Skønhed og mode

9 bedste bryllupsrejse steder i Indien i oktober med billeder

Pin
Send
Share
Send


Indien er et land med forskellige kulturer og traditioner. Udsmykket med en rig arv, naturskønne landskaber og smukke arkitektoniske bygninger - det er landet, hvor Taj Mahal, det universelle symbol for kærlighed er placeret. Det er på mange måder den bedste destination for en bryllupsrejse i oktober. Her er de 9 bedste steder at gå til en bryllupsrejse i Indien i oktober med smukke billeder.

Bedste bryllupsrejsemål i Indien i oktober med billeder:

1. Agra:

En af de syv vidundere i verden er Taj Mahal fortsat det universelle symbol på kærlighed. Agra, det sted, der huser denne store bygning, har også andre sådanne historiske bygninger som Agra fortet, Chini ka Rauza, Ram Bagh, Mariyams grav osv. Denne by med sin indviklede historie og overflod af arkitektoniske bygninger gør det til et interessant feriemål. Dette er uden tvivl et af de bedste steder at gå til en bryllupsrejse i Indien i oktober.

2. Mahabaleshwar:

Mahabaleshwar tilbyder naturskønne skønheder synlige fra forskellige punkter som Wilson Point, Bombay punkt eller Elphinstone Point. Kilden til Krishna-floden ligger her. Denne bakke station er i den perfekte højde, hvilket gør det til det perfekte vejr hele runden, men især i oktober. Det er berømt for sine jordbær og mulberry gårde, hvilke turister må besøge. Det producerer også forskellige spisestoffer baseret på disse to frugter, som turister kan købe. Vandring, ridning eller sejlads i Vennasøen er et par andre turistaktiviteter, der er tilgængelige her. Dens rolige omgivelser, naturskønne kulisser og tilstedeværelsen af ​​forskellige turistattraktioner gør det til en af ​​de bedste bryllupsrejsemål i Indien i oktober.

3. Delhi:

Delhi den travleste af alle byer i Indien er dens hovedstad. Mens mange ikke ville tænke på det som en ideel bryllupsrejse beliggenhed, gør dens rige kultur og mangfoldighed faktisk det til en interessant bryllupsrejse beliggenhed, især i vintermånederne, hvor vejret her er behageligt. Bemærkelsesværdige indkøbsmuligheder med autentiske indiske basarer, historiske monumenter, arkitektoniske bygninger, templer, forskellige spisesteder med det bedste af indisk gadefoder, gør det til en af ​​de bedste bryllupsrejse steder i Indien i oktober.

Se mere: Bryllupsrejsemål i Indien i marts

4. Jodhpur:

Jodhpur er en lille by i Rajasthan. Ligesom andre regioner i denne stat har den flere arkaiske havelier, forter, paladser og historiske monumenter samt gyldne klitter. Mehrangarh Fort, Umaid Bhavan Slot, Balsamand Lake, Kaylana Lake, Sardar Samand Lake, Chamunda Ji Temple, Siddhanth Shiv Temple, Raj Ranchhodji Temple, Kunj Bihari Temple osv. Er kun få af de attraktioner, der er til stede her.

5. Udaipur:

Også placeret i Rajasthan er Udaipur, med sit eget udvalg af forter og paladser og sæt af antikke historier. City Palace Udaipur, Lake Palace, Monsoon Palace er de mest berømte af disse. Udaipur er også kendt som byen søerne og byder på romantiske bådture i forskellige søer som Lake Pichola, Fateh Sagar Lake og Swaroop Sagar Lake. Det er en af ​​de bedste oktober bryllupsrejse destinationer.

6. Thekkady:

Thekkady er et paradis for dyreelskere, da det har den berømte Periyar Wild Life Sanctuary, der huser forskellige arter af flora og fauna. Entusiastiske trækkere tiltrækkes til dette sted af Tiger Trail Trekking Program. Maleriske udsigter og manifestationer af naturlig skønhed er synlige på berømte steder som Chellarkovil. Dette sted har også et smukt bygget tempel Mangala Devi. Det er en af ​​de bedste bryllupsrejse steder i Indien i oktober.

Se mere: Bedste bryllupsrejse steder i Indien I januar

7. Alleppey:

Alleppy kaldes ofte 'Venedig i øst'. Dette sted er en af ​​de bedste bryllupsrejse destinationer i Indien i oktober for det er fyldt med flere romantiske turistattraktioner og aktiviteter. Det er lokke for dyreliv elskere på grund af de forskellige dyreliv til stede her. Spisematerialer som risvin fremstillet her er også attraktive for turister.

8. Srinagar:

Srinagar huser turistattraktioner såsom Mughal Gardens, Shankaracharya Temple, Khanqah-e-Moula, Jamia Masjid, Hazratbal-moskeen og Dastgir Sahib Dargah. Berømt for sin Dal Lake, s bryllupsrejse tilbragt i en Shikara eller husbåd er der en oplevelse af livet. Det er et af de bedste steder for en oktober bryllupsrejse.

9. Bangalore:

En af storbyerne i Indien, Bangalore, vil give dig et hurtigt tempoet i bymiljøet. Det har et spændende liv med flere turistattraktioner spredt over hele byen, som f.eks. Tipu Sultans sommerpalads, HAL Aerospace Museum, Kote Jalakanteshwara tempel, Iskcon Temple, Masjid-e-Khadria og Mayo Hall.

Se mere: Bryllupsrejsemål i Indien i september

Billeder Kilde: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Se videoen: Foto i Ferien. Det skal du bruge på sommerferien. (Juni 2021).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send