Skønhed og mode

Agurk Fordele for øjne

Pin
Send
Share
Send


Øjne er et af de mest vitale organer i vores krop og kræver meget pleje og forkælelse, da de er ansvarlige for vores syn. Et af de mest almindeligt anvendte naturlige produkter til at slappe af og nære øjnene eksternt er agurker. Det er faktisk en grøntsag, der helt tjener øjnene. Hvis du vil bringe gnisten tilbage i trætte øjne og tilføre udstråling, skal du bruge agurk liberalt. Denne artikel er en øjenåbner på, hvordan man bruger agurk til øjne, dets fordele, årsagen til dens effektivitet og forholdsregler, mens man bruger agurker til øjne.

Agurker kan bruges som en effektiv behandling ved at bruge den eksternt såvel som internt. Eksternt kan det påføres øjnene, og dets saft kan indtages for at styrke øjnene internt. Ideelt set skal rå agurk skives. Tag to tykke stykker og dækk øjnene med det i ca. 15 minutter. Pas på at vælge skiverne, så de dækker hele øjenområdet af ansigtet. Sørg for, at skiverne er afkølet for optimale resultater. Vedligeholdelse af en liggende stilling i de 15 minutter af agurk ansøgning forhindrer skiverne fra at falde helt af tiden.

Fordele ved agurk til øjne:

Det er velkendt, at agurker hjælper med at reducere puffiness af øjnene. Bortset fra dette er der en lang række andre fordele ved at bruge agurk på øjnene.

Reducerer mørke cirkler:

Udtømte blodkar omkring øjnene er hovedårsagen bag mørke cirkler. Anvendelse af kølet agurk, disse blodkar bliver tætte og dermed eliminerer de mørke cirkler og bevarer den oprindelige farve på huden.

Overdreven vand eliminering:

Agurk har potentiale til at ekstrahere det overskydende vand fra hudcellerne, der findes under øjnene, da de er antioxidant, indeholder koffeinsyre og ascorbinsyre, der vides at stoppe enhver form for vandretention.

Forebyggelse af betændelse:

Agurker besidder visse forbindelser som beta caroten og også magnesium, der hjælper med at helbrede betændelsen forårsaget af skade, træthed og over arbejde med øjne. Ikke kun dette betændes betændelsen betydeligt ved den kolde komprimeringsterapi, som disse kølede agurker giver, når de arbejder på de dilaterede blodkar.

Forhindrer crows fødder:

Hud omkring øjnene har meget tynde væv og har en tendens til at blive strakt og rynket, hvis det ikke er fugtigt korrekt. Anvendelse af agurk fungerer som en fugtighedscreme, da det holder huden hydreret og forhindrer dannelsen af ​​kragefødder.

Hvordan er det effektivt?

Agurk består af 90 procent vand, hvilket er hovedårsagen til dens effektivitet, da det hydrerer huden omkring øjnene. Da vand er naturligt afkølet, har det evnen til at slippe af med puffiness, kløe og betændelser. Agurk har ingen bivirkninger, da den er meget mild i naturen, og dette øger dens effektivitet.

Forholdsregler:

Selvom agurker er kendt for at være meget sikre for øjnene, skal man sikre den grundlæggende sikkerhed, før man bruger den. Primært bør øjnene holdes lukkede på ansøgningstidspunktet, da der er chancer for, at agurkjuice kommer i øjnene, der kan irritere øjnene.

Ved anvendelse af agurkeskiverne skal man vælge en forholdsvis sikker og afslappet atmosfære for at undgå forstyrrelser, der kan hæmme de ønskede resultater.

Man bør også være opmærksom på at køle agurkerne for optimale resultater.

Agurk til øjne er en af ​​de mest overkommelige og let tilgængelige øjenbehandlinger, som man kan få med den ekstra fordel, at det kan gøres selv i helligdommen i vores hjem. Næste gang du skal deltage i en anden fest efter en nat ud og du vil slippe af med de sorte cirkler og puffiness omkring øjnene, skal du prøve at bruge agurkerne i køleskabet. Vær sikker på at du ikke bliver skuffet.

Billedkilde: Shutterstock

Pin
Send
Share
Send