Skønhed og mode

Hvad er de bedste shampooer til krøllet hårbehandling

Pin
Send
Share
Send


Forskellige hårtyper kræver forskellige former for pleje. Mens de lige hårede skønheder har det nemt, er det ret hårdt arbejde for de krøllede hoveder, der hele tiden kæmper for at holde krøllerne på plads. Taming et hoved fuld af krøller er ingen stykke tærte. Krøllerne forvirrer, krøller og skrammer lidt mere, og derfor har vi brug for særlig pleje af det specielle hår, vi flaunt.

Heldigvis har de fremadskridende kommercielle markeder lige noget specielt, som vi leder efter, en shampoo formuleret specielt til de krøllede manlassier.

Liste over hårpleje shampoo til krøllet hår:

Se på listen nedenfor for at finde den perfekte til dig, så du kan få en god hårdag hele dagen hver dag.

1. Garnier Fructis Fortificerende Shampoo til krøllet hår:

Garniers Fortificerende Shampoo har en bred vifte, men den, vi leder efter, har ordene glat og skinnet indlejret på det, hvilket er præcis hvad det gør for at holde de hårde tangles i skak. Hydrating dine tråde og nærende dem kom aldrig bedre end dette. Lavet med frugtmikroolier giver dette den lange tabte ernæring og holder frizzen låst ind.

2. Krøllede hårløsninger Behandlingsschampo:

Ofte er mange krøller, der definerer shampooer, kemisk skadelige for dine skrøbelige krøller, hvor de ødelægger krøllens hele udseende og forsøger at temme dem til perfektion. Det er her, hvor Behandlingsschampo fra Curly Hair Solutions kommer til at spille. En nej silicium shampoo og en streng behandlingsformel vil naturligvis kontrollere Ph-balancen i dit hår og holde det hydreret, men alligevel klogt.

3. Herbal Essence Totally Twisted Shampoo:

Herbal Essence's Totally Twisted shampoo kommer i en skinnende mauve-flaske fyldt med bærekstrakter, der genopbygger tråderne fra follikeloprindelse, der gør dem stærke og smidige, så du kan flaunt et smukt krøllet krølle uden at skulle bekymre sig om frizzing helst i løbet af dagen.

4. L'Oreal Vive Pro Hydragloss Shampoo til krøllet hår:

L'Oreal Paris Vive Pro Hydragloss eksperter sig selv i at holde dine tresser næret og fodret med essentielle næringsstoffer, mens du arbejder på rødderne for at give dig de langvarige krøller uden at skulle bekymre dig om brud eller spild. Vigtigt fyldt med anti-hårfald vitaminer, fugtiger dette shampoo det tørre hår og holder det tammet.

5. Tresemme Climate Control Shampoo til krøllet hår:

Vi har alle været offer for den sultne varme dag, hvor dit hår taber fugt og begynder at blive vildt på dig. Det er for at undgå disse meget situationer, at Tresemme bragte den klimakontrol shampoo, der danner en beskyttende lås omkring dine snoet tråde, der holder dem immun over for tørhed og frizzing.

Se mere: Bedste Shampoo For Friszy Hair

6. TIGI Catwalk Curls Rocks Shampoo:

TIGI Catwalk præsenterer for dig Curls Rock Shampoo-udgaven, der er lavet specielt til dine krøllede maner, hvor shampooen er kendt for at låse i fugt i over 24 timer, og hydrerer tråderne fra rødderne, så frizziness ikke kan indstilles, mens du forsøger at rocke din skinnende flydende manke.

7. Fekkai Luscious Curls Shampoo:

Frederick Fekkai har bragt den lækre krølleshampoo med en speciel blanding af nektar og ginseng, der glatter ud de skrøbelige låse og holder frizz væk. Flasken pakket i en beige flaske har en glat duft og en effektiv curl forbedre formler også.

Se mere: Bedste shampoo til mænd med tynde hår

8. Toni og Guy Frizz Udjævning Curl Shampoo:

Det primære perspektiv for Tony og Guy curl udglatning shampoo er at låse ud frizz som er grunden til alle tangles og produkt opbygninger. Denne lette shampoo pakket i en smuk lyserød flaske fjerner straks med det samme, mens du holder frizzen i kontrol.

9. Bumble And Bumble Conscious Curl Udjævning Shampoo:

Når den kommer i en hvid flaske, forandrer den hummer og humperbevidste krølleformningshampoo den tørre fugt, der mangler krøller, og giver dem den perfekte spøgelse, samtidig med at den bliver hydreret og stylet hele dagen lang.

Se mere: Hvilken shampoo er bedst til tørt hår

Billeder Kilde: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Pin
Send
Share
Send