Skønhed og mode

Er det godt at gå under graviditet?

Pin
Send
Share
Send


Det kan ikke virke som om livet er let, når du bliver gravid, men der er mere at holde sig i form. Walking er noget, som alle gravide kvinder sværger ved og indgår i deres regime. Så hurtig hurtig gang eller langsomme trin? Hvad skal være sikkert for dig? Det skal være nemt, når du ved hvad din krop ønsker. Fortsæt med dette stykke, og du vil snart finde ud af.

Kommer til rask gang, det er en god træning for dine lunger og hjerte uden nogen skade for dig og dit barn. Indarbejde det i dit daglige liv og for at gå på afstand, kan du altid ringe til hjælp fra dine venner og familie.

Hvis du var en regelmæssig vandrere, før du blev gravid, fortsæt med dine sessioner. Men hvis du er temmelig ny, skal du holde dig tilpas i 15 minutters livstruning tre gange om ugen. Når du har mestret kunsten at gå, gå mere; sig omkring 40 minutter i 4-5 dage om ugen. På den måde vil dit fitnessniveau blive højere. Walking for gravide damer er et must for at fremme sund levering.

Og hvis du er kort tid, kan du altid arbejde på at gå som en rutine snarere end en øvelse. For eksempel tage en tur i stedet for et drev eller måske i løbet af frokosten udforske rundt og strække dine ben.

Walking for gravide Ladies: Hvad du bør vide.

1. Glem aldrig din solcreme:

Hvis det er en sommerdag, der træder ud uden solcreme, kan din baby liv i fare på grund af ultraviolette stråler. Paraply, kasket og en flaske vand er andre vigtige ting, at du ikke bør blinde øjne. Dehydrering kan øge din kropstemperatur, og dit barn vil ikke være så glad for det.

2. Skub ikke dig selv:

Sædvanlige retningslinjer anser at gå omkring 150 minutter om ugen sikker for en gravid dame. Når delt, er det en 30 minutters gang 5 dage i ugen. Det bør ikke være uregelmæssigt, og timingen skal være aktiv. Jo mere aktive du er, desto flere fordele vil du opleve.

3. Pelvic Øvelser:

Pelvis-regionen får mest stress og har mest brug for at lempe. Walking kan gøre det for dig. Pelvic gulv øvelser skal være godt sammen med den regelmæssige gå.

Se mere: Åndedrætsøvelser under graviditeten

Hvordan skal jeg tilpasse min gåtur i hele graviditeten?

1. Hold din Walking Safe:

Må ikke over stress og husk at du ikke lever for at gå. Det er kun et mål at holde dig fit og sund. Gravid dame walking er et velkomment skridt for at holde sig i form.

2. Tal det ud:

Når du forsøger at gå under graviditeten. Prøv det her. Tal mens du går hvert par minutter. Hvis du finder dig selv gyser for ånde, er det nok tid til at stoppe.

3. Se efter tegn:

Hvis du oplever for meget smerte efter at gå eller pludselig hævelse, svimmelhed, besvimelse, så skal du stoppe med at gå med det samme og tale med din læge om sikkerheden ved at gå videre.

Hvad er dit Fitness-niveau?

Ifølge hvor ofte du træner, er der 3 kategorier af øvere

  • Begynder: Dette er den kategori, hvor mødre, der enten aldrig har udøvet eller måske et par gange passer ind.
  • Mellemliggende: Du udøver motion, men ikke så aktivt
  • Avanceret: En person, der har holdt sig tilpas, siden hun kender motion, er en perfekt pasform til denne kategori.

Se mere: Meditation For Graviditet

Nybegynder:

Start med at gå langsomt og tre gange om dagen, forsøger at sætte en fridag mellem hver tur. Tilføj på en dag eller så, når du har lyst til at være klar. Når graviditeten slutter, skal du kunne gå hurtigere end før og mindst 3-4 dage om ugen.

Intermediate:

Begynd med at gå fire gange hver i cirka 20 minutter. Hastigheden bør eksperimenteres med, og i slutningen af ​​din graviditet bør du være bedre end du var før, og du skal kunne gå i omkring fem dage om ugen og stadig føle dig energisk over det.

Fremskreden:

Det er ligegyldigt, om du har været en træner, som alle lokale kender til dine udflugter. Vis din trofasthed mod at gå selv efter at du bliver gravid, da det ikke kun hjælper dig med at holde dig aktiv, men også få dig til at føle dig godt om dig selv.

Gå i ca. 20-30 minutter hver dag, og i slutningen skal målet være at nå endnu en ekstra dag, og længden skal være omkring 45 minutter. Selvfølgelig kan dette have nogle få problemer, så check altid ind i varigheden og antallet af dage med din læge og start avanceret walking, når du er gravid, hvis din læge siger, at det er coolt.

Fordele ved at gå under graviditet:

Hvis du spekulerer på, om walking er en absolut nødvendig ting at gøre, så nej! Det er ikke. Det er dog sikkert og en god øvelse for gravide damer. Walking sikrer, at du får den nødvendige øvelse, der normalt er nødvendig, når du er gravid. Her er nogle af dens fordele.

Sund Baby:

Walking mens gravid sikrer vægten af ​​moderen og barnet er i check. Med dette får babyen sund vægt.

