Skønhed og mode

15 Seneste Stubble Beard Styles, der Trends For 2018

Pin
Send
Share
Send


Et skæg er ligesom enhver anden væsentlig kropsdel ​​for mænd. Derfor har den regelmæssige pleje og vedligeholdelse stor betydning. Sammen med det er det også en stor beslutning om, hvilken skægstil at vælge. Nogle som større hår er nogle som mellemstore, mens andre gerne minimum hår på deres ansigt. Afhængig af dette har der været en udvikling i skæg stilarter over tid. Et af produktene i denne udvikling er det bredt fulgte stubbeslag.

En skægstubs stil er i grunden en kortere version af alle forskellige skægformer, dvs. hårets størrelse holdes temmelig lille og derfor den maksimale hårstørrelse, dvs. i det fulde stubbeslag er også ca. 1/4 af størrelsen af ​​det normale fulde skæg. Som følge heraf er der utallige stilarter, når det drejer sig om en mands stubbeskæg. Du skal vælge afhængigt af dit ansigt, frisyre og selvfølgelig præference.

Bedste Stubble Beard Styles:

Følgende er Top 15 stilk stilarter for at hjælpe dig med at vælge den ønskede,

1. Traditionel stil Stubbebjørn:

Dette er den ældste form af kort stubbe skæg. Også det er stadig meget i mode. Du skal trimme dit stubbe hver uge for at opretholde denne stil. Det indebærer at opretholde lidt af alt, dvs. et let overskæg, en kort stub og en udvidelse af dit skæg i en anden stil som en kombination mv.

2. Lysbeskåret Stoppebægre:

Hvis du er en af ​​de fyre, der ikke kan lide meget hår på dit ansigt, men stadig vil have et anstændigt maskulin udseende, så kan du gå til et letstoppeskæg. Det handler primært om at trimme dit skæghår i en let konsistens med hjælp fra en god kvalitet trimmer. Du skal være forsigtig med din trimmer kvalitet, fordi fin trimning kan efterlade forbrændinger, hvis du ikke har en kvalitet trimmer.

3. Moderne Stubbebjørn:

Dette er i øjeblikket det bedste stubbeslag i mænds grooming-stilarter. Det involverer i grunden en fornyelse af det traditionelle stubbeslag, hvor du samarbejder forskellige skæg og overskægstiler på samme tid, men opretholder symmetrien mens du gør det. For eksempel kan du vælge en kombination af goatee og sideburns, men i en meget lille hårstørrelse får det til at virke som stubbe.

4. Long Stubble Beard:

Navnet på dette skæg sætter tydeligt sit udseende og pleje krav. Du skal lade dit skæg vokse i lang tid, siger om en måned eller så, og form derefter dit skæg på en symmetrisk måde. Ellers kan du også lige trimme dit fræsede hår og lade stubbeskæget se naturligt langt ud.

5. Full Neck Stubble Beard:

Mange mænd fjerner normalt alt håret der vokser på halsen, og deres skæg består således kun af ansigtshår. En unik vestlig tendens i skæg, der kan ses blandt mange mænd fra Europa, USA og Australien, er imidlertid, at de holder håret på deres hals og bare trimmer det lidt i form. Når et sådant halshår kombineres med stubbe, kan det kaldes som et fuldhalsstoppeskæg. Men du skal sikre dig, at du bruger en korrekt kvalitetstrimmer, som for eksempel en Wahl lithium ionclipper, som hjælper dig med at glatte tæt på at trimme dig ned i nakken. Således kan du have et Wahl skæg og stub på din nakke og ansigt.

6. Medium Stubble Beard:

En anden bredt fulgt stil af stubbeskæg over hele kloden er Medium Stubble Beard. Tilsyneladende kræver det, at du lader dit hår vokse kun op til en vis størrelse, hvor du effektivt kan trimme det bare lidt i mellemform. En mellemform er perfekt og passer til de fleste ansigtsformer.

7. Goatee Stubble:

Som nævnt før kan et stubbeskæg styles i utallige variationer. En sådan variation er et goatee skæg, men i en lille hår størrelse, hvilket gør det til en goatee stubbe. Til opretholdelsen af ​​denne stubbe skal du træffe egnede foranstaltninger, mens du dyrker det, så du kun opretholder det hår, som bidrager til dannelsen af ​​din goatee-form, mens andet hår skal være helt trimmet.

