Skønhed og mode

Graviditet og narkotika - stoffer i graviditet

Pin
Send
Share
Send


At være gravid skal allerede have dig og din partner bekymrende og forske og forsøge at vide flere ting for at være sikker og sikker og hvad ikke. Sammen med alt dette nogensinde undret sig over, hvad der skal gøres, hvis du bliver syg under graviditeten? Er det en infektion eller forkølelse, ved du, hvad er de stoffer, du kan tage, og som du ikke kan? Mens du bliver syg, kan du være skræmmende, du vil ikke tage et skridt, der kan medføre at hæmme din babys vækst. De fleste forældre er generelt bekymrede, hvis de stoffer, de bruger, er sikre for babyens vækst, og hvis det vil have en negativ indvirkning på barnet. Nå er det tid til at rydde luften nu. De fleste af medicinerne undgås bedst i løbet af første trimester eller i den tidlige del af graviditeten. Med dette i tankerne, her er et kig på lægemidler, der er sikre i graviditeten.

1. Tylenol (acetaminophen):

Dette er en af ​​de sikre stoffer, mens du er gravid, der kan bruges til at indgå smerter, hvis du støder på nogen. Mens du følger instruktionerne på flasken Tylenol, vil du sætte dig på et sikkert sted, du vil ikke røre ved nogen af ​​de andre lægemidler som Ibuprofen og Naproxen. Narkotika som Ibuprofen og Naproxen er årsag til faldet i fosterindholdet i løbet af tredje trimester, hvilket fører til mindre dæmpning for barnet og igen sætter mere pres på navlestrengen. Lægemidler som "Advil" kan gøre visse blodkar i barnets hjerte lukkede for tidligt eller kan give udviklingsproblemer senere under graviditeten.

Se mere: Penicillin Under Graviditet

2. Dulcolax:

De stigende niveauer af progesteron nedsætter muskelcellerne, hvilket fører til uregelmæssige afføring. Så hvis du føler dig lidt forstoppet, kan du poppe i nogle af afføringsblødgørerne som Dulcolax, Colace, Citracel, Metamucil osv., Som er nogle af de få sikre lægemidler under graviditeten. Dette skal imidlertid ledsages af forbrug af stor mængde fibre i form af frugt og grøntsager og også mere drikkevand. Dette er et almindeligt lægemiddel, der anvendes i graviditeten.

3. Pepcid:

Dette over counter drug er noget, du måske vil prøve før du går frem og få dig en recept til fordøjelsesbesvær eller halsbrand. Mens receptpligtige lægemidler er stærkere, kan du prøve Maalox, Mylanta, Tums osv., Der udgør listen over sikre lægemidler under graviditeten. Dine progesteronniveauer kan skyldes igen for at forårsage halsbrand. Læger vil generelt bede dig om at spise mindre og hyppige måltider for at imødegå problemet.

4. Penicillin:

Hvis du har en halsinfektion eller en urinvejsinfektion, kan du holde fast på Penicillin og give slip på andre forslag, du måtte få. Læger fra hele verden godkender Penicillin for at være en af ​​de sikreste stofmisbrug under graviditet, da der ikke har været nogen historie om at forårsage eller medføre problemer i forbindelse med fødslen til moderen og barnet. Selvom infektioner kræver antibiotika, kan nogle familier af disse antibiotika ses som påvirkning af forkalkningen af ​​barnet, hvilket fører til den ukorrekte tanddannelse og derfor foreslået at undgå antibiotika.

5. Monistat:

Forme alternativer til piller som Diflucan eller Fluconzaole er Monistat og Gynelotrimne. Mens det tidligere sæt er kendt for at have påvirket babyerne med fødselsskader, er sidstnævnte helt sikkert, når det kommer til 'Gærinfektioner'. Selv om de kan være ganske almindelige under graviditeten og ikke påvirker barnets vækst eller dig direkte eller indirekte, kan du blive træt af det kløe, det forårsager.

Se mere: Safe Drugs Under Graviditet

6. Benadryl / Halls / Vicks:

Fælles forkølelse er for almindelig, har de fleste af dets sikre lægemidler i graviditet, der sælges over skranken. Mens de fleste af disse anses for at være harmløse og forårsager ingen bivirkninger, foreslår lægerne at koncentrere sig om symptomerne og behandle dem udelukkende. Da der er narkotika, der behandler koldt, hoste og feber, vil du ikke tage det, hvis du bare har en løbende næse.

7. Tamiflu:

Overvej at få et influenzavaccinskud til dig selv under din graviditet. Men hvis du allerede er blevet diagnosticeret med det, er Tamiflu noget, lægerne over hele kloden godkender at forbruge for at reducere varigheden og tegnene. Da din immunitet er meget lavere, når du er gravid, kan du blive drastisk påvirket i tilfælde af influenza med nogle få tilfælde, der fører til døden.

8. Livreddende Meds:

Hvis du har en historie med depression, astma, anfald, hypertension osv., Forventes du meget meget at fortsætte disse lægemidler baseret på recept eller over disken baseret på de medicinske forhold, du går igennem for at holde dig sund. At have anfald eller astma problemer, mens du er gravid, er den sidste, som nogen vil have. Kend fra din læge, hvad du har lov til at have, hvad du ikke skal.

9. Caladryl lotion eller Cream:

Påfør en lille del af dette på dit udslæt og gnid det to til fire gange om dagen for at slippe af med disse udslæt. Prøv ikke at afhente nogen af ​​de andre stoffer i tilfælde af udslæt. Den sidste ting du vil have med alle besvær med graviditet, kløer dig selv overalt. Derfor skal du holde dig til Caladryl for at undgå forværrende ting mere.

Se mere: Echinacea mens gravid

Der er dog nogle lægemidler eller lægemidler kontraindiceret under graviditet. Noter dem.

  • Aspirin: Den mest almindelige kontraindikation er maveforstyrrelse og hjerteforbrænding. Hvis du oplever ubehag, skal du informere din læge og stoppe brugen.
  • Thalidomid: Du kan opleve sæl som lemmer og andre defekter, og derfor er det bedst at undgå dette, mens du er gravid.
  • Orale præventionsmidler: Orale præventionsmidler under graviditet vil føre til fosterskader. Hold dig væk fra at bruge dem for ofte.
  • Danazol: Forbrug af danazol under graviditeten har vist sig at forårsage misdannelse af fostrets kønsorganer.
  • Finasteride: Finasterid er normalt ikke foretrukket for kvinder, især gravide kvinder, det vides at blive absorberet af huden og derved påvirker fostrets kønsorganudvikling.
  • Methotrexat: Forbruger dette lægemiddel under graviditet er kendt for at inducere cleft gane problem sammen med andre multiple defekter.

Men den vigtigste regel før man tager nogen af ​​dem er 'konsultere din læge'. Det er vigtigt, at din læge kender de lægemidler, du tager, og dens dosis for at sikre, at du er på det sunde spor.

Selv om du måske overvejer disse over counter-lægemidler, er det også vigtigt at bemærke, at enhver form for recept, som enhver læge må skrive til dig, skal fortolkes på, at du er gravid, så han ved hvad han skal give og hvad man ikke skal. Nu kan du føle dig under vejret og for at føle dig bedre kan du gå til de sædvanlige stoffer, du bruger som refleks, men afstå fra at gøre det. Det er bedre, hvis du smider alle dine gamle lægemidler og erstatter dem med disse handy stuffs. Men når du besøger din læge for første gang, vil du måske få medicinen og lægemidlet under graviditetsaspektet afklaret og derefter kun starte stofbrug under graviditeten.

Se videoen: Graviditet og alkohol (Juni 2021).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send