Svangerskabsdiabetes:

En typisk ting, som hver ny mor oplever, er højere niveauer af sukker i blod, som vil føre til type 2-diabetes efter fødslen. Det øger også risikoen for et forudgående arbejde. Den anden effekt er en overvægtig baby. At gå under graviditeten vil holde vægten i skak og sikre, at svangerskabsdiabetes er i stykker.

Chancerne for normal levering:

At gå under graviditeten sikrer, at du har en normal levering og ikke cesarean. Walking øger fleksibiliteten i hofte muskler og også dens toner dem op. Tidlig morgen gå under graviditet til normal levering er blevet attesteret for at give positive resultater.

Hvornår skal du gå?

Mens du går under graviditet er en god øvelse, langsom, hurtig og rask gang har sine egne effekter. Tidlige morgenvandringer er gode. Men hvis det ikke favoriserer dig, gå til aftenvandringer.

Langsom gang: Når du begynder at gå, skal du starte langsomt i ca. 5-10 minutter. Varm op gennem den langsomme gåtur ved at undgå fortov og op ad bakke. Langsomt øge dit tempo.

Rask gang: Brisk vandring under graviditeten er ikke en begunstiget. Brisk vandring er hovedsagelig rettet mod vægttab. Når du når dit tredje trimester, vil din krop ikke lade dig gå frisk. For de jer, der går regelmæssigt, fungerer det godt, at det går godt.

Hurtig gang: Forsøg langsom eller rask at gå over hurtig gang. Hurtige gåture kan efterlade dig pande.

Walking under graviditet: Første trimester:

Første trimester er op til 13 uger. Langsom gang er ideel i løbet af første trimester. Det eneste formål i dette trin er at gå. Forøgelse af tempoet kan vente. 15 til 20 minutters gang er godt, i fire dage en tur. Du kan øge 5 minutter til fem gange om ugen.

Det næste trin er mellemniveauet. I denne fase, gå i seks dage om ugen. Begynd med 20 minutters gang og gør det seks dage om ugen. I slutningen er 20 til 40 minutters gang i seks dage om ugen bedst.

Den næste fase er det avancerede stadium. Begynd med 20 minutters gang i fem dage om ugen. Forøg dette til seks dage. Tilføj op ad bakke og trappe, og i slutningen skal du have dækket 30 til 60 minutter i seks dage.

Walking under graviditet: Second Trimester:

Anden trimester er den 13. til 25. uge. Begynd med 10 minutters gang i 4 til 5 dage om ugen. Forøg det til 15 til 30 minutter og gør det 6 dage om ugen.

I mellemfasen begynder du med 20 minutters gang i fire til seks dage om ugen og den samlede tid i 30 til 40 minutter.

I det avancerede stadium, der går for gravide damer, bør man begynde med 30 til 40 minutters gang i seks dage om ugen. En dag om ugen vælger du at gå i 50 minutter ved at klatre op ad trappen eller gå op ad bakke.

Walking under graviditet: Tredje trimester:

26 til 40 uger er tredje trimester. Fem til seks dage om ugen er en ideel tur i denne periode. Du kan muligvis ikke gå med voksende mave. Hvis du er nybegynder, start med 10 minutters gang i fire til fem dage om ugen.

I slutningen af ​​denne periode skulle du have gået 15 til 30 minutter i fem til seks dage om ugen.

Hvilke sikkerhedsforanstaltninger bør man huske?

Selvom gå er en øvelse, der har minimal problemer for enten mor eller baby, er der stadig et par ting, der ikke bør ignoreres.

  • Gå ikke for hurtigt eller for langsomt, så din krop absorberer varmen på en solskinsdag. Dette kan medføre for tidlige sammentrækninger.
  • Hold tyngdepunktet fast omkring din mave
  • Brug altid behagelige sko altid og gå med ekstrem opmærksomhed, så du ikke rejser eller glider.
  • Sip i vand tager du med dig hvert par minutter for at holde dig selv hydreret, men i små tiltag.

Se mere: Graviditetsøvelser til normal levering

Bivirkninger ved at gå under graviditet:

  • Pas på besvimelse, udmattelse, svimmelhed, sammentrækninger, vaginal blødning, brystsmerter eller svaghed. Hvis du oplever noget af dette, mens du går, skal du straks søge læge.
  • Hvis du har et højt blodtryk, hjertesygdom eller lungesygdom, skal du konsultere en læge, før du begynder at udøve.
  • Det er ikke altid godt at gå godt på vej. Hvis du oplever nogen problemer med tempoet, sænk og pas på!

Walking er fantastisk, når gravid. Det er en sjov måde at slentre på gaderne, flaunt din baby bump og holde sig aktiv. Glem ikke at nyde mens du er på det som ellers alt, hvis det ikke vil bringe nogen frugtbar resultat. Du ønsker ikke at distrahere af den daglige dined, så det sted du vælger, og musikken du spiller spiller en stor rolle for at forme, hvor aktiv du får, når din graviditet slutter. Under alle omstændigheder skal walking hjælpe dig med at holde kontakten og ikke løbe tør for at udøve den daglige øvelse. På den måde skal væksten i den ekstra graviditetsvægt ikke være for hård.

Pin
Send
Share
Send