8. V-Shape Stubbe Børne:

Hvis du vil have stub, men ikke ønsker at det ser stereotypisk ud, så kan du gå efter denne unikke stil. Det handler om at forme dit kind skæghår i en omvendt V-form, og også trimningen skal være sådan, at hele stubben også ligner en V, set fra fronten. Derfor er du nødt til igen at opretholde dette skæg med meget præcision og omhu.

Se mere: Medium Beard Styles

9. Heavy Stubble Beard:

En Heavy Stubble Beard er den perfekte stubbestil, hvis du leder efter et robust og rustikt udseende, men du vil ikke have for meget hår til at fuldføre det udseende. Ligesom den lange stubbe, skal dette skæg også have dig til at vokse meget hår på dit ansigt, men du skal sørge for, at de ikke overstiger mere end en tomme under din hage. Når du først har fået denne størrelse, skal du bare trimme din frizz og slutte og opretholde det fulde udseende af din stubbe. Denne stubbe ser meget maskulin og sexet ud, og det er grunden til, at den kaldes som Tungstubben.

10. Lazy Looking Messy Stubble Beard:

Nogle gange er det antaget, at ingen mode i det hele taget er en mode i sig selv. Hvis du er den slags person, så er dette den perfekte stil til dig. Du behøver ikke bekymre dig om din trimning overhovedet. Lad bare dit skæg vokse alligevel, men kun i mellemlang længde og hold det rodet naturlige udseende.

11. Håndtag Skal forbundet med stubbe:

En overskæg i form af et basalt rektangel kaldes som et håndtag, som det ligner styringen på en motorcykel. Denne overskægsstil er universel i det følgende og går med et skæg. Derfor kan du ledsage denne overskæg i en forbundet stil med din stubbe.

12. Circular Pencil Stubble Beard:

Dette er en anden berømt stil i stubbeskæg, hvor du skal give cirkulær skifer til din stubbe. Denne stubbe kræver også konstant pleje, mens du plejer det, så du sikrer en cirkulær form, og du skal også bevare formen, hvis du vil have skæget i længere tid.

Se mere: Fuld og lang skæg stilarter

13. 3 Dag Stoppebægre:

Hvis du ikke har noget imod at trimme dit skæg ofte, det vil sige selv i det omfang, at du gør det for evigt 3 dage, så er det den skræddersyede stilstile til dig. Alt du skal gøre er at trimme dit skæghår hver tredje dag og lad dem vokse i de næste 3 dage. Dette giver dig naturlig stubbe med minimal hårstørrelse, da de er vokset i kun 3 dage.

14. Symmetrisk formet Stubbeskind:

Hvis du ønsker at opfange en lille kreativitet i dit skægs styling, kan du trimme stubben på begge dine kinder i en unik form, men få det til at være identisk på begge sider, mens du gør det. Hvis du for eksempel giver en krydsform på en kind, kan du også give den samme form på den anden side og gøre den symmetrisk til et mere tiltalende skæg.

15. Fristet skæg med sjælplast og stubbebjørn:

Du har måske set dette udseende ofte blandt filmstjerner og andre berømtheder. Det giver dig et større livsudseende. Alt du skal gøre er at opretholde et overskæg, en sjæleplast og et regelmæssigt skubbe, men overskæget skal løsnes.

Se mere: Bedste Beard Shampoo Produkter

Beard er et af de mest betydningsfulde aspekter af mandlige personligheder. Derfor er det styling, pleje og vedligeholdelse meget vigtig. For bedst mulige udseende vedtager mænd forskellige skæg stilarter baseret på skægets hår størrelse, form og farve. En sådan stil er stubbeskægget. Stoppeskæg er et af de få gamle skægstilarter, der har været i mode til dato. Det har gennemgået en udvikling siden starten, hvilket har ført til utallige stilarter. Du kan vedtage nogen af ​​disse stilarter afhængigt af din præference og ansigtsform.

Se videoen: TOP 10 BEST BEARD STYLES 2018 (Juni 2021).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send