Skønhed og mode

15 nye skæg og skæg stilarter til mænd og teenagere

Pin
Send
Share
Send


At have skæg og overskæg med forskellige stilarter har altid været trendy for mændene. Men med forandringen i generationen er stilen ved at holde overskæg og skæg også ændret fra normal til noget noget tiltalende. Faktum er, at uanset hvad generationen ville være, vil en velholdt og brugt overskæg og skæg altid blive favoriseret og give et manligt udseende. Skægets stil afhænger også af det erhverv, man er involveret i for at få det ødelæggende udseende.

Er du også helt fascineret af at holde skæg overskæg? Her er nogle meget skæg og overskægsstile, der har været i samtaler i disse dage at vælge imellem i overensstemmelse med dit ansigt og interesse,

Beard og overskæg stilarter til mænd og te:

Lad os se her med kompilerer liste over overskæg og skæg frisure for at få et nyt udseende.

1. Bandholz overskæg og skæg:

En interessant overskægs- og skægstil introduceret af Eric Bandholz har altid været i efterspørgslen. Skæget passer til mænd med ovale, diamant og trekantet facon. Det tager mindst 6 måneders tid at udvikle denne slags stil og skal også opretholdes ved hjælp af plejeværktøjer.

2. Den ensartede skære:

Navnet kommer fra længden det følger med. Bedste til mænd med firkantet, rund og oval ansigtskæring, dette skæg dyrkes til næsten 2 tommer fra hagen og får en dejlig rundformet udskæring. Det er en bredt valgt stil til et professionelt udseende.

3. Razor's Edge Beard:

Ligegyldigt hvad ansigtet du har, ville dette skæg og overskæg helst passe dig. Dette er en skægstil, der altid har været i trend. Skæggets sider er ikke formet godt, men man må holde slutningerne skarpe og klare.

4. hollandsk skæg

Vil du give dit skæg en gammel vækst? Det hollandske skæg er det du leder efter. Perfekt til diamant og ovale ansigter dyrkes skæget i denne stil i en udadgående retning i en accent position fra hagen.

5. Tapered and Short Beard:

Tilspidset og kort har været de foretrukne stil af teenagere i disse dage mellem skæg og overskæg stilarter. Skæget i denne stil kommer med kort hår bedre til ansigter runde og ovale i form. Skæget holdes klart, indtil overskæget smelter ind i skæget med mindre hår til fuldstændig udseende.

6. Thin Beard Style:

Dette tælles som de korteste overskæg af skægskæg, hvor sideburnerne bliver tynde og næsten forsvinder. Overskæget og det ansigtskårne skæg mødes ved hagen, hvilket giver en fantastisk indvirkning på firkantede og ovale ansigter.

7. Linjer for Dags Styles:

Dette er en slags fuld skæg overskæg med ordentlig form og klare udskæringer er helt adoptable for enhver form for ansigt. Skægets skæg kommer tættere på skæget, men berører ikke det og giver en rak barbering.

8. Faded Beard:

Bleget er en stil af lang skæg og overskæg. Skæget i denne stil er vokset omkring 3 tommer fra hagen og er trimmet i en flad stil. Overskæget bliver fastgjort til det med et tyndt eller tykt lag, der passer bedst til de ovale og firkantede ansigter.

9. fed og tykk skind

Når det kommer til tykt skæg, kommer ordet fed med det. Skæget kommer med langt hår; Længden er dog stadig kort til hagen. Dette er en skægstil, der udføres af alle ansigtsformer med rette vinkler til et blændende udseende.

10. Circle Beard:

Cirkel skæg og overskæg kommer med både tykt og tyndt hår. De er et ideelt match for mænd, der har runde og ovale ansigter. Det er også kendt som standard skæg, der ser lidt ryddeligt ud. Det er udvalgt af mænd, der ønsker et præsentabelt blik sammen med skæg.

11. Venlige Fårekyllinger Skæg:

Dette er simpelthen fantastisk blandt skæg og skæg stilarter. Det er også kendt som sideburns cut eller side whiskers med et hul på hagen, som blev introduceret under den amerikanske borgerkrig. Hvis du har en firkantet eller cirkulær ansigtsform, ville denne skæg stil helt sikkert passe dig.

12. Garibaldi Beard:

Dette er et af de lange skæg og overskæg stilarter. Det er bedst for dig, hvis du har en rektangulær eller oval ansigtsform. Nogle hvad der ligner Bandholz, det kommer med tykt og langt skæg med overskæg, der slutter i krøller.

13. Håndtag og Chin Puff Beard:

En rigtig sød skægstil at bære, skæget og overskæget her kommer med begrænset vækst. Overskæget får en lang vækst, mens skæget dyrkes langt kun i den del af hagen. Dette design udføres for det meste af mænd, der har skægvækst i begrænset ansigt område med et aflangt eller rektangulært ansigt.

14. Van Dyke Beard Style:

Van Dyke leveres med syv forskellige overskægsskægstilstande. De er populære på mænd, der har en smal hage. Skægget stil kan siges at være en kombination af begge Goatee stil med et overskæg. Stilen leveres med mellemstænk og ankerform på hagen. Navnet på designet blev givet efter Anthony Van Dyke som det var hans underskrift udseende.

15. Hestesko skind:

Dette skæg overskæg vil minde om retro-udseendet. Stilen opnås ved at strække overskæget ind i skæget nedad. Skæggets sider og hakens midterparti er efterladt ren barberet for at få det ønskede udseende. Sidens længde kan opbevares som ønsket.

Andre skæg og overskægsstile omfatter andre skæg og overskægsstile, Stoppeskæg, Goatee skæg, Balbo skæg, Original Stache skæg, Chevron skæg, Anker skæg, Short Boxed skæg og mange flere, der er blevet udvalgt af mænd efter deres ansigt form. Det skal også være kendt, at det længere skæg du holder mere pleje, det kræver, da det kan blive påvirket af bakterier, der bringer dig lidt infektion på huden.

Pin
Send
Share
Send