med Oprah Winfrey til en 21-dages meditationsoplevelse. Dette var et onlineprogram, der havde involveret millioner af mennesker fra hele nationen til at samle sammen og have en oplevelse af fred og afslapning. Først og fremmest har folk brug for at fjerne de hindringer, som de tror, ​​kunne hindre dem til at meditere. Deepak Chopra lægger op 7 meditationsmyter, som du skal overvinde, før du begynder at meditere.

Her er den fulde vejledning af Deepak Chopra Meditation.

1. Meditation er svært:

Den første hindring er den opfattelse, at folk har om meditation. De føler, at det er svært, og det er kun beregnet til helgener og åndelige mennesker. Når du har en korrekt vejledning, vil du indse, at meditation er sjov. I første omgang skal du bare fokusere på en genstand eller charme en mantra eller bare ånde dybt. Meditation virker svært, fordi vi er nødt til at koncentrere os, og nogle gange ved vi ikke, om det vi laver er rigtigt forkert.

Se mere: Vishvas meditationsteknikker

2. Du skal have et roligt sind for korrekt meditation:

Folk bliver ofte frustrerede, når de ikke kan bevare deres koncentration under meditation. De begynder at få tanker, som får dem til at omdirigere, men det er helt fint. Du er bundet til at få tanker, og du bør ikke skubbe dem væk, men langsomt komme tilbage til objektet, mantraen eller din åndedrag, uanset hvad du understreger for meditationen.

3. Det tager mange års praksis at få gavn af meditation:

Folk tror, ​​at meditation ville være en langsom proces, og det gør det tidskrævende. De tror, ​​at resultaterne ville være ret sent, og dermed giver de ikke en chance! Nå er sandheden, at du kan mærke forskellen fra den første dag eller inden for de første par dage meditation. Du begynder at føle dig mindre stresset, mindre engstelig, og der ville være en forbedring i din koncentration.

Se mere: Sådan gør du Twin Heart Meditation

4. Meditation er Escapism:

Mange mennesker forkæle med meditationstænkning, at de kunne undslippe fra deres personlige problemer i et stykke tid, men sandheden er, at meditation går ud over de stadigt skiftende ydre forhold i livet. Det er et øjeblik, hvor du får tanker om fortidens hukommelser og fremtidens frygt, og det er, når du bliver opmærksom på dig selv mere. Du løser dit dybeste selv gennem disse tanker, og det hjælper med at få dit liv organiseret.

5. Ikke har nok tid til meditation:

Besværet af ledere og indehavere savner ikke deres meditationer, men nogle af os føler stadig, at vi ikke kan tage tid til meditation. Nå selv et par minutter meditation er bedre end ikke mediterende overhovedet. Når vi mediterer vores hjerte slår langsommere, er vores sind bevidst, vores blodtryk falder færdigt, og kroppen reducerer stress, hvilket gør os i stand til at indse, at vi i andre tider udsættes for en følelse af, at vi altid løber tør for tid.

6. Meditation kræver religiøse overbevisninger:

Meditation kræver ikke, at du tror på en bestemt religion. Det er ud over de religiøse konflikter og selv ateister udøver meditation. Det er kun at have en stille tid med dig selv at opdage det indre dig og få dig til at forstå livet i et bedre og større aspekt. En masse mennesker mediterer også for bedre trivsel og at udmærke sig, hvad de gør i deres daglige liv.

Se mere: Lord Shiva I Meditation

7. Forventning af transcendent erfaring:

Folk er forstyrrede, når de ikke får ekstraordinære resultater fra meditation som visioner, englernes kor, visualisering af farver osv. Vi har følelse af lyksalighed og stilhed, men de er ikke hovedmotivet til meditation. Den vigtige del er, hvordan dine daglige liv ændres ved hjælp af meditation. Du har en tendens til at indse, at du bliver kreativ, medfølende, centreret og kærlig.

Billeder Kilde: 1, 2, 3, 4, 5 & 6.

Se videoen: Deepak Chopra Guides Jimmy Through Meditation (Juni 2021).